Huizen renoveren in en rond Amsterdam | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Huizen renoveren in en rond Amsterdam

Johan van Dijk Johan van Dijk
woonhuis // Amstelveen Moderne serres van Studio FLORIS Modern
Loading admin actions …

Een huis opknappen gebeurt natuurlijk met grote regelmaat. Heb jij daar enige ervaring mee of loop je al lang met die gedachte maar is het er, door wat voor omstandigheden dan ook, nog niet van gekomen? Het kan een heel goed idee zijn om eerst eens met een architect te gaan overleggen! De experts van Studio Floris uit Amsterdam kunnen in die regio (en uiteraard ook daar buiten) heel goed van pas komen als onder andere adviseurs. We vertellen er aan de hand van meerdere projecten graag wat meer over! 

Wat moet er worden vernieuwd of verbouwd?

landelijk met veranda van Studio FLORIS Landelijk
Studio FLORIS

landelijk met veranda

Studio FLORIS

Een renovatie kan van alles zijn: repareren van het dak, van de kozijnen of van een ander onderdeel van je huis. Maar het kan ook heel goed zijn dat er niet alleen maar onderdelen moeten worden vernieuwd, maar dat je ook wilt gaan verbouwen. Een interne verbouwing of juist een uitbreiding van je huis. In een dergelijk geval is het in eerste instantie natuurlijk verstandig om te kijken hoeveel geld je te besteden hebt. Is het wellicht ook een optie om iets te veranderen aan je hypotheek? Zet dus eerst die financiën, samen met je eventuele partner, goed op een rijtje.

Interieur

rijkelijke keuken van Studio FLORIS Landelijk Marmer
Studio FLORIS

rijkelijke keuken

Studio FLORIS

Ga je vooral met het interieur of met het exterieur van je huis aan de slag? Dat is uiteraard ook een afweging om te maken. En daarbij is het dan ook van belang dat een architect daar ook een beetje zicht op heeft. Veel architecten kunnen je ook met je interieur verder op weg gaan helpen en anders verwijzen ze je graag door naar andere professionals die daarbij van pas kunnen komen. Even rondneuzen op homify kan daarbij uiteraard ook altijd helpen.

Een bijzondere uitbouw

gestapelde terrassen Moderne serres van Studio FLORIS Modern Aluminium / Zink
Studio FLORIS

gestapelde terrassen

Studio FLORIS

Studio Floris was verantwoordelijk voor het ontwerp van deze bijzondere uitbreiding van een woning in Amstelveen. En is dat geen plaatje om te zien? Een schitterend ontwerp waarbij een hele andere stijl is gebruikt dan het oorspronkelijke huis. Een waar staaltje architectuur! Let hier ook zeker even op de gelaagdheid van het geheel: je kunt hier op verschillende niveaus heerlijk van de buitenlucht genieten.

Een ‘vouwpui’

vouwpui Moderne serres van Studio FLORIS Modern

Een ‘vouwpui’, wat is dat denk je nu misschien wel! Een blik op de foto zegt wat dat betreft genoeg. Dit is onderdeel van de woning die je net aan de buitenkant kon zien. Is het geen plaatje? Heerlijk om zo op deze manier over een mooi dakterras/balkon te kunnen beschikken. En let uiteraard ook even op de stijl en sfeer waarmee de keuken die je hier ziet is vormgegeven. Heerlijk om op die manier met de buitenruimte vakantie te kunnen vieren in je eigen huis.

Nieuwbouw of verbouw?

beschutting van Studio FLORIS Modern Hout Hout
Studio FLORIS

beschutting

Studio FLORIS

Wellicht komt nu de vraag bij je op of je met nieuwbouw of juist met verbouw aan de slag wilt gaan. Beide opties zijn in ieder geval bij Studio Floris mogelijk. Je ziet hier een zeer fraai gebouwde bungalow in Zeewolde met een heerlijk binnenplaatsje. Lekker om daar op het terras te zitten. En het fijne van dit huis is dat het eventueel ook uit te breiden is.

Zichtlijnen

spel van licht Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Studio FLORIS Modern Massief hout Bont
Studio FLORIS

spel van licht

Studio FLORIS

Binnen in deze bungalow krijg je een heel ander beeld dan je misschien zou verwachten. Een fraai landelijk tintje is namelijk aan het interieur toegevoegd. En zichtlijnen zijn daarbij heel belangrijk, de foto laat dat heel duidelijk zien. Heerlijk toch om op zo’n manier te kunnen wonen? We hopen dat je  een beetje meer inspiratie hebt gekregen. En ben je ondertussen benieuwd naar meer plaatjes van bijvoorbeeld dit project? In dit Ideabook vertellen we je er graag meer over, doe daar dus zeker je voordeel mee! 

Wat wat voor renovatie zou jij gaan? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!