Een villa om van te dromen! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een villa om van te dromen!

Johan van Dijk Johan van Dijk
van CRK İÇ MİMARLIK Modern
Loading admin actions …

Dromen is altijd fijn, uiteraard als het een goede droom betreft! Als je nu bijna gaat slapen of gewoon even wilt gaan dagdromen, dan hebben we schitterende schetsen van een fraaie villa voor je. De Turkse experts van CRK İÇ MİMARLIK, ofwel Crk Interior Architecture, zijn allround specialisten die in dit geval ook het ontwerp van de villa zelf hebben verzorgd. En daarbij kun je zeker je ogen uitkijken en gaan dromen van die langverwachte vakantie naar het buitenland. Daar moet je nu nog even geduld voor hebben, maar reken maar dat je geduld beloond zal worden als je straks weer vrij kunt reizen.

Een plaatje

Een plaatje, dat is het! Niets meer en niets minder: je ziet hier een fantastisch ontworpen villa in beeld met een moderne en strakke uitstraling. De toepassing van hout op de gevels zorgt voor een fraai eclectisch randje en verwelkomt je als het ware. Je krijgt direct zin om een heerlijke verfrissende duik in het zwembad te nemen. Lekker zonnen, eten en borrelen op te het terras behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. En is het weer toch wat minder? We vangen hier een glimp op van de woonkamer en het is ook zeker geen straf om daar te moeten vertoeven.

De omgeving

Deze villa wordt gesitueerd in een prachtige heuvelachtige omgeving. Vanaf het terras en in de woonkamer heb je een schitterend uitzicht over het landschap. Uiteraard kan een villa als deze ook op elke andere plek gebouwd worden en zal die in het vlakke Hollandse polderland ook zeker niet misstaan!

Kubussen

Het huis bestaat eigenlijk uit meerdere kubussen. Deze lopen op een speelse wijze in elkaar over waarbij wel een ‘recht toe, recht aan’-idee in stand blijft. Leuk is ook de manier waarop met materialen wordt gespeeld. Witte bakstenen en houten beplanking zorgen, zoals we hierboven ook al aangegeven hebben, voor een heel speels en gevarieerd beeld.

Uit de lucht

Vanuit de lucht krijg je een aardig beeld van het gehele project. Hierbij wordt ook gelijk duidelijk dat je meerdere plekken hebt waar je ook, al dan niet beschut, van de buitenlucht kunt genieten. Een balkon en een dakterras staan tot je beschikking. En het zwembad is ook groot genoeg om heerlijk baantjes in te kunnen trekken, dus aan de conditie kan hier onder de zon ook nog goed worden gewerkt. Misschien ook niet verkeerd als je hier op het terras elke dag weer geniet van een hapje en een drankje.

Plattegrond van de benedenverdieping

Het is altijd fijn om een beetje een indruk te krijgen van de indeling van een project. En wat is nou beter dan een plattegrond om daar zicht op te krijgen? De benedenverdieping bestaat uit een woonkamer mét open haard. Dus ook in de winter kan hier heerlijk worden genoten. Verder is hier een ruime keuken met eetkamer te vinden en twee slaapkamers en een badkamer. En dat is pas het begin, wacht maar tot je boven bent!

De bovenverdieping

Op de bovenverdieping word je nog eens getrakteerd op vier slaapkamers en twee badkamers. Zes slaapkamers telt deze villa dus! Ideaal om met een groter gezelschap het huis als vakantiewoning te gebruiken. En daarbij moet zeker opgemerkt dat je gezien alle ruimte hier zelfs de ‘anderhalve’ meter in stand kunt houden mocht je hier met meerdere huishoudens gebruik van willen maken.

Een laatste schets

Met een laatste schets, met daarbij de hoogte van de villa aangegeven, nemen we weer afscheid van dit project. Wellicht het nadenken waard om iets als dit met meerdere mensen als investering en vakantiewoning met beide handen aan te pakken. Ondertussen benieuwd naar meer leuks onder de warme zon? Dit artikel kan je dan verder helpen! 

Wat vind jij van deze schetsen? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!