Stijlvol slapen op leeftijd! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Stijlvol slapen op leeftijd!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Hoog laag bedden: modern  door De Suite, Modern
Loading admin actions …

Als je bovenstaande titel bekijkt, dan komt die wellicht een beetje cryptisch op je over. Stijlvol slapen op leeftijd: we gaan het met je hebben over seniorenbedden! En ook voor de jongeren onder ons kan dit een hele mooie optie zijn. We nemen je mee naar de prachtige bedden die de specialisten van De Suite uit het Zuid-Hollandse Moordrecht voor je kunnen leveren. En daar zit ontzettend veel variatie in op een manier die zijn weerga niet kent. En als je nu gaat beweren dat een seniorenbed niet hip en stijlvol kan zijn, dan heb je dit artikel nog niet gezien. Ga er maar even goed voor zitten!

Een schitterend bed

Seniorenbed Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Seniorenbed

De Suite

Je ziet hier een schitterend bed in beeld. Een zeer stijlvol geheel dat voor menig hotelkamer zeker niet onderdoet en dat dus gewoon in jouw slaapkamer zou kunnen staan! Een heerlijke boxspring die zo ongeveer gegarandeerd garant staat voor een heerlijke nachtrust. En zeker in tijden als deze is een nachtrust uiteraard zeer belangrijk. Maar dit is dus ook een seniorenbed. En wellicht denk jij dan gelijk aan zo’n bed dat je in een verzorgingshuis ziet, maar niets is minder waar. Kijk maar snel even verder!

Hoog-laag

Seniorenbed Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Seniorenbed

De Suite

Zoals net gezegd: de seniorenbedden worden ook onder de noemer hoog-laagbedden verkocht. Uitermate handig als je op leeftijd bent en niet zo goed meer in en uit bed kunt stappen. Met een druk op de knop kun je het bed in de juiste positie manoeuvreren. En dat is ook ideaal als je bijvoorbeeld nog even vanuit bed tv wilt gaan kijken. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen maar voor senioren: ook als jij gewoon een bed wilt hebben met een lattenbodem die met een knopje verstelbaar is, dan is een bed als dit helemaal iets voor jou.

Grote hoogte!

Hoog boxspring Manifesto: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Hoog boxspring Manifesto

De Suite

Je ziet hier schitterend in beeld hoe hoog een seniorenbed kan komen. Ideaal als je verzorging aan bed nodig hebt, al hopen we dat natuurlijk niet. Maar mocht het nou wel nodig zijn, dan is dit een optie. En dat is erg fijn! Let verder ook zeker even op de stijl en afwerking van de rest van het bed. Een prachtig hoofdbord met geïntegreerde verlichting bijvoorbeeld. En vergeet ook zeker de fraaie zwevende nachtkastjes niet. 

Twee- of eenpersoons

Hoog laag bed 120 cm breed: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Hoog laag bed 120 cm breed

De Suite

Sommige (alleenstaande) ouderen kiezen bewust voor een eenpersoonsbed. Dit is uiteraard ook een beetje afhankelijk van de ruimte in de slaapkamer. De keuze is dan ook aan jou: ga je voor een- of toch tweepersoons?

Eenvoudig stofzuigen!

Hoog laag bed: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Hoog laag bed

De Suite

Zo’n hoog-laagbed, dan wel seniorenbed, heeft meer voordelen. Zo is het ook zeer eenvoudig om onder een dergelijk bed te gaan stofzuigen. Ook niet mis toch? Zet die voordelen dus snel maar even op een rijtje!

Stijl en sfeer

Boxspring Scatole: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Boxspring Scatole

De Suite

Naast alle praktische kanten die een seniorenbed met zich meebrengt is het ook zo dat we natuurlijk even de focus moeten leggen op de sfeer en stijl die de prachtige slaapkamers van De Suite met zich meebrengen. Ook iets om zeker even bij stil te staan. Vooral in te kiezen hoofdborden van het bed is een ontzettend grote variatie te vinden. Zeker de moeite van het onthouden waard! Het maakt de sfeer van een bed helemaal compleet. En let uiteraard ook even op de rest van deze prachtige slaapkamer.

Omhoog maar!

Hoog laag bed Scatole: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Hoog laag bed Scatole

De Suite

En misschien had je het niet verwacht, maar ook hier hebben we met zo’n seniorenbed te maken dat zo maar de lucht in kan. Prachtig toch? En is het nou zo dat je ondertussen meer werk van deze experts wilt gaan bekijken? Zorg dan zeker dat je ook dit leuke artikel niet gaat missen. 

Ook onder de indruk? Laat gerust een reactie achter! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!