Een stijlvol vernieuwd appartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een stijlvol vernieuwd appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Appartement Amsterdam Moderne woonkamers van ÈMCÉ interior architecture Modern
Loading admin actions …

Een oud appartement in Amsterdam efficiënt opnieuw inrichten en een trap toevoegen voor een nieuw dakterras? Dat kun je gerust aan de specialisten van ÈMCÉ INTERIOR ARCHITECTURE uit Amsterdam overlaten! En die sfeervolle beelden die we je van dit vernieuwde geheel kunnen laten zien zijn zeker de moeite waard om eens even goed voor te gaan zitten. Laat je verrassen door de authentieke elementen in combinatie met moderne interieurarchitectuur. Een ware aanrader om ook voor je eigen interieur te overwegen. Geniet er maar lekker van! 

Een doorkijkje

We beginnen met een prachtig doorkijkje. De nieuwe glazen deur heeft een klein industrieel karakter, maar valt gelijk ook weer niet zo op omdat voor het raamwerk een witte kleur gekozen is in plaats van zwart. Je ziet gelijk dat het sowieso een heel wit gebeuren geworden is en dat is zoals je vast wel weet alleen maar goed om er voor te zorgen dat alles net even een beetje ruimer lijkt. De klassieke houten vloer laat gelijk iets van het authentieke karakter zien en zorgt voor een zeer aangename binnenkomer.

De keuken

woonkeuken met spoeleiland van ÈMCÉ interior architecture Modern Hout Hout
ÈMCÉ interior architecture

woonkeuken met spoeleiland

ÈMCÉ interior architecture

Een absolute blinkvanger in het vernieuwde huis is de keuken geworden. Een industrieel karakter overheerst, maar er zijn ook zeker moderne en subtiele rustieke elementen terug te vinden. Het is een echte woonkeuken geworden met een heel fraai spoeleiland dat naadloos overloopt in een gezellige eettafel. Tafelen en koken komen daardoor op een zeer fraaie manier bij elkaar. Zo nog meer over de keuken, we neuzen eerst even verder rond.

De trap

woonkamer met trap naar het dakterras Moderne woonkamers van ÈMCÉ interior architecture Modern Hout Hout
ÈMCÉ interior architecture

woonkamer met trap naar het dakterras

ÈMCÉ interior architecture

We hadden het er in de inleiding al even over: de trap. Deze is geplaatst om het nieuwe dakterras van het appartement goed toegankelijk te maken. En hoewel de trap best wel de nodige ruimte inneemt, valt die door de witte kleur niet zo op. Passend in de stijl van het appartement is onder de trap een trapkast aangebracht. Altijd handig om spullen in op te bergen! 

Aan tafel!

Zie jij jezelf hier al aan tafel zitten? Voor de bewoners een genot! Het geheel is sfeervol ingericht en let ook zeker even op de leuke lampjes die boven de tafel aangebracht zijn. En ook hier valt gelijk ook weer op hoe heerlijk licht dit appartement is!

Voor de kookliefhebbers

Boretti kookplaatmet plancha van ÈMCÉ interior architecture Modern
ÈMCÉ interior architecture

Boretti kookplaatmet plancha

ÈMCÉ interior architecture

Als je een echte kookliefhebber bent dan heb je het wellicht al herkend: het uitgebreide Boretti-fornuis. Hier kan naar hartenlust gekookt worden. En ook voor de bakkers is het met maar liefst twee ovens hier een waar paradijs. De tegels geven een prachtig industrieel uiterlijk aan de keuken en let ook vooral even op de manier waarop de afzuigkap daar deel vanuit maakt. Wat een fijn geheel en dan ook nog gelijk de plek waar je zo gezellig kunt eten je krijgt er spontaan trek van.

De schouw

De marmeren schouw is zo’n onmiskenbaar element dat de oorsprong van dit appartement uit de jaren 20 laat zien. Samen met de vloer is het een prachtige vertegenwoordiger van het oorspronkelijke van de woning. En qua verdere inrichting is daar op een hele leuke manier bij aangehaakt. Helemaal fantastisch!

De slaapkamer

Tot slot nemen we ook nog even een kijkje in de slaapkamer en daar zie je de professionele touch van de interieurarchitecten ook weer terug. Hier kun je helemaal ontspannen in slaap vallen en daardoor heerlijk uitgerust weer op gaan staan. En ontspannen word je ook van de rest van het huis. Is je interesse gewekt door het werk van deze specialisten en kun je niet wachten om meer van hun werk te gaan bekijken? Uiteraard hebben we een artikel voor je waar je even verder kunt gaan kijken!

Ook zo onder de indruk? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!