Een badkamer met een bijzonder mozaïek | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een badkamer met een bijzonder mozaïek

Johan van Dijk Johan van Dijk
Badkamer met een speelse twist van mozaïek: modern  door Maxaro, Modern
Loading admin actions …

De badkamer: de plek bij uitstek om lekker te ontspannen. En in tijden waarin je meer dan huis bent dan ooit, is het verstandig dat jij ook goed om je uiterlijk denkt. Een gezonde geest in een gezond lichaam zeggen ze immers! Stralend naar buiten treden doe je natuurlijk het beste als de badkamer ook tiptop in orde is. Kun je op dat gebied wel een beetje extra inspiratie gebruiken? Kijk dan met ons mee naar deze badkamer met een bijzonder mozaïek dat tot stand is gekomen dankzij de specialisten van Maxaro uit Roosendaal. Leg de speciale focus even op het fraaie badkamermeubel, de badkamertegels en de prachtige wastafelkraan.  

Een schitterend geheel

modern  door homify, Modern MDF
homify

Contrastrijke mozaïekwand

homify

Een eerste blik in deze badkamer laat ons een schitterend geheel. Een heerlijk ontspannen ruimte die misschien niet in een stijl te vangen is. Eclectisch is dan al snel het antwoord wat je kan geven, maar daarin moet je dan zeker diverse stijlen onderscheiden. Er is gekozen voor een combinatie tussen rustiek en modern, maar door het toevoegen van de zeer fraaie mozaïektegels is er op de een of andere manier ook een heel fraai oosters randje aan het geheel toegevoegd. Wij krijgen in ieder geval spontaan zin om ons hier lekker op te gaan frissen!

Wastafelmeubel en douche

Badkamermeubel met een natuurstenen wastafel: modern  door Maxaro, Modern Graniet
Maxaro

Badkamermeubel met een natuurstenen wastafel

Maxaro

Vanuit dit perspectief kun je goed de focus leggen op het fraaie wastafelmeubel, met wastafelkranen, en de douche. Eerst de wastafel: een fraai rustiek meubel dat voorzien is van twee fraaie en unieke wastafelkranen. Heerlijk om met twee personen tegelijk hiervan gebruik te kunnen maken. Zeker als het spitsuur in de badkamer straks weer aanbreekt als iedereen wel weer de deur uit moet… En dan de douche: een heerlijke ruime inloopdouche met een fraaie strakke witte achterwand. Dat wit zorgt voor een heel ruimtelijk effect en bovendien voor een mooi contrast met de donkere tegelvloer.

Toilet

Mozaïekwand toegepast in een toilet-ruimte: modern  door Maxaro, Modern Keramiek
Maxaro

Mozaïekwand toegepast in een toilet-ruimte

Maxaro

Naast deze badkamer laten we je een toilet zien dat ook dankzij Maxaro is aangebracht. Dezelfde prachtige mozaïektegels als in de badkamer zijn hier gebruikt en die zorgen voor een zeer sfeervolle en unieke ruimte. Dit ook vooral door het contrast met de andere prachtige tegels. Let hier ook weer even op de kranen: niet alleen op het fonteintje, maar ook op het bidet. En zo’n bidet is uiteraard ook een hele aangename luxe in je toilet: op die manier kun je na elk toiletbezoek weer heerlijk fris naar buiten gaan. Geen slecht idee toch? Wij kunnen het je zeker aanraden! 

Badkamermeubel met graniet

Badkamermeubel 120cm Modulo+ Natuursteen Graniet: modern  door Maxaro, Modern Natuurlijk Beige
Maxaro

Badkamermeubel 120cm Modulo+ Natuursteen Graniet

Maxaro

Altijd al gedroomd van natuursteen in de badkamer maar gaat het je nou ook weer iets te ver om de hele boel met marmer te bekleden? Een badkamermeubel met een blad van graniet is dan zeer zeker aan te bevelen! Je ziet dat hier op de foto heel mooi in beeld gebracht en zag eerder in de badkamer hoe mooi dat kan worden toegepast. Een fraai rustiek meubel met een overduidelijk modern randje. En natuursteen zorgt dan altijd nog weer voor een klassieke touch: een ideale combinatie!

De mozaïektegels

Mozaïektegels Pedra 30x30cm : modern  door Maxaro, Modern Keramiek
Maxaro

Mozaïektegels Pedra 30x30cm

Maxaro

Met een laatste close-up van de mozaïektegels sluiten we dit Ideabook weer af. Deze tegels kunnen dus voor een hele aangename en bijzondere dynamiek in de badkamer zorgen, maar passen ook perfect in een toilet. Je zou er uiteraard ook over na kunnen denken om ze in de keuken toe te passen. Of misschien wel in de hal als je daar een bijzonder effect wilt creëren? De mogelijkheden zijn eindeloos wat dat betreft! En ben je ondertussen benieuwd geworden naar meer werk van deze badkamerspecialisten? Zorg dan dat je ook bij dit artikel even een kijkje gaat nemen! 

Zie jij die tegels ook wel zitten? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!