Impressie van een fraai vrijstaand huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Impressie van een fraai vrijstaand huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Modern
Loading admin actions …

Wonen in een spiksplinternieuw huis met een prachtige nieuwe inrichting is ontzettend leuk. Maar toch is de ontwerpfase misschien wel het allerleukste onderdeel. Je kunt namelijk al je wensen in die fase in je hoofd al werkelijkheid laten worden. En als het raamwerk van een huis al ontworpen is, dan kun je alvast in gedachten het huis gaan inrichten. Vroeger was je hiervoor afhankelijk van tekeningen van architecten, maar sinds de digitale hulpmiddelen in de architectuur en interieurarchitectuur gangbaar zijn geworden, zijn de mogelijkheden op dit gebied eindeloos. CGI/visualisatie is zo’n techniek die daarbij wordt gebruikt. En we gaan nu dan ook kijken naar digitale tekeningen in plaats van naar ‘echte foto’s’. Reis met ons via de digitale weg mee naar Polen waar de architecten van Pracownia Projektowa Archipelag een prachtige impressie hebben gemaakt van een fraai vrijstaand huis.

Mooi geheel

De Poolse experts hebben een mooie vrijstaand huis met een garage ontworpen. Een ideale gezinswoning met een prachtige tuin. De gehanteerde stijl is zowel modern als landelijk te noemen. De leuke combinatie tussen natuurstenen en wit gestuukte muren geeft een heel erg fris en eigentijds uiterlijk. En bij het ontwerp is ook al precies aangegeven hoe de tuin er uit moet komen te zien, je hebt dus al een heel goed beeld hoe het is als je vanaf de straat naar dit huis gaat lopen.

Achtertuin

Ook de achtertuin heeft via de digitale weg al helemaal vorm gekregen. Een leuk zwembad is het middelpunt geworden. Verder is te zien dat er twee kleine veranda’s zijn ingepland. Erg handig omdat je op die manier op vrijwel elk moment van de dag op een leuk plekje buiten kunt zitten. Lekker luieren aan het zwembad is natuurlijk ook een zeer aangenaam vooruitzicht met warme temperaturen.

Prachtige omgeving

Niet alleen het huis zelf is de moeite waard om over te dagdromen, ook de omgeving is zeer aangenaam. Een licht glooiend landschap met zowel uitzicht op bos als op uitgestrekte akkers. De combinatie van moderne en landelijke elementen in het ontwerp van het huis doet het daarin natuurlijk extra goed. Vanuit dit perspectief zie je de ruime kavel waarop het huis gelegen is nog beter. Wat verder opvalt, zijn de zonnepanelen die zijn voorzien. Handig om flink te kunnen besparen op de energierekening. Als de zon hier schijnt worden zowel de bewoners als de portemonnee van de bewoners blij!

Moderne inrichting

Aangezien dit een impressie is van een huis, kun je met het interieur natuurlijk nog alle kanten op. Maar de eerste indruk van deze inrichting ziet er fantastisch uit! Een prachtig modern interieur met wat landelijke accenten. Bij dat laatste moet je vooral aan de prachtige houten vloer denken, het zorgt voor een heel mooi contrast met de moderne meubels. Verder is het zeer fraaie effect zichtbaar van een mooi wit plafond en donkere grijze muren, ook een ideale combinatie.

Schitterende leefruimte

Vanuit een iets ander perspectief kun je heel goed zien hoe de leefruimte er op de begane grond uit moet komen te zien. Een woonkamer met een eethoek en een halfopen keuken. De open haard dient namelijk ook direct als een natuurlijke afscheiding naar de keuken. Verder zie je heel mooi de natuurlijke tinten die worden aangebracht door houten elementen in deze kamer. Vooral in de keuken is dat prachtig te zien! Aan deze ruime eettafel moet het zeer aangenaam zijn om van een lekkere maaltijd en een leuk gezelschap te kunnen genieten. En nu maar hopen dat de plannen ook echt zo uitgevoerd gaan worden, het huis ziet er in ieder geval ideaal uit!

Benieuwd geworden naar meer van deze interessante ontwerpen? Bekijk dat dan ook deze leuke impressie van een mooi project.

Ben jij een fan van digitale weergaven van een huis of een interieur? We zijn benieuwd naar jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!