Zon of geen zon? Jij bepaalt het met harmonicadoeken! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zon of geen zon? Jij bepaalt het met harmonicadoeken!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Flexibele harmonicadoeken voor boven het terras: modern  door ZONZ sunsails, Modern
Loading admin actions …

De kans is zeer groot dat jij de zomervakantie helemaal of voor een groot gedeelte in je achtertuin door gaat brengen en dan is het natuurlijk wel fijn dat je een beetje de keuze hebt of je van de zon wilt genieten of niet. Vooral op je terras is dat erg fijn. Een parasol kan dan hulp bieden, maar waarom zou je niet investeren in een oplossing die wat steviger en bovendien ook erg mooi is? Met de harmonicadoeken van de specialisten van ZONZ SUNSAILS uit Apeldoorn kun jij het bepalen. We vertellen je er aan de hand van fraaie plaatjes graag meer over!

Geheel naar jouw wens!

Harmonicadoek boven terras: modern  door ZONZ sunsails, Modern Kunststof
ZONZ sunsails

Harmonicadoek boven terras

ZONZ sunsails

Deze eerste afbeelding laat een schitterend stijlvol terras zien dat geheel naar jouw wens wel of niet van zonlicht kan worden voorzien. Je hebt de keuze uit verschillende soorten doek: waterdoorlatend of juist waterdicht. En je kunt dus zelf bepalen of je het ‘dak’ open, dicht of juist halfopen hebt. Op die manier kunnen jij en je gezinsleden zelf bepalen of ze wel of niet in de zon willen zitten. Let uiteraard ook verder even op de prachtige stijl en sfeer die dit terras laat zien.

Houten pergola

Maatwerk harmonicadoek in houten pergola: modern  door ZONZ sunsails, Modern Textiel Amber / Goud
ZONZ sunsails

Maatwerk harmonicadoek in houten pergola

ZONZ sunsails

De opties om te variëren met de harmonicadoeken zijn groot. Je kunt kiezen voor een fraaie industriële constructie van metaal zoals op de eerste foto of juist voor een meer rustieke houten pergola zoals hierboven is te zien. De doeken kunnen in standaardafmetingen worden geleverd, maar als je een afwijkende maat nodig hebt, is dit in overleg ook geen enkel probleem. De keuze is dus geheel aan jou!

Lekker loungen

Harmonicadoek boven terras: modern  door ZONZ sunsails, Modern Kunststof
ZONZ sunsails

Harmonicadoek boven terras

ZONZ sunsails

Jarenlang was op vakantie gaan in het buitenland iets wat je misschien wel zonder al te veel na te denken deed. Juist nu is dat niet meer zo vanzelfsprekend en is lekker loungen in je eigen tuin een heerlijke optie om te overwegen. Ga op zoek naar de perfecte loungeset en maak het geheel compleet met een harmonicadoek dat geheel naar jouw wensen wordt gemaakt.

Goede beschutting

Waterdicht harmonicadoek: modern  door ZONZ sunsails, Modern Textiel Amber / Goud
ZONZ sunsails

Waterdicht harmonicadoek

ZONZ sunsails

Je kent het gedoe met een parasol wel: eerst die loodzware standaard verplaatsen, vervolgens de parasol uitklappen, vervolgens weer verplaatsen als je weer in de zon komt zitten en tussendoor wellicht ook nog vervelende windvlagen die de parasol bijna om doen waaien… De goede beschutting die een harmonicadoek dan kan bieden is natuurlijk veel comfortabeler. En ook op deze foto is het uiteraard weer een plaatje om te zien.

Meerdere doeken

Harmonicadoeken: modern  door ZONZ sunsails, Modern Kunststof
ZONZ sunsails

Harmonicadoeken

ZONZ sunsails

Heb je een heel groot terras dat je in z’n geheel aan de felle zon wilt onttrekken? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere doeken parallel aan elkaar te plaatsen. En zoals je hier kunt zien kun je dan ook bepalen welk gedeelte je wel sluit en welk gedeelte niet. Nog idealer als er binnen jouw huishouden enige onenigheid is over wel of niet in de zon zitten…

Genieten in de bergen…

Harmonicadoek in houten pergola: modern  door ZONZ sunsails, Modern Kunststof
ZONZ sunsails

Harmonicadoek in houten pergola

ZONZ sunsails

Op dit moment is een plaatje als dit misschien een utopie, maar wellicht is genieten in de bergen over niet al te lange tijd weer gewoon mogelijk. Een beetje beschutting is dan ook zeker niet verkeerd! Neem het harmonicadoek dan ook gewoon mee als jij je eigen vakantiehuisje hebt. Neem er maar rustig de tijd voor om de verschillende opties te bekijken. Naast harmonicadoeken kan ZONZ SUNSAILS ook andere types doeken voor in jouw tuin leveren. Ben je ondertussen benieuwd geworden wat er nog meer allemaal voor opties mogelijk zijn? Uiteraard verwijzen we je dan graag door naar dit artikel. En tot slot willen we je, ondanks alles, een hele goede en aangename zomer toewensen! 

Zie jij zo'n harmonicadoek wel zitten? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!