5 keer voor en na: inspirerende keukens | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 keer voor en na: inspirerende keukens

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Better Home Interior Design Scandinavisch
Loading admin actions …

Ben jij in de afgelopen periode flink aan het bakken en koken geslagen? Die kans is groot, want heel Holland bakt heeft de afgelopen maanden een hele andere betekenis gekregen. Keek je daarbij vaak om je heen in de keuken en dacht je ‘dit kan beter’? En dan hebben we het niet over jouw kook- of bakkunsten, maar over de keuken zelf. Mocht dit nou zo zijn, dan kun je bij deze inspirerende keukens, geselecteerd uit een wereldwijde selectie aan experts, even een kijkje nemen. We geven je 5 keer een voor en een na, doe er je voordeel mee!

Keuken 1: voor

We moeten toegeven dat die tegeltjes best wel schattig en sfeervol zijn, maar in combinatie met de keukenkastjes (en dan vooral die blauwe handgreepjes) is het toch wel een beetje een gedateerd geheel waar wel wat aan mag gebeuren. Laten we dan ook snel kijken naar de veranderingen!

Keuken 1: na

De tegeltjes zijn gebleven in de keuken, maar de blauwgeverfde exemplaren zijn van een houten band voorzien. Dat past helemaal bij deze frisse en nieuwe landelijke uitstraling. Een prachtige combinatie! De keukenkastjes boven het aanrecht zijn verdwenen en daardoor is er veel meer ruimte ontstaan. Een prachtig landelijk geheel om van te genieten.

Keuken 2: voor

Moderne keukens van homify Modern

Tja, soms krijg je van die foto’s onder ogen waar je eigenlijk weinig over kunt zeggen. Deze keuken valt het beste te rangschikken onder de categorie bij elkaar geraapt zootje. Zet de sloophamer daar maar snel in!

Keuken 2: na

Moderne keukens van homify Modern

Dit sfeervolle en stijlvolle geheel doet het gelijk een stuk beter! Een heerlijke ruime keuken waar iedere kookliefhebber lekker aan de slag kan gaan. Een modern geheel met een fraai rustiek randje.

Keuken 3: voor

Ook bij de derde keuken in dit overzicht lijk je terug te gaan in de tijd. Ook hoognodig tijd voor verandering toch? Vintage kan namelijk heel erg leuk zijn, maar op deze manier krijg je er zo ongeveer tranen van in je ogen…

Keuken 3: na

Dat bij deze keukenverbouwing een wereld van verschil is ontstaan, mag duidelijk zijn! Wat een leuke en inspirerende ruimte zien we hier in beeld. Waar in de oude situatie amper ruimte was voor een tafel met stoelen, is dat nu zonder enige twijfel het geval. Heerlijk om hier lekker te ontbijten, te dineren of om lekker met een kopje koffie de krant te lezen.

Keuken 4: voor

Net als je denkt dat het niet meer gedateerd kan dan op de foto’s die je al hebt gezien, krijg je deze afbeelding onder ogen en realiseer je je dat dit misschien wel de meest ‘outdated’ foto is die je op homify kunt vinden. De hoogste tijd om ook hier naar de veranderingen te gaan kijken.

Keuken 4: na

Wow! Wat een prachtige keuken is dit. Niets, maar dan ook helemaal niets doet denken aan het aftandse geheel wat je eerder zag. Een prachtige strakke en lichte keuken is het resultaat. Een juweeltje om lekker in te kunnen koken.

Keuken 5: voor

Als je deze keuken ziet, krijg je misschien ook wel een beetje de koude rillingen over je rug. Die groene kleur kan heel stijlvol zijn, maar niet zo gedateerd en aftands als hier… Laten we ook hier snel verder gaan kijken!

Keuken 5: na

Net als bij de vorige keuken mag een kleine wow hier ook zeker niet onderdrukt worden. Een prachtige keuken voor een studio is hier te zien: een genot om je tijd binnenshuis goed te besteden in deze ruimte. En kriebelt het bij jou ondertussen om nog meer keukens te bekijken? Dit artikel kan je nog meer inspiratie geven.

Welke verandering staat voor jou met stip op 1? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!