Prachtige villa's met internationale allure | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtige villa's met internationale allure

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van VERO CONCEPT MİMARLIK Modern
Loading admin actions …

Doorgaans zie je bij ons de mooiste projecten voorbijkomen van experts uit met name Nederland en België, maar we gaan nu even wat verder over de grens kijken. Juist in tijden dat verre reizen er even niet in zitten, is het leuk om bijvoorbeeld in Turkije te gaan kijken. In dit geval laten we je kennisnemen met het werk van de architecten van VERO CONCEPT MİMARLIK. En we moeten gelijk toegeven dat het wel erg luxueuze villa’s betreft die voor veel mensen niet weggelegd zijn. Maar je moet altijd iets hebben om van te dromen toch? Zeker in deze tijden is het belangrijk dat je droomt en vooral ook geniet van de prachtige beelden die we je gaan laten zien!

Eclectisch ontwerpen

Het eerste ontwerp dat we je kunnen laten zien betreft een goed voorbeeld van eclectisch ontwerpen. Een moderne villa met wat lichte rustieke elementen. Een zeer luxueus geheel waar je bijna van gaat watertanden. Wat fantastisch als je je een huis als dit kunt veroorloven! In de zomer lekker genieten bij het zwembad, lekker eten op het terras… Als je hier in thuisisolatie door moet brengen, dan is dat zeker geen straf.

Gelaagd ontwerpen

Een ontwerp voor de Nederlandse markt is doorgaans ‘plat’, hoogteverschillen zijn er in ons land, met uitzondering van enkele regio’s, nou eenmaal niet zo veel te vinden. Voor dit ontwerp is dat echter wel het geval en is gelaagd ontwerpen het devies. De oprijlaan is daarom een weg naar beneden, wat fantastisch! De combinatie van de waterpartijen en de rustieke elementen in het ontwerp van de moderne villa maakt het tot een ontzettend aantrekkelijk geheel. 

Vanuit de lucht

Nog even een kiekje vanuit de lucht. Hier ook weer een ontwerp voor een prachtige heuvelachtige omgeving. Ook hier is weer de gelaagdheid te zien. Wat toch een luxe om zo ontzettend fraai én ruim te kunnen wonen..!

Indrukwekkende interieurs

Deze architecten kunnen het totale plaatje leveren: een prachtig ontworpen huis, een mooie tuin én een indrukwekkend interieur. Onder het mom van beelden zeggen meer dan woorden moet je maar even in deze schitterende ruimte rond gaan kijken. Wat een luxe en wat een bijzondere sfeer! Het is echt niet teveel gezegd als je als uitgangspunt neemt dat je hier prima heel wat weken binnen door kunt brengen, zeker als je ook nog eens zo’n aangename tuin met zwembad ter beschikking staat.

Heerlijk ontspannen

Een kijkje in een van de woonkamers bevestigd wat we net ook al zeiden: thuisblijven is nog nooit zo fijn geweest! Bingewatchen op dit grote scherm, lekker een boek of een magazine lezen of natuurlijk gewoon met tablet of laptop op schoot op homify neuzen! Het is zo maar een greep uit de dingen die je in deze adembenemende entourage kunt gaan doen. Wat een prachtige eclectische mix is hier tot stand gebracht.

Marmer in de keuken

Als er zo luxueus ontworpen wordt, dan mag marmer in de keuken zeker niet ontbreken. En dat is hier zonder enige twijfel het geval! Een waar paradijsje om je lekker culinair uit te leven! En ook een plek waar je heel gezellig met meerdere mensen kunt ontspannen.

Lekker badderen

Lekker badderen doe je in een van deze ontwerpen ook in een omgeving waar marmer veelvuldig gebruikt wordt. Ook weer zo’n schitterende luxe omgeving! Zie jij jezelf hier al wonen? We hopen je op deze manier een beetje te inspireren. Deze ideeën zijn uiteraard ook in wat kleinere vorm uitvoerbaar. Wil je genieten van een villa wat dichter in de buurt? Zorg dan zeker dat je dit leuke artikel ook niet mist! 

Wat vind jij van deze ontwerpen? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!