Inspirerend landelijk met een modern randje

Johan van Dijk Johan van Dijk
villa landelijke stijl antwerpen, Marcotte Style Marcotte Style Klassieke studeerkamer
Loading admin actions …

Een warm en gezellig interieur is iets waar veel mensen van houden. En uit eigen ervaring weet je nu misschien wel meer dan ooit hoe belangrijk dat is! Als je van een landelijke stijl met een klassieke inslag én een modern randje houdt, dan is het werk van de Vlaamse interieurontwerpers van Marcotte Style iets wat je absoluut niet mag missen. Met enige regelmaat laten we beelden zien van de sfeervolle villa’s die worden ingericht door deze specialisten en vandaag is het ook weer zo ver. Je krijgt prachtige beelden uit Antwerpen te zien waar je even lekker bij weg kunt gaan dromen.

Een serre om van te dromen

We gaan deze keer niet in een hele vaste volgorde door dit huis, maar laten je kris kras wat mooie plaatjes zien. En we beginnen in deze serre om van te dromen! Wat een weelde om op zo’n lekker plekje als dit te kunnen zitten. Het uitzicht op de prachtige tuin is fantastisch, maar de serre zelf is natuurlijk ook ontzettend sfeervol ingericht. De combinatie van landelijk en klassiek met een modern randje is hier overduidelijk: uitleg is verder overbodig.

Sfeervolle keuken

De sfeervolle keuken is ook een plek waar de warmte en gezelligheid je tegemoet komt. We moeten wel toegeven dat je van een wat meer donkere keuken moet houden om dit echt mooi te vinden, maar dat het erg sfeervol is daar kun je zeker niet omheen. Het lage plafond zorgt op deze plek voor een hele huiselijke en intieme sfeer terwijl de keuken toch lekker ruim en compleet is. Een zeer fraaie combinatie.

Lekker thuiswerken

Ben jij ook min of meer veroordeeld tot het thuiswerken in deze periode? Als je dan een kantoor als dit tot je beschikking hebt, is dat absoluut geen straf! Hier zie je net even wat meer klassieke elementen in beeld, maar die worden ook weer op verrassende wijze met moderne toevoegingen gecombineerd. Ook weer een uitgebalanceerd geheel om van te genieten en een ideale entourage om in te werken.

De woonkamer

Het verlaagde plafond in de keuken viel net al op en in de woonkamer is dat ook het geval. Ook hier zorgt het voor een hele intieme sfeer. Door de relatief kleine ramen kan het wel vrij snel donker worden in de ruimte. Dat is echter geen probleem, want aan de verlichting is heel veel aandacht besteed. Let wat dat betreft onder andere even op de ingebouwde spotjes in het plafond. Wat zal het fijn zijn om op de koudere dagen hier lekker bij de open haard te zitten!

De hal

De hal van deze villa wekt een hele ruimtelijke indruk. Ideaal om je gasten te ontvangen (als dat weer mag) en vooral ook erg fijn voor jezelf om elke dag weer lekker thuis te kunnen komen. Het landelijke wordt hier op een hele subtiele manier (zoals door de lichtstrip in het plafond) aangevuld met moderne elementen. Prachtig om te zien.

Details

Zo maar even een detailfoto om de sfeer goed te kunnen proeven. We zouden hier graag een lekker drankje gaan drinken, ze staan in ieder geval al klaar!

Heerlijk slapen

We sluiten de rondleiding door deze woning af in een van de slaapkamers. Een plek waar heerlijk slapen geen enkel probleem moet zijn. De frisse landelijke sfeer is hier ook weer alom aanwezig en de warme kleuren geven ook hier een heel geborgen gevoel. Dit huis valt als een warme jas om je heen! Ben je ondertussen benieuwd geworden naar meer werk van deze experts? Deze villa mag je dan ook zeker niet missen! 

Wat vind jij van deze stijl? We vernemen je mening graag! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine