Schitterende verf voor de buitengevel! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende verf voor de buitengevel!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Kleur jouw buitengevel met Pure & Original Kalei gevelverf! van Pure & Original Landelijk
Loading admin actions …

Ben je binnenshuis inmiddels door alle klusjes heen die je in tijden van thuisisolatie hebt kunnen doen? Dan is nu, als het weer tenminste een beetje meewerkt, de buitenkant van je huis aan de beurt! En dan kun je denken aan schoonmaken, opruimen of lekker tuinieren. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht om het uiterlijk van je huis er een beetje anders uit te laten zien? We kunnen je op dat gebied ook goede tips geven! En hoe kan dat nou beter dan aan de hand van de prachtige verf van de specialisten van Pure & Original uit Lelystad? Je kent misschien de verf die ze voor jou binnenshuis kunnen leveren, maar ze hebben ook prachtige gevelverf. De hoogste tijd om daar meer over te weten te komen!

Modern of klassiek?

Geschikt voor moderne woningen van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Geschikt voor moderne woningen

Pure & Original

Als je het werk van deze verfexperts een beetje kent, dan denk je misschien al snel aan wat meer rustiek of klassiek geïnspireerde interieurs. Maar niets is minder waar, deze gevelverf doet het ook uitstekend bij moderne woningen. En je kunt daarmee een kleuraccent op je huis aanbrengen dat net even een beetje anders is dan anders. Zou jij trouwens bij een huis als dit zelf aan het verven gaan of besteed je dat werk uit? Ook iets om even over na te denken!

Gevelverf over bakstenen

Kalei gevelverf van Pure & Original is verkrijgbaar in verschillende kleuren van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Kalei gevelverf van Pure & Original is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Pure & Original

De typische rode Hollandse baksteen kan mooi zijn, maar zeker aan de achterkant van je huis (of als je zo’n mooi binnenplaatsje hebt zoals hier) kun je misschien wel iets anders willen. Een verf uit de Kalei gevelverf serie is dan uitermate geschikt. En zeker nu op vakantie gaan een droom voor de toekomst lijkt, kun je op deze manier het zonnige zuiden perfect naar je terras en tuin gaan halen. Iets dat absoluut het overwegen waard is! 

Zelf aan de slag!

Kalei gevelverf van Pure & Original is gemakkelijk zelf aan te brengen van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Kalei gevelverf van Pure & Original is gemakkelijk zelf aan te brengen

Pure & Original

Ondertussen al nagedacht of je het werk zelf gaat doen of een schilder in gaat huren? Zelf doen is zeker het overwegen waard: deze verf is al helemaal kant-en-klaar, dus je kunt er zo mee aan de slag gaan. Pak die verfkwasten en rollers er dus maar snel bij.

Een gedeelte verven

Kies voor de gehele woning of een deel van de woning van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Kies voor de gehele woning of een deel van de woning

Pure & Original

We hadden het er net al even over: welk gedeelte van je huis ga je verven? Je kunt alle muren aan een verflaag gaan onderwerpen, maar kunt ook voor een specifiek gedeelte kiezen. Zoals al eerder gezegd bijvoorbeeld de achterkant van je woning, bij het terras. Maar er zijn ook zeker andere opties! De onderste bakstenen bijvoorbeeld als een soort van spatrand tegen rommel en vuil van regenbuien. Of je brengt een vrolijke lijst of strook aan. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, denk daar ook maar eens goed over na.

Exclusief klassiek

Creëer een unieke uitstraling van jouw woning met Kalei gevelverf van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Creëer een unieke uitstraling van jouw woning met Kalei gevelverf

Pure & Original

Exclusief klassiek: zo kunnen we dit plaatje best wel omschrijven! Wat een sfeervol geheel is dit geworden, je wordt er bijna jaloers van. Wist je overigens dat alle verven van Pure & Original op natuurlijke basis worden gemaakt? De samenstelling is echter dat kwalitatief hoogwaardige en zeer weerbestendige verf ontstaat. Uitermate geschikt om daarmee aan de slag te gaan op de buitengevel.

Gestucte muren

Schilder de buitenmuur met Kalei voor een kleuraccent van Pure & Original Landelijk
Pure & Original

Schilder de buitenmuur met Kalei voor een kleuraccent

Pure & Original

We zijn alweer bij de laatste foto aanbeland. Je ziet hier een gestucte muur die ook van een fraaie laag verf is voorzien. Vooral bij het terras geeft dat een hele leuke sfeer. En op die manier kun je dat broodnodige vakantiegevoel wel heel erg dicht bij huis halen. Oriënteer je maar even goed op de mogelijkheden! En is het toch onverhoopt zo’n regenachtige dag waarop je toch eigenlijk binnen met de verfkwast en roller aan de slag wilt? In dit artikel kom je meer te weten over de binnenverf van deze specialisten. 

Welke kleur is jouw favoriet? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!