Een grootse kleine slaapkamer! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een grootse kleine slaapkamer!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Kleine slaapkamer met kast boven het bed van De Suite Modern
Loading admin actions …

Slaapkamers kun je bij ons in allerlei soorten en maten vinden. En dat geldt uiteraard voor alle ruimtes die je maar in een huis kunt bedenken. Maar zoals je begrijpt is de ene slaapkamer de andere niet. En dat geldt al helemaal als je naar de uitstraling van een slaapkamer gaat kijken. De interieurontwerpers van De Suite uit het Zuid-Hollandse Moordrecht zijn gespecialiseerd in slaapkamers en weten van de kleinste ruimte een grootse slaapkamer te maken! In tijden dat jij in je huis misschien ook wel druk aan het herinrichten bent, is het altijd handig om te kijken hoe jij met dit prachtige voorbeeld ook aan de slag kunt gaan. Ga hier zeker van genieten en, hoe toepasselijk, dromen!

Eclectische stijl

Kleine slaapkamer met hoekkast van De Suite Modern
De Suite

Kleine slaapkamer met hoekkast

De Suite

We laten je vanuit verschillende perspectieven een aantal foto’s zien van deze leuke slaapkamer. De stijl is daarbij uiteraard ook belangrijk om in beeld te brengen. We kunnen dit het beste omschrijven als een eclectische stijl. Moderne, minimalistische, landelijke én klassieke elementen zijn in een heerlijke mix gegoten. Daarmee is een heerlijke ruime en serene sfeer ontstaan. Hier wil je toch gelijk in slaap gaan vallen? En voor wat betreft de ruimtelijke oplossingen: daar laten we je graag meer over weten, tijd om verder te gaan kijken in deze inspirerende slaapkamer.

Praktisch en stijlvol

Detail kast boven bed van De Suite Modern
De Suite

Detail kast boven bed

De Suite

Deze kleine slaapkamer kom praktisch en stijlvol over. Je weet misschien wel uit eigen ervaring dat het niet meevalt om een ruimte van een paar vierkante meter tot een fraaie slaapkamer om te bouwen. Hier is er voor gekozen om de kast een stukje boven het bed door te laten lopen waardoor meer kastruimte ontstaat. Een praktische oplossing om te onthouden! Je ziet hier ook gelijk het fraaie hoofdbord achter het bed in beeld. Het lijkt zo wel een prachtige hotelkamer: de finesse en afwerking van De Suite blijkt gelijk uit deze foto! 

Hoofdbord en nachtkastjes

Houten bed met kastombouw van De Suite Modern
De Suite

Houten bed met kastombouw

De Suite

Nog even een keer brengen we het hoofdbord in beeld, nu ook weer met een van de nachtkastjes. Het kwam net al even ter sprake dat het welk een hotel lijkt en dat zie je hier ook weer! Voornamelijk het hoofdbord is daar een prachtig voorbeeld van. De geïntegreerde verlichting én de stopcontacten maken het je erg gemakkelijk. Erg fijn dat je zo op eenvoudige wijze je telefoon of tablet op kunt laden en daarbij uiteraard op het zwevende nachtkastje kunt leggen. Heerlijk toch?

Een klein kleurtje

Houten bed op maat van De Suite Modern
De Suite

Houten bed op maat

De Suite

De tip om kleine ruimtes zo licht mogelijk te houden, ken je vast wel. Ook hier is dat devies gebruikt om het geheel een ruimtelijke uitstraling te geven. Dat neemt echter niet weg dat een kleurtje her en der best mag! Het behang achter het bed heeft een subtiele kleur en juist dat stukje muur boven het raam is in een opvallende kleur paars geverfd. Zo’n klein kleurtje op één plek geeft net dat beetje extra aan de uitstraling van de ruimte. Een uitstekende tip om te onthouden! Verder zie je hier ook de fraaie verduisterende gordijnen in beeld. Die zorgen er uiteraard voor dat je hier heerlijk uit kunt slapen.

Kastruimte

Hoekkast met draaideuren van De Suite Modern
De Suite

Hoekkast met draaideuren

De Suite

Op de laatste afbeelding die we je laten zien kun je nog even een kijkje in de kast nemen. Wat heerlijk om zoveel kastruimte te hebben! Kleding, accessoires en eventueel beddengoed, je kunt het hier allemaal kwijt. Leuk ook om zo een tassencollectie als verrassing achter de kastdeur te hebben. Zelfs als master bedroom kan deze ruimte prima gebruikt worden, je komt hier helemaal niets tekort. En ben je ondertussen benieuwd wat De Suite nog meer voor je kan betekenen? Sla dan dit leuke artikel ook zeker niet over! 

Ook enthousiast geworden? We vernemen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!