Inspirerend en besparend verwarmen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerend en besparend verwarmen

Johan van Dijk Johan van Dijk
woonkamer verwarming Moderne woonkamers van Heat Art - infrarood verwarming Modern
Loading admin actions …

Juist nu het buiten steeds mooier weer is, sta je misschien niet zo snel stil bij de verwarming. Aan de andere kant is de kans erg groot dat je meer tijd dan normaal thuis doorbrengt en ondertussen na aan het denken bent over verbeteringen in je woning. Infraroodverwarming kan zo’n verbetering zijn! En wij doen uiteraard graag onze best om je daar wat meer over te laten weten. Bekijk daarom nu de prachtige systemen die de experts van Heat Art – Infrarood Verwarming uit het Gelderse Gameren te bieden hebben. Inspirerend én besparend tegelijk! Kijk maar lekker met ons mee om er meer over te weten te komen.

In de keuken

In de keuken kun je zo’n prachtig infraroodpaneel op allerlei plekken toe gaan passen. Zoals hier aan het plafond! En dat is ook gelijk een ontzettend leuk ‘alternatief’ voor een dakraam. Het is net alsof je hier zo naar de blauwe lucht kijkt. Zo kun je ook op de meest grauwe en grijze dag vrolijk aan het koken gaan. En ben je nog op zoek naar inspiratie voor een eventuele nieuwe keuken? Dan kun je hier ook heel erg goed terecht!

Koffie!

Ben je een echte koffieliefhebber? Dan kun je er ook voor kiezen om zo’n mooie afbeelding als in deze keuken op je verwarmingspaneel aan te laten brengen. Heerlijk om op die manier de ochtend te kunnen beginnen terwijl de echte koffie lekker aan het pruttelen is. En over inspiratie gesproken… Ook hier zien we weer zo’n prachtige keuken waar je maar wat graag culinair aan de slag wilt gaan.

In de slaapkamer

Doelgericht, efficiënt en besparend verwarmen: daar kan infraroodverwarming voor gaan zorgen! Zeker in de slaapkamer is het qua warmte een hele persoonlijke aangelegenheid: de een houdt van een warme slaapkamer, terwijl de ander juist het wat kouder heeft. Je kunt de panelen op die plek plaatsen, waar jij de warmte vandaan wilt hebben. En een aangename bijkomstigheid is natuurlijk ook hier dat jij je favoriete design kunt laten aanbrengen. Heerlijk toch?

Verwarming en humor

Een beetje humor in deze tijden kan natuurlijk geen kwaad. In deze slaapkamer kun je elke keer warmpjes met een glimlach ontwaken! Wat een ontzettend leuke bijpassende tekst is hier uitgekozen. En zoiets dergelijks kun je natuurlijk op elke andere willekeurige plek in je huis ook doen. Een leuke tekst op de muur vrolijkt de boel, zeker in combinatie met een mooi verwarmingspaneel, helemaal op.

Vrolijkheid in de woonkamer

Na de keuken en de slaapkamer moeten we je uiteraard ook wat leuke voorbeelden laten zien van infraroodverwarming in de woonkamer. Ook dat is een plek die je toch graag een beetje op wilt warmen en op wilt vrolijken? Met zo’n prachtig design zoals hier is dat ook helemaal dik in orde. Kies je eigen design uit voor je paneel om de boel op de koude dagen heerlijk en sfeervol te verwarmen.

Ook aan het plafond

Het voordeel van infraroodverwarming is dat je heel specifiek en gericht kunt verwarmen. Ook in de woonkamer kun je dat aan het plafond doen, bijvoorbeeld boven de bank. Daarvan zie je hier weer een perfect voorbeeld.

Nog een keer inspiratie

Met deze laatste afbeelding willen we je nog een keer weer inspiratie geven voor een prachtige oplossing in de woonkamer. Ook weer iets om van te genieten, wat een plaatje! Neem deze periode maar rustig de tijd om na te denken over alle leuke oplossingen die wij hebben voorgesteld. Wil je in de tussentijd nog even meer inspiratie op gaan doen? Leer in dit artikel dan nog meer over infraroodverwarming. Veel succes en plezier! 

Zie jij deze verwarming wel zitten? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!