Handige tips om binnenshuis lekker actief te blijven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handige tips om binnenshuis lekker actief te blijven

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Werk jij momenteel vanuit huis of moet je toch nog regelmatig de deur uit? Als dat eerste het geval is, en zeker als je dan ook nog kinderen hebt die de heel dag om je heen zijn, dan is het zeker zaak om op afwisselende wijze een beetje actief te blijven in huis. Wij geven je bij homify graag handige tips om je verblijf thuis zo aangenaam mogelijk te maken én bovendien ook heel nuttig te besteden. Zoals je van ons gewend bent doen we dat weer aan de hand van de fraaiste afbeeldingen van onze experts. Laten we snel beginnen!

De keuken

vegetables Rustieke keukens van José den Hartog Rustiek & Brocante

In de keuken is altijd wel wat te doen. Laat je schoonmaakwoede hier in de thuisisolatie maar eens flink op los!! Alle hoekjes en gaatjes die je anders links laat liggen kun je nu eens grondig schoon gaan maken. Heb je daar totaal geen zin in? Dat kan morgen ook en dan gebruik je de keuken nu voor het bakken van een heerlijke taart of ga je jezelf (en wellicht je gezin) eens verwennen met een uitgebreide maaltijd. Een extra tip: kleed je eens feestelijk aan voor het avondeten!

Je eigen werkplek

Interieurontwerp 3D impressie werkkamer Minimalistische studeerkamer van Studio-em Minimalistisch
Studio-em

Interieurontwerp 3D impressie werkkamer

Studio-em

Heb je nou die eigen werkplek nou eens ingericht? Thuiswerken kan nog wel eens een tijdje zo blijven en wordt misschien wel de nieuwe norm. Je eigen thuiskantoor is dan wel erg fijn. Richt het naar eigen smaak en wens in. En als je tussendoor ook gewoon moet werken, zorg dan dat je elke dag even iets leuks doet op het gebied van inrichting en decoratie van deze plek. Meer info nodig over je eigen werkplek? Neem dan ook hier even een kijkje!   

Lekker luchten!

Moderne woonkamers van homify Modern

In je huis moet je het leefklimaat wel goed houden natuurlijk, lekker laten luchten hoort daar zeker bij. Vergeet niet om de ramen regelmatig open te zetten. En op een mooie zonnige dag is dat natuurlijk ook erg fijn. Dit plaatje is er trouwens ook weer een om van te genieten. Gelijk een goede suggestie voor die herinrichting die je al tijden van plan was!

De tuin in

Beperk de momenten dat je de straat op gaat en houdt dan uiteraard voldoende afstand van andere mensen. Maar voor buitenlucht kun je natuurlijk ook je tuin of je balkon gewoon gebruiken. Tuinieren kan een hele fijne bezigheid zijn en zorgt dat je ook goed in beweging bent. En op een mooie zonnige dag kun je dan misschien ook wel fijn buiten gaan eten. Gelukkig is de zomer in aantocht en zullen de momenten dat je dat kunt doen zich steeds meer aan gaan dienen.

De zolder opruimen

Niet iedereen heeft een zolder, maar als je die wel hebt, dan is nu het moment bij uitstek om die eens grondig op te gaan ruimen. En dat geldt ook zeker voor alle andere schuurtjes, garages, opberghokken en ga zo maar door! Doe weg wat je niet meer nodig hebt en breng een duidelijke ordening aan. Dit zal je zonder enige twijfel een heel opgeruimd en voldaan gevoel gaan geven.

De kinderkamer

Als je kinderen hebt, dan is het ook een heel karwei om al dat thuisonderwijs in goede banen te leiden. En hoeveel je ook van je nageslacht houdt, je wil ze ook niet de hele tijd om je heen hebben. Zeker niet als je zelf moet werken! Zorg daarom dat de kinderkamer ook in orde is: dan kunnen ze daar lekker even gaan spelen.

De tv aan

De verleiding is misschien groot om maar te gaan ‘bingewatchen’ op de bank, maar zorg dat je de tv niet de hele dag aan hebt staan. Uiteraard mag je ’s avonds welverdiend op de bank van je favoriete serie gaan genieten. Succes! 

Heb jij nog meer tips? Wij houden ons aanbevolen! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!