Online verfspecialisten! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Online verfspecialisten!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Online Kleur en Interieur Digidate - Pure & Original van Pure & Original
Loading admin actions …

De Coronacrisis leidt er toe dat mensen vooral ook in huis met van alles en nog wat aan de slag gaan. Juist bij de bouwmarkt kan dat dan weer tot drukte leiden en het valt dan ook niet mee om met anderhalve meter afstand bijvoorbeeld verf uit te gaan zoeken. De verfspecialisten van Pure & Original uit Lelystad deden al veel werk digitaal, maar hebben de crisis aangegrepen om zich nog meer op de online verkoop én advies toe te gaan leggen. Zoals je begrijpt laten we je daar graag meer over weten en komen weer leuke plaatjes voorbij waar je alvast inspiratie mee kunt doen. En zoals je van ons gewend bent krijg je aan het einde ook een leuke link om nog meer inspiratie op te doen met het werk van deze experts. Ga dus maar even lekker genieten! 

Unieke kleuren

Classico chalk-based paint van Pure & Original
Pure & Original

Classico chalk-based paint

Pure & Original

Het zou zo maar kunnen zijn dat je al vaker wat over Pure & Original wat hebt gelezen op homify. We hebben het fraaie werk van deze experts namelijk al vaker onder de aandacht gebracht. De unieke kleuren die deze specialisten produceren maken het zo leuk. Deze verf is net even wat anders dan de ‘standaard’ dingen die je in de bouwmarkt kunt krijgen. De verzameling potten op deze foto geeft je wat dat betreft al een voorproefje.

Schildersbenodigdheden

Pure & Original Brush van Pure & Original
Pure & Original

Pure & Original Brush

Pure & Original

Ga jij het verfwerk uitbesteden aan een expert die op anderhalve meter afstand van jou aan het werk moet gaan of neem je zelf de kwast of roller ter hand? Gezien de tijd die je nu misschien wel over hebt kunnen we je het laatste zeer zeker aanbevelen. Gelukkig hoef je ook daarvoor niet naar de bouwmarkt of speciaalzaak te gaan: de verfliefhebbers uit Lelystad leveren voor jou online ook alle schildersbenodigheden. Je hoeft dus echt je huis niet meer uit! 

Kleuradvies

Online Kleur & Interieur Digidate van Pure & Original
Pure & Original

Online Kleur & Interieur Digidate

Pure & Original

Heb jij al een hele duidelijke voorkeur voor een kleur die je graag op de muren, kozijnen of op meubels wilt gaan verwerken? Dan kun je direct gaan bestellen! Maar als je nou nog een beetje twijfel hebt, neem dan gerust digitaal contact op met de experts van Pure & Original! Skype, Whatsapp of gewoon ‘ouderwets’ de telefoon: via diverse digitale kanalen staan de specialisten voor je klaar. En met zo’n videobelletje kunnen ze gelijk zien om wat voor ruimte het gaat en krijg je dus een advies op maat. Ideaal toch? Wij kunnen het je van harte aanbevelen.

Kleuren, kleuren, kleuren…

Online kleuradvies van Pure & Original
Pure & Original

Online kleuradvies

Pure & Original

Heb jij een bepaalde lievelingskleur? Denk er vast even goed over na voor je contact opneemt met deze specialisten. Het kan ook zeker geen kwaad om hier op homify even een beetje inspiratie op te doen. Er zijn uiteraard heel veel interieurs, in een heel breed scala aan stijlen, die jou op de juiste ideeën kunnen brengen. En ga zeker niet over een nacht ijs, je kunt er juist nu even rustig de tijd voor nemen om je keuze te maken. De adviseurs uit Lelystad staan in ieder geval al voor je klaar om je verder op weg te helpen.

Verven maar!

Zelf aan de slag met Pure & Original van Pure & Original
Pure & Original

Zelf aan de slag met Pure & Original

Pure & Original

Zodra de verf in huis is, kun jij aan de slag gaan. Uiteraard niet zonder dat de experts jou al op weg hebben geholpen. Doe zeker je voordeel met hun tips voor een optimaal resultaat. En dan is het straks een kwestie van genieten van unieke kleuren die jouw interieur jarenlang hip en fris houden. Wie wil dat nou niet? Om je alvast te laten zien hoe dat er mogelijkerwijze uit kan komen te zien, hebben we een linkje opgenomen naar een artikel waarin de mooiste kleuren van deze specialisten op prachtige wijze te zien zijn. 

Zou jij al weten welke kleur je in huis zou willen halen? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!