Professionals online voor jou aan de slag! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Professionals online voor jou aan de slag!

Johan van Dijk Johan van Dijk
slaapkamer verwarming Moderne slaapkamers van Heat Art - infrarood verwarming Modern
Loading admin actions …

De coronacrisis is al een tijdje aan de gang en de gevolgen daarvan zullen nog lang merkbaar zijn. Nog veel meer dan voorheen verlopen zaken digitaal. En dat geldt natuurlijk niet minder voor de sector waar wij we ons bij homify elke dag mee bezighouden: interieur, architectuur en alles wat daarbij komt kijken. Wij helpen je ook via de digitale snelweg graag mee en laten in een overzicht hele uiteenlopende Nederlandse professionals en diensten zien die ook online het een en ander voor je kunnen betekenen. Handig om je eens op te oriënteren en een hele leuke manier om de zoektocht naar de juiste (online) professional in je eigen huis te beginnen!

Architecten

Vakantiewoning Cornelisse, Schiermonnikoog Scandinavische balkons, veranda's en terrassen van De Zwarte Hond Scandinavisch Hout Hout
De Zwarte Hond

Vakantiewoning Cornelisse, Schiermonnikoog

De Zwarte Hond

Architecten, zoals De Zwarte Hond uit Groningen, kunnen ook online uitstekend een ontwerp voor je aanleveren. Een bezoek aan een kantoor, en de belemmering van de 1,5 meter-regel die daar dan bij komt kijken is niet van toepassing als je gewoon gaat videobellen met de architect! En anders kun je uiteraard per mail of app ook gemakkelijk communiceren. Doe voor je gesprek alvast even lekker inspiratie op via onze website. 

Online bestellen

Classico chalk-based paint van Pure & Original
Pure & Original

Classico chalk-based paint

Pure & Original

Niet alleen ontwerpen kunnen jouw kant via het www op gaan komen, je kunt natuurlijk ook online van alles en nog wat bestellen. Wat dacht je van unieke verf om je huis eens lekker een opfrisbeurt te gaan geven? Een aangename en nuttige afwisseling van al dat thuiswerken waarbij je toch hoofdzakelijk aan het zitten bent. Tenzij je juist wel buitenshuis moet werken en thuis even iets wilt doen waarbij je even heerlijke afleiding hebt. Kijk maar eens wat Pure & Original uit Lelystad allemaal te bieden heeft.

Interieurontwerp

Een interieurontwerp op afstand maken is mogelijk als jij foto’s aan gaat leveren van de ruimte en de afmetingen doorgeeft. Ook kan aan videobelletje hier uitkomst gaan bieden. En als de keuken dan net zo mooi wordt ingericht als hier dan is het helemaal zo erg niet om thuis te moeten blijven!

Leuke accessoires

Pictures van À la Mediterraan
À la

Pictures

À la

Online shoppen hebben we net al als suggestie aan de hand gedaan voor verf, maar dat geldt uiteraard ook voor de meest leuke meubels en accessoires. Ook zeker dus geen slecht idee om hier online even een zoektocht voor op te gaan zetten. Begin uiteraard bij ons, want de leukste accessoires zie je op homify voorbij komen. 

Meer interieuradvies

‘‘Herbestemming van een oud kerkje’’ Minimalistische kantoorgebouwen van meesderwerk Minimalistisch
meesderwerk

‘‘Herbestemming van een oud kerkje’’

meesderwerk

Kom je er toch zelf niet helemaal uit? Een groot leger aan interieurprofessionals staat online voor je klaar! Denk in eerste instantie aan interieurarchitecten en interieurontwerpers. Maar let op: sommige architecten draaien hun hand er zeker niet voor om ook met een interieur aan de slag te gaan. Vergeet zeker niet om de meest leuke artikelen op dit gebied te gaan lezen. We doen je ook daarvoor maar wat graag een leuke suggestie aan de hand: dit artikel kan dan heel goed van pas gaan komen bijvoorbeeld.

Verlichting

Star Ceiling Bathroom with fiber optic and LED light, shooting stars Moderne badkamers van MyCosmos Modern
MyCosmos

Star Ceiling Bathroom with fiber optic and LED light, shooting stars

MyCosmos

Op het gebied van verlichting is het ook een goed idee om eens te kijken wat er online allemaal mogelijk is. Oriënteer je hier ook rustig op en laat eventueel digitaal advies uitbrengen. Alleen de installatie moet je dan misschien wel zelf ter hand gaan nemen, tenzij je duidelijke afspraken maakt en de voorschriften goed in acht neemt als iemand de verlichting bij jou komt installeren.

Infraroodverwarming

Ook al komt de zomer er nu aan, nadenken en je oriënteren op leuke infraroodverwarming is zeker geen slecht idee. Het voortraject kan op dit gebied ook allemaal online. Neem hier dus ook zeker de tijd voor om even lekker naar te gaan kijken en dan zit jij er komende winter warmpjes bij en heb je ook nog eens een uniek element aan je interieur toegevoegd!

Kun je leuke ervaringen met online samenwerken met een professional toevoegen aan dit artikel? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!