Aan de slag voor expats! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Aan de slag voor expats!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Bed & Breakfast Jacaranda Mediterrane hotels van MEF Architect Mediterraan
Loading admin actions …

Dit artikel is in eerste instantie bedoeld voor alle expats in Nederland die nu ook noodgedwongen thuis zitten en plannen willen maken. En daarbij is dit artikel in meerdere opzichten ideaal: een goede manier om de kennis van het Nederlands te vergroten en gelijk een hele goede manier om te zien hoe een expat, in dit geval een architect uit Italië, succesvol is geworden op de Nederlandse markt. In dit geval gaat het dan om de creatieve expert van MEF Architect. Uiteraard is het zo dat iedereen die geen expat is en gewoon even wil genieten van dit werk ook van harte is uitgenodigd om dit Ideabook te bekijken. Veel plezier gewenst!

Internationale inspiratie

Voorgevel Moderne huizen van MEF Architect Modern
MEF Architect

Voorgevel

MEF Architect

Hoe leuk is het als je als expat in Nederland een huis wilt laten bouwen en daarvoor dan in contact komt met een architect die zelf hier ook als expat terecht is gekomen? Het leuke is gelijk dat die internationale inspiratie heel erg goed terug te zien is in de stijl waarmee deze creatieveling haar ontwerpen maakt. Oudhollandse inspiratie is hier in een modern jasje gegoten en daarbij neemt de architect haar Zuid-Europese achtergrond zeker mee. Bovendien spreekt ze naast Italiaans ook Nederlands en Engels! Zullen we ook maar gelijk even binnen in dit huis gaan kijken?

Op en top eclectisch

Modern binnen traditionele grenzen Moderne woonkamers van MEF Architect Modern
MEF Architect

Modern binnen traditionele grenzen

MEF Architect

Inspiratie uit verschillende stijlen leidt doorgaans tot een eclectisch geheel. Deze woonkamer is dan ook op en top eclectisch ingericht en dat geeft een prachtig beeld om naar te kijken. Wat kun je hier genieten van een heerlijke woonkamer. In tijden van veel thuisblijven zonder enige twijfel een plek waar je heel aangenaam kunt verblijven.

Opvallende kleuren

Niet alleen als architect van het exterieur van een woning gaat MEF Architect graag voor je aan de slag, dit geldt ook zeer zeker voor het interieur. Dat kon je op de vorige foto uiteraard ook al erg goed zien. Binnenshuis vindt de architect het leuk om gebruik te maken van opvallende kleuren. In deze gang geeft dat een heel erg speels effect. Let ook even op het prachtige grote raam en de lichtinval die daarvan het gevolg is.

Wonen en werken

De ingang Moderne gezondheidscentra van MEF Architect Modern Glas
MEF Architect

De ingang

MEF Architect

Zoals je al het kunnen zien kan deze creatieve professional voor prachtige woningen en interieurs zorgen. Maar daarmee houdt het niet op! Ook voor het interieur van een schoonheidssalon, zoals hier op de foto, draait de expert haar hand niet om. Dus ook als je bezig bent om een business in Nederland op te zetten, dan kun je gerust bij haar aankloppen voor een mooi ontwerp. Niet slecht toch?

Weer naar het buitenland?

Bed & Breakfast Jacaranda Mediterrane hotels van MEF Architect Mediterraan Beton
MEF Architect

Bed & Breakfast Jacaranda

MEF Architect

Ben je van plan om binnenkort toch weer naar het buitenland te vertrekken of heb je misschien wel zo veel gespaard dat je een vakantiewoning in een ander land wilt gaan kopen of bouwen? Ook dan kun je bij MEF Architect terecht. Vanzelfsprekend zorgt ze voor de mooiste projecten in Italië, maar ook op andere plekken ontwerpt ze graag wat voor je. Zo kun je alles hiervandaan plannen, wel zo makkelijk!

Prachtige interieurs

Trap als opvallend element van de woonkamer Moderne woonkamers van MEF Architect Modern Glas
MEF Architect

Trap als opvallend element van de woonkamer

MEF Architect

We laten je gewoon nog even weer een plaatje zien van een van de prachtige interieurs die dankzij deze expert tot stand is gekomen. Zeker in deze tijden weer iets om heerlijk van te genieten en even weg te dromen…

Botenhuis

Botenhuis van MEF Architect Landelijk Hout Hout
MEF Architect

Botenhuis

MEF Architect

Dat deze Italiaanse ontwerper prachtige oer-Hollandse projecten tot stand weet te brengen blijkt wel uit dit botenhuis bij de Vinkeveense plassen. Ook weer zo’n plaatje om te zien! Zo zie je dus maar dat het werkelijk waar alle kanten op kan. En moet je ondertussen eigenlijk verplicht verder thuis gaan werken en heb je op dat gebied ook nog een beetje inspiratie nodig? In dit artikel helpen we je daar graag verder mee op weg!

Aangenaam verrast door de ontwerpen? We vernemen je reactie graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!