Slimme oplossingen voor je eigen werkplek in huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Slimme oplossingen voor je eigen werkplek in huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne kinderkamers van ANTE MİMARLIK Modern
Loading admin actions …

Nu het er op lijkt dat de meeste mensen nog een behoorlijke tijd thuis moeten blijven werken, is het wel handig om er voor te gaan zorgen dat je wat slimme oplossingen bij de hand hebt voor je eigen werkplek in huis. En zoals je vast van ons gewend bent, zijn we weer eens tussen de leukste foto’s van onze experts gaan kijken en hebben de nodige adviezen voor je op een rijtje gezet. Zo hopen wij dat we bij homify ook ons steentje kunnen bijdragen om de Coronacrisis iets dragelijke te maken. En doe daar zeker je voordeel mee, zowel voor jezelf als voor de kids!

Logeerkamer en werkkamer

Interieurontwerp 3D impressie werkkamer Minimalistische studeerkamer van Studio-em Minimalistisch
Studio-em

Interieurontwerp 3D impressie werkkamer

Studio-em

Heb jij de beschikking over een logeerkamer in je huis? De kans is dan heel erg groot dat die voorlopig toch niet door logees gebruikt gaat worden, dus neem die kamer zeker in gebruik als werkkamer. Een bureau of een tafel zijn snel genoeg geplaatst, zorg voor een goede lamp en sluit die laptop maar aan zodat je direct aan de slag kunt gaan. 

De keukentafel?

Het is een oplossing die zeer zeker mogelijk is, maar we geven wel direct aan dat het niet de voorkeur verdient. Werken aan de keukentafel kan prima, maar zorg wel dat je eten en werken duidelijk van elkaar scheidt. Heb je een aparte eetkamer in huis? Die kun je dan ook tijdelijk tot kantoor gaan omdopen!

Op het balkon of op het terras

De activiteiten buitenshuis moeten nu zoveel mogelijk beperkt worden om er voor te zorgen dat het vreselijke virus zich niet sneller verspreidt en dat teveel zwakke mensen ernstig ziek worden of nog erger. Toch wil jij vast wel de nodige buitenlucht tot je nemen. Heb je een rustig plekje op je terras of op je balkon? Gebruik dat dan ook gewoon om af te toe te gaan werken: zo kun je het nuttige met het aangename combineren.

Een extra tafel

We zien hier een plaatje van een optiek, maar het gaat ons zeker niet om de brillen, maar wel om de leuke tafel die hier is geplaatst. Het is namelijk een heel goed idee om gewoon een extra tafel in de kamer te zetten en juist die specifiek als bureau te gebruiken. Zo heb je echt een eigen plek waar je ook gerust je laptop en je andere spulletjes kunt laten liggen. 

De kinderen

Als jij schoolgaande kinderen hebt, dan zijn die inmiddels ook al weer enige tijd veroordeeld tot het volgen van onderwijs vanuit huis. Het is dan ook fijn dat er op de slaapkamer van de kids een bureau aanwezig is waar ze rustig kunnen werken en eventueel via de laptop contact kunnen hebben met de juf of meester. Houdt natuurlijk wel af en toe een oogje in het zeil om te zien of alles goed gaat en spreek anders een vast moment op de dag af dat jullie samen voor een uurtje aan het werk gaan met schoolopdrachten.

In het washok!

Wil je toch echt je eigen werkruimte maar is er geen andere kamer meer beschikbaar? Je washok kun je ook vrij eenvoudig tot minikantoor omtoveren! Geen slecht idee toch? Zorg wel dat je niet aan het wassen bent tijdens kantoortijden, een telefoongesprek voeren met een centrifugerende wasmachine is natuurlijk niet zo handig…

Samen aan tafel

Zorg naast werk ook voor de nodige ontspanning. Ga samen met je gezin aan tafel spelletjes spelen op vaste tijden of ga lekker met je hobby’s aan de slag. Of neem de tijd om te ontspannen met homify, ook in dit artikel helpen we je daar graag verder mee! 

Meer handige tips ontvangen we graag, laat gerust een reactie achter! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!