De keukens van een Vlaamse specialist | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De keukens van een Vlaamse specialist

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne villa bij Antwerpen Moderne keukens van Marcotte Style Modern
Loading admin actions …

Zit je maar een beetje op je laptop of tablet te kijken en weet je niet meer goed wat je moet doen? Dan kunnen we je misschien wel verder op weg gaan helpen met wat fraaie plaatjes van de experts van Marcotte Style uit het Belgische Kapellen. Deze Vlaamse interieurontwerpers zorgen ervoor dat hele huizen in uiteenlopende stijlen opnieuw worden ingericht. Het zou dan ook zo maar kunnen zijn dat je al vaker werk van deze specialisten voorbij hebt zien komen. In dit geval gaan we de focus leggen op de keukens die ze ontworpen hebben. En die kun jij in deze tijden vast wel als leuke inspiratie gebruiken! 

Landelijk met een twist

Een landelijke keuken van Marcotte Style Landelijk
Marcotte Style

Een landelijke keuken

Marcotte Style

Bij deze specialisten komen diverse stijlen naar voren, zoals we net al hebben verteld. Maar toch lijken ze een lichte voorkeur voor landelijke of rustieke ontwerpen te hebben. Dat dan echter wel weer met een twist! In deze keuken is gewerkt met hele fraaie contrasten en bruintinten spelen daarin een belangrijke rol. Erg leuk is daarbij de kleine bar: meer ruimte was er niet, maar het voegt wel echt iets toe aan de ruimte en zorgt voor een heerlijk zitje voor je ontbijt. Ook erg lekker dat je daarna zo de tuin in kunt lopen.

De moderne variant

moderne keuken Moderne keukens van Marcotte Style Modern Marmer
Marcotte Style

moderne keuken

Marcotte Style

Na de rustiek/landelijke invalshoek gaan we nu door met een moderne variant van een keuken die ontworpen is door Marcotte Style. Hier is iets meer ruimte beschikbaar dan in de vorige keuken en er is hier dan ook voor gekozen om de verhoogde tafel/bar wat groter te maken. Hier kun je erg gezellig zitten en dat niet alleen voor een ontbijt of een snelle hap: zet je gasten (als je die weer mag ontvangen… ) hier ook gerust neer voor een borrel terwijl je lekker aan het koken bent.

Landelijk en klassiek

de landelijke keuken Landelijke keukens van Marcotte Style Landelijk
Marcotte Style

de landelijke keuken

Marcotte Style

Weer een andere stijl die we je kunnen presenteren aan de hand van het werk van de Vlaamse specialisten: landelijk en klassiek. De grootste blikvanger is daarbij zonder enige twijfel de schoorsteenmantel die het fornuis omsluit. En ook hier ontbreekt een bar niet: deze keer uitgevoerd in de vorm van een ‘spoeleiland’. Al met al een gezellig en huiselijk geheel om vrolijk van te worden.

Voor en Na

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt van Marcotte Style
Marcotte Style

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt

Marcotte Style

We kunnen je een fraaie Voor en Na laten zien van de moderne keuken die je eerder ook al voorbij hebt zien komen. Hierbij zie je dat de oude keuken zeker nog niet compleet uit de tijd was, maar dat vooral de ruimte veel efficiënter ingedeeld kon worden. En als je dan toch bezig bent, dan maak je het geheel natuurlijk ook gelijk een beetje leuker! 

Heerlijk genieten

Een passende interieurinrichting Landelijke woonkamers van Marcotte Style Landelijk
Marcotte Style

Een passende interieurinrichting

Marcotte Style

Een fraai overzichtsplaatje laat zien hoe de keuken hier een schitterende eenheid vormt met de verderop gelegen eetkamer. De klassieke stijl is hier ook weer overduidelijk de inspiratiebron geweest. Vooral bij het fraaie zitje met het schaakspel valt dat op! De royale keuken is hier ook weer voorzien van een leuke bar.

Details

Afwerking tot in alle details Landelijke keukens van Marcotte Style Landelijk
Marcotte Style

Afwerking tot in alle details

Marcotte Style

Even een paar detailfoto’s om de grote mate van afwerking van de prachtige keukens te laten zien. Een plaatje toch? Je krijgt gelijk zin om de keuken in te duiken en lekker aan het koken te gaan. Misschien wel een goede afleiding in deze tijd!

Eetkamer met bar

totaalinrichting door de interieur architect in Antwerpen: Moderne woonkamers van Marcotte Style Modern Graniet
Marcotte Style

totaalinrichting door de interieur architect in Antwerpen:

Marcotte Style

We sluiten niet af met een keuken, maar wel iets wat daarbij eigenlijk hoort: een schitterende eetkamer met bar! Een absoluut staaltje fantastisch werk van Marcotte Style. Wat leuk als je hier in de toekomst weer sociale activiteiten kunt ondernemen. Iets om naar uit te kijken! En wil je meer van dit huis zien? Bekijk dan dit artikel

Welke keuken zou jij kiezen? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!