5 keer Voor en Na van een interieurontwerp | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 keer Voor en Na van een interieurontwerp

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne badkamers van CLM Arredamento Modern
Loading admin actions …

Een interieur ontwerpen is een kunst die vele experts die bij ons te vinden zijn heel erg goed verstaan. Maar vaak krijg je hele mooie voorbeelden gepresenteerd die al kant-en-klaar zijn. Het is uiteraard ook erg leuk om te zien hoe de situatie voorheen is geweest. Daarom hebben we van diverse ruimtes in hele uiteenlopende huizen de leukste ‘Voor’s’ en ‘Na’s’ voor je op een rijtje gezet. Een erg inspirerend overzicht dat jou er misschien ook wel toe aan kan gaan zetten om het eens helemaal anders te gaan doen met je interieur.

Voor en na: de slaapkamer

Nieuw inrichting voor de master bedroom van Marcotte Style
Marcotte Style

Nieuw inrichting voor de master bedroom

Marcotte Style

Onze eerste afbeelding laat in één oogopslag zowel de voor als de na zien: een slaapkamer die een flinke metamorfose heeft ondergaan. Het leuke is dat daarbij sommige elementen opnieuw zijn gebruikt, maar nu veel beter tot hun recht komen. In dit geval een fraai stukje werk van de Belgische experts van Marcottestyle. Nu een plek om heerlijk te slapen of te ontspannen!

Voor: deprimerende keuken

Een nieuw ontwerp voor de keuken maken kan ook heel erg dankbaar werk zijn. Zeker als je zo’n verouderde situatie als hier aantreft. Slopen en weer opnieuw opbouwen is dan eigenlijk de enige oplossing om het tij te keren.

Na: schitterende moderne keuken

Je herkent deze ruimte echt niet meer terug! Wat een schitterende moderne keuken is hier ontstaan. En ook al is het een smalle ruimte, aan aanrecht en kasten is hier zeker geen gebrek. Ook een erg verstandige keuze is geweest om alles wit te maken: de keuken is daardoor veel lichter geworden.

Voor: verouderde badkamer

Als je elke dag in deze badkamer je klaar moet maken om naar je werk te gaan, dan is dat niet het meest opbeurende moment van de dag, laat staan als je nog even wilt ontspannen voor je gaat slapen… Dat moet ook beter!

Na: badkamer met wow-effect

In de nieuwe situatie mag gerust gesproken worden van een badkamer met het wow-effect. Een heerlijke lichte en luxe omgeving waar je menig uurtje zoet kunt brengen. Lekker ontspannen onder de douche en dankzij het bidet kun je ook lekker schoon na een bezoek aan het toilet weer verder gaan. Let verder ook zeker even op alle spiegels en de perfect uitgekiende verlichting. Een plaatje is het geworden.

Voor: met de sloophamer aan de slag

Een herinrichting kan klein zijn of juist heel erg groot. Als je zo meteen de nieuwe situatie van deze woonkamer ziet herken je het bijna niet meer terug. Je ziet hier een zeer gedateerde schoorsteenmantel waar de sloophamer aan te pas moet gaan komen. Maar het zou natuurlijk wel zonde zijn om de open haard te laten vervallen. Laten we snel naar de nieuwe situatie kijken.

Na: een uitbreiding

Na de verbouwing kun je zien dat er een uitbreiding is geplaatst waardoor de smalle woonkamer ‘meer lucht’ gekregen heeft. De open haard is in een moderne variant teruggekeerd. Eén element is gebleven: dat is de deur naar de gang die van een nieuw kleurtje is voorzien.

Voor: behang verwijderen

Behang verwijderen en ook de rest van een ruimte strippen. Dat was hier nodig om de hele boel opnieuw op te kunnen bouwen. Laten we deze ellende snel vergeten en de nieuwe situatie bekijken.

Na: leuke werkkamer

Deze leuke werkkamer kan ook zo worden omgetoverd tot slaapkamer. Het bureau kan opgeklapt en van het bankje maak je in een handomdraai een bed. Zo heb je de beschikking over een prachtig ingerichte multifunctionele ruimte! Wil je ondertussen nog meer leuke veranderingen gaan bekijken? Dat kan door hier even te klikken.

Welke verandering vind jij de mooiste? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!