Veilig en stijlvol genieten van de zon! | homify

Veilig en stijlvol genieten van de zon!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Schaduwdoek op terras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Textiel Grijs
Loading admin actions …

Bij het lezen van deze titel denk je wellicht dat je met een reclame voor zonnebrillen of zonnebrandcrème te maken hebt, maar dat is bij homify natuurlijk niet het geval. In dit geval kunnen we je iets heel leuks gaan laten zien dat je misschien wel heel goed kunt gaan gebruiken de komende zomer! De experts van Zonz Sunsails uit Apeldoorn hebben namelijk prachtige schaduwdoeken die voor wat (veilige) verkoeling op jouw terras kunnen zorgen. Hoe dat precies in z’n werk gaat, leggen we je zo graag aan de hand van een aantal fraaie foto’s uit. Ontdek dus alvast hoe jij die warme dagen straks zeer aangenaam door gaat komen! 

Op een warme zomerdag

Zwart schaduwdoek op terras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Textiel Zwart
ZONZ sunsails

Zwart schaduwdoek op terras

ZONZ sunsails

Je kent het wel: het is een warme zomerdag en eigenlijk wil je wel buiten zijn, maar de zon is te fel. Een parasol kan dan uitkomst bieden, maar is niet altijd de meest handige oplossing. Er is gelukkig een andere optie mogelijk en je voelt vast al wel aankomen dat we het dan over het prachtige schaduwdoek hebben dat je op de foto kunt zien. Dit doek zorgt dat de schadelijke Uv-straling jouw huid niet kan bereiken voor zo’n 95%! 

Alle soorten en maten

Zonnezeil boven terras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Textiel Grijs
ZONZ sunsails

Zonnezeil boven terras

ZONZ sunsails

Je ziet hier weer een ander terras in beeld gebracht met ook weer een andere vorm en kleur schaduwdoek. Het mooie van het assortiment van Zonz Sunsails is dat de doeken werkelijk waar in alle vormen, maten en kleuren te verkrijgen zijn. De bevestiging is doorgaans heel eenvoudig en daarnaast is het doek geschikt om de hele zomer te blijven hangen. Tenzij jij er natuurlijk voor kiest om wel (tijdelijk) wat zonlicht op je terras toe te laten.

Vierkant

Vierkant schaduwdoek van Sunfighters boven terras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Textiel Grijs
ZONZ sunsails

Vierkant schaduwdoek van Sunfighters boven terras

ZONZ sunsails

We vertelden net al dat alle soorten en maten beschikbaar zijn: hier zie je een mooi vierkant exemplaar in beeld gebracht. Ideaal bij zo’n prachtige vakantiewoning in Mediterrane streken waar het erg warm kan worden. Dit doek biedt een prima oplossing waarvoor je weinig bevestigingspunten nodig hebt. Heel wat anders dus dan een semipermanente overkapping die helemaal moet worden opgebouwd. En ook veel praktischer dan een parasol: je hebt hier geen vervelende staander die je alleen maar in de weg staat.

Driehoek

Maatwerk schaduwdoek boven terras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Textiel Zwart
ZONZ sunsails

Maatwerk schaduwdoek boven terras

ZONZ sunsails

Lieten we net nog een vierkant doek zien, hier zie je een driehoekige variant in beeld. Het voordeel daarvan is dat je slechts drie punten nodig hebt om het op te hangen. Zorg wel dat het geheel zo hangt dat je ook optimaal in de schaduw komt te zitten. Wist je trouwens dat het in de schaduw ook gelijk wat minder warm is? Misschien wel logisch, maar zeker de moeite waard om te vermelden. Reken maar dat jij die hittegolven straks prima kunt doorstaan!

In de hangmat

Zwart schaduwdoek als ultieme schaduwbrenger ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Kunststof Zwart
ZONZ sunsails

Zwart schaduwdoek als ultieme schaduwbrenger

ZONZ sunsails

Hoe ziet jouw ideale vakantiedag er precies uit? En dan hebben we het in dit geval over een dag die je thuis doorbrengt, niet op je vakantieadres. Lekker luieren in de hangmat is een optie die we zeker aan kunnen bevelen, maar ook dan is het zaak dat je niet in de volle zon ligt, anders kun jij je dutje nog wel eens met een flinke zonnesteek gaan bekopen… Plaats daarom je hangmat ook onder zo’n fraai schaduwdoek.

Op het dakterras

Schaduwdoeken op dakterras ZONZ sunsails Balkon, veranda & terrasAccessoires & decoratie Kunststof Grijs
ZONZ sunsails

Schaduwdoeken op dakterras

ZONZ sunsails

We hebben je al verschillende soorten en maten schaduwdoeken voor op het terras laten zien, maar uiteraard is een dergelijk doek ook bij uitstek geschikt voor een dakterras. Daarom sluiten we dit overzicht af met dit prachtige voorbeeld. Echt een dakterras om verliefd op te worden! En wil je ondertussen nog meer weten over de verschillende manieren om je terras wat beschutter te maken? Dit artikel kan je dan ook verder helpen. 

Een appartement om verliefd op te worden
Arrow navigation 3b3136b1
Voor wat voor doek zou jij kiezen? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!