Voor en Na: een villa in Wilrijk | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een villa in Wilrijk

Johan van Dijk Johan van Dijk
Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt van Marcotte Style
Loading admin actions …

Bekijk je met enige regelmaat de fraaie projecten die bij ons te vinden zijn? Dan ben je vast al wel eens iets tegengekomen van de interieurontwerpers van Marcottestyle uit het Belgische Kapellen. De make-overs die zij tot stand kunnen brengen zijn meer dan de moeite waard om te bekijken. In dit geval kunnen we je de Voor en Na beelden laten zien. En dat is zeker iets om even lekker voor te gaan zitten. Voor elk eclectisch interieur kan dit als ideaal voorbeeld worden gebruikt.

Saaie woonkamer wordt inspirerende eetkamer

Onvoorstelbare interieur metamorfose: van Marcotte Style
Marcotte Style

Onvoorstelbare interieur metamorfose:

Marcotte Style

De oorspronkelijke situatie die je links op de foto ziet geeft een saaie en kille woonkamer weer. Niet echt een plek om lekker te kunnen ontspannen of gasten te ontvangen. Waar kun je gasten wel ontvangen? In de inspirerende eetkamer die hier is ontstaan! Wat een plaatje is dit geworden en vooral de bar die hier is aangebracht zorgt dat je vrienden en familie op wel heel bijzondere wijze kunt ontvangen. Let daarbij ook zeker even op de charmante eclectische stijl die is gebruikt.

Badkamer wordt werkkamer

Van de badkamer wordt een bureau ruimte. van Marcotte Style
Marcotte Style

Van de badkamer wordt een bureau ruimte.

Marcotte Style

Er is in deze villa het een en ander geschoven met de ruimtes. De lichtelijk gedateerde badkamer die hier aanvankelijk te vinden was, is vervangen door een fraaie werkkamer. Heerlijk om zo’n plek in huis te hebben waar je in alle rust kunt werken of studeren. Het is een fraaie lichte ruimte die ook rust uitstraalt en juist die rust kan je goed helpen concentreren als er een belangrijke deadline of een examen op het programma staat.

En werkkamer wordt badkamer!

Als tweeling krijgen beide dezelfde kamers. van Marcotte Style
Marcotte Style

Als tweeling krijgen beide dezelfde kamers.

Marcotte Style

Om meer ruimte voor een nieuwe badkamer te creëren, is er voor gekozen om onder andere de werkkamer (en wat gedeeltes van andere ruimtes) om te toveren tot een nieuwe badkamer. En zoals de experts het zelf omschrijven, is daarmee een badkamer ontstaan die je in een hotel met de nodige sterren kunt vinden. Als je naar de foto kijkt dan kun jij je vast wel voorstellen waarom voor deze omschrijving gekozen is! 

De master bedroom

Nieuw inrichting voor de master bedroom van Marcotte Style
Marcotte Style

Nieuw inrichting voor de master bedroom

Marcotte Style

De master bedroom in het huis was aanvankelijk ook maar een ruimte waar weinig te beleven viel op het gebied van sfeer en stijl. Uitleg is eigenlijk overbodig als je de afbeeldingen van Voor en Na gaat bekijken! Het bed is overigens gewoon blijven staan, maar het is juist de rest van de ruimte die een grondige metamorfose heeft ondergaan. Ook weer iets om als inspiratie voor je eigen slaapkamer te gebruiken.

Nog een badkamer!

luxe badkamer van Marcotte Style
Marcotte Style

luxe badkamer

Marcotte Style

Een beetje villa heeft meerdere badkamers en dat is hier ook zeker het geval. De verouderde entourage is hier ook weer op zeer fraaie wijze opgeknapt en niet zonder reden mag dit dan ook een van de paradepaardjes onder het werk van Marcottestyle genoemd worden. Ook hier zie je namelijk weer zo’n luxueuze omgeving om je vingers bij af te likken. Hier kun je heel wat tijd doorbrengen.

En nog een keer de eetkamer

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt van Marcotte Style
Marcotte Style

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt

Marcotte Style

Je ziet hier de eetkamer die we in het begin zagen nog een keer in beeld. Let daarbij uiteraard even op de oude situatie: wat een wereld van verschil!

De keuken

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt van Marcotte Style
Marcotte Style

Interieur inrichting VOOR en NA overtuigt

Marcotte Style

De rondgang met de Voor en Na eindigt in de keuken. Een plek die qua sfeer en stijl ook helemaal in balans is gebracht. De oude keuken was niet per se compleet aan vervanging toe, maar het geheel kon zeker wel wat leuker worden. En dat is ook hier uitstekend gelukt, hetgeen uiteraard ook voor het gehele huis geldt. Ben je ondertussen benieuwd naar nog meer projecten van deze creatieve interieurontwerpers? Zorg dan zeker dat je dit artikel ook niet overslaat! 

Wat vind jij van alle veranderingen? We zijn benieuwd naar je mening! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!