Genieten in een paradijselijke familiewoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Genieten in een paradijselijke familiewoning

Stoa. Stoa.
van ENVIRON PLANNERS
Loading admin actions …

In dit artikel nemen we je mee naar de zo´n beetje de mooiste plek van India. Dit is omdat we je graag willen laten zien wat de Indiërs onder een excellente woning verstaan. In deze paradijselijke omgeving nemen ze het liefst een goed glas wijn ter hand om te proosten op het goede leven. Op vele manieren is deze woning de perfecte plek waar je alle ruimte hebt om diverse sociale activiteiten te ontplooien, zowel binnen als buiten. Echter, de woning was niet altijd zo mooi, deze is recentelijk gerenoveerd tot droompaleis. Kijk gewoon even met ons mee en doe de nodige informatie op!

Oude staat

We nemen een kijkje in het verleden waarbij direct duidelijk wordt waarom de verbouwing nodig was. Het pand had een eeuwenoude look en was vervallen. Toch zagen de eigenaars de potentie van het bouwwerk in. Voor hen was het een mooie bijeenkomst dat ze de juiste expert wisten te vinden om dit oude pand op te knappen. De omgeving is nu nog vrij ruig, maar straks zal alles schitterend vormgegeven. 

Nieuwe looks

Op de vorige foto keken we nog in een ruige wereld waarin maar weinig comfort te bespeuren was; hoezeer is het nu anders gesteld met de woning en de omgeving! Op dit overdekte terras kun je met een gerust hart een glas wijn heffen. De openheid hier is echt fantastisch. Let eens op de kleurencombinatie, kan het nog zomerser? De tuin met bloemen grenst aan het terras dat overdekt wordt door een authentiek ogende dakconstructie, deze doet nog het meest denken aan oude hindoetempel. En dan die sfeervolle verlichting! De hele omgeving heeft een update gehad, waardoor het hier werkelijk paradijselijk aandoet. Meer mooie ideeën voor je tuin kun je hier vinden. 

Flashback

Een belangrijk onderdeel van de woning zijn de verschillende kluizen, deze vormen een rij ruimtes die je op vele creatieve wijzen zou kunnen gebruiken in het nieuwe huis. Toegegeven, deze ruimten stellen de experts wel voor wat uitdagingen, maar daar worden gebouwen en huizen in het bijzonder over het algemeen beter van. 

Leuke toepassing

Toen we net de oude foto´s zagen waren we nog niet direct overtuigd dat deze aparte ruimtes ook praktisch te gebruiken waren, maar nu bij binnenkomst zien we de ingenieuze manier waarop de ruimte ingedeeld en concreet gebruikt wordt. Het blijft een eigenzinnige omgeving waarin gewerkt kan worden; niet bepaald je alledaagse thuiskantoor, maar wel bijzonder. 

Zwembad

De bewoners wilden veel en verwachtte ook veel van hun nieuwe woning, maar het allermeest waren zijn benieuwd naar de trots van hun woning: het schitterende zwembad, waarin ze elke dag kunnen genieten van de verkoeling. In India is het warm, heet zelfs, dus is een bad geen overbodige luxe. En wat een uitzicht heb je hier! Niet alleen volwassenen zijn behoorlijk gecharmeerd van een privébad, ook kinderen kunnen hun lol niet op. 

Tuin

Om je het allermooiste te kunnen laten zien moesten we een paar passen naar achteren doen. In deze tuin zien wij onszelf wel een feest geven. En wat kunnen de kinderen hier leuk ravotten! We zien nu ook goed dat de omgeving een behoorlijk metamorfose ondergaan is. Herinneren we ons de overwoekerde toestand van de eerste foto´s nog? Daar is nu geen spoor meer van de vinden. Ook krijgen we nu een mooi zicht op de ruimtelijke dimensies van de woning. Dit huis is werkelijk een paradijselijke familiewoning te noemen, het is een enclave van rust en geborgenheid waarin de bewoners de tijd aan zichzelf hebben en kunnen doen en laten wat ze willen. Wij zijn fan! Met deze laatste blik op het huis nemen we afscheid van deze prachtige plek in India. Blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwste woonideeën en trends. 

In deze woning in Brazilië vind je plezier en rust. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!