Heerlijk eclectisch wonen in het bos bij Amersfoort! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Heerlijk eclectisch wonen in het bos bij Amersfoort!

Johan van Dijk Johan van Dijk
WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT van ddp-architectuur Modern
Loading admin actions …

Wonen in een landelijke omgeving, met de stad binnen handbereik. Dat is doorgaans een ideale combinatie! In het geval van de woningen waar we nu een kijkje gaan nemen is dat ook zeer zeker zo. Heerlijk eclectisch wonen in het bos bij Amersfoort is hier namelijk mogelijk gemaakt dankzij de architecten van DDP-Architectuur uit Breda. Dit project is de moeite van het bekijken meer dan waard en we kunnen je zowel het exterieur als het interieur uitgebreid laten zien. De stijl die is gebruikt gaan we uitgebreid voor je beschrijven! 

Welke stijl?

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT van ddp-architectuur Modern Steen
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

We hebben je beloofd om de gebruikte stijl van de architect uitgebreid aan bod te laten komen. Maar wat zien we hier eigenlijk? Het laat zich het gemakkelijkste als eclectisch omschrijven, maar daarmee gaan we wel een beetje kort door de bocht. Moderne en ook landelijke elementen zijn op een fraaie wijze verenigd en daarbij valt zeker niet te ontkennen dat Bauhaus ook een inspiratiebron heeft gevormd. Qua vorm is gekozen voor een woning met meerdere woonlagen die ook zijn aangepast op de glooiende omgeving. Dat vraagt om meer mooie plaatjes!

De achtergevel

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT van ddp-architectuur Modern Steen
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

De achtergevel is minstens zo leuk om te kijken als de voorzijde van de woning. De gelaagdheid van het ontwerp en de diversiteit van de materialen is hier ook erg goed zichtbaar. Ook kun je een glimp opvangen van het terras dat perfect uitzicht geeft op de omgeving. Zoek je het liever iets hoger op om nog meer van het uitzicht te genieten? Ga dan naar het mooie balkon! 

Het terras

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT van ddp-architectuur Modern Glas
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

Je ziet het terras, dat we net al even hebben aangehaald, hier nog beter in beeld. Wat een heerlijke plek om te zitten en op een mooie zomeravond te genieten van een gezellige barbecue. Bij het zien van een foto als deze kun je bijna niet wachten tot het weer zomer is. En ook aan deze zijde hebben de bewoners de beschikking over een balkon. Aangezien deze overdekt is kun je ook bij een regenbui nog lekker van de frisse boslucht genieten. 

Woonkamer en eetkamer

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT Moderne woonkamers van ddp-architectuur Modern Beton
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

Na van de buitenkant van het huis te hebben genoten, laten we je ook graag het een en ander van het interieur zien, zoals hier de woonkamer die is gecombineerd met de eetkamer. Een fraaie open haard, met mogelijkheid tot het bewaren van hout, vormt een soort van natuurlijke afscheiding tussen beide ruimtes die verder toch in open verbinding met elkaar staan. Het fijne daarvan is dat je zowel vanaf de bank als bij de eettafel heerlijk kunt genieten van een behaaglijk haardvuurtje.

Industrieel randje

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van ddp-architectuur Modern IJzer / Staal
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

Buiten waren we in het ontwerp nog niet zo zeer een industrieel randje tegengekomen, maar dat is er in het interieur wel degelijk te vinden. Deze fraaie deur zorgt daar onder andere voor. Dezelfde stijl zie je bij de open haard ook weer terug komen. Let verder even op het mooie Perzische tapijt dat ook weer een hele eigen laag in het geheel aanbrengt.

De keuken

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT van ddp-architectuur Modern Hout Hout
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

Een kijkje in de keuken mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een fraai modern geheel met een heel zacht landelijk tintje. Dat past perfect bij de omgeving! En kijk ook zeker even wat voor prachtig uitzicht je tijdens het koken hebt op deze plek.

Genieten van de omgeving

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT Moderne tuinen van ddp-architectuur Modern
ddp-architectuur

WONING BOS UYTERLINDE AMERSFOORT

ddp-architectuur

Het is hier naast genieten van het huis toch ook vooral een kwestie van genieten van de omgeving. Met dit heerlijke bosrijke uitzicht kom je toch helemaal tot rust? En toch heb je de stad binnen handbereik: een ideale combinatie! En ben je benieuwd naar meer werk van deze architect in de bossen? Neem ook bij dit mooie huis dan een kijkje! 

Houd je van landelijk wonen? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!