10 leuke moderne ideeën voor je woonkamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 leuke moderne ideeën voor je woonkamer

Johan van Dijk Johan van Dijk
Cementgebonden gietvloer met stoere woonelementen in moderne woning van Motion Gietvloeren Modern
Loading admin actions …

Heb je een moderne stijl in je woonkamer gebruikt of ben je van plan om er wat meer moderne elementen aan toe te gaan voegen? Dan moet je dit artikel zeker even goed gaan bekijken! We hebben namelijk heel wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. Grote en kleine ideeën: ze komen allemaal voorbij! Het leukste werk van onze experts zullen we je laten zien. En daar kun jij natuurlijk alleen maar je voordeel mee gaan doen.

Verlichting

moderne woonkamer met scheidingswand en hoekkast op maat Moderne woonkamers van Stefania Rastellino interior design Modern
Stefania Rastellino interior design

moderne woonkamer met scheidingswand en hoekkast op maat

Stefania Rastellino interior design

Verlichting aanbrengen in de kamer kan een leuke extra moderne toevoeging betekenen. Zoals zo’n leuke lijst onder het plafond bijvoorbeeld! Voor de rest zien we hier een fraai eclectisch voorbeeld van een woonkamer: een ideale inspiratiebron!

Stoere vloer

Cementgebonden gietvloer in moderne stoere woonkamer van Motion Gietvloeren Modern Beton
Motion Gietvloeren

Cementgebonden gietvloer in moderne stoere woonkamer

Motion Gietvloeren

We kunnen het ons voorstellen dat je niet ‘zo maar’ de vloer van de woonkamer even gaat vervangen. Maar als je wel van plan bent om met een meer grondige herinrichting aan de slag te gaan, dan kan je een stoere vloer als deze zonder meer overwegen. Een gietvloer of een cementvloer geeft zowel een moderne als een industriële uitstraling aan de woonkamer. 

Deuren en ramen

De deuren en ramen in je huis vervang je ook niet zo maar, maar ook hiermee kun je de sfeer een fantastische draai gaan geven! Hier zie je ook weer een mooie combinatie van moderne en industriële elementen in beeld gebracht. 

Een schilderij

Pillows Grand hotel Reylof Gent Moderne hotels van About Art Modern
About Art

Pillows Grand hotel Reylof Gent

About Art

Soms is een kleine toevoeging meer dan voldoende om je interieur even een nieuwe boost te geven. Een groot schilderij bijvoorbeeld! Zoek iets leuks uit dat bij jou en je inrichting past en je woonkamer zal een hele extra dimensie gaan krijgen. Let hier verder ook even op die prachtige banken. Ook iets om te onthouden!

Pixels

IXXI pixel - Van Gogh: modern  door IXXI, Modern
IXXI

IXXI pixel – Van Gogh

IXXI

Deze pixel-schilderijen zijn ook zoiets wat elke woonkamer een bijzondere (moderne) touch kan geven. In dit geval zie je een heuse Van Gogh hangen, maar uiteraard kun je allerlei soorten schilderijen en afbeeldingen kiezen als uitgangspunt.

Een uitbouw

Uitbouw met daklicht Moderne woonkamers van Lumen Architectuur Modern
Lumen Architectuur

Uitbouw met daklicht

Lumen Architectuur

Als je een beetje gebrek aan ruimte hebt in je huis, dan kun je altijd een uitbouw overwegen. Hier zie je daar een fraai modern voorbeeld van. Die kun je toch prima als inspiratie gebruiken? Vooral de lichtinval is hier fantastisch!

Draaibare tv

Moderne woonkamers van Tramas Modern

Waar het op leuke moderne ideeën voor je woonkamer aan gaat komen, kun je er ook aan denken om iets met de tv gaan doen. Zoals de draaibare variant van een tv! Leuk op een paal midden in de woonkamer. Wil je tijdens het eten ook even tv kijken en toch aan tafel zitten? Dan draai je de tv gewoon!

Natuursteen

Natuursteen verwerken is niet alleen voorbehouden aan klassieke of meer rustieke interieurs, ook bij een moderne woonkamer kan dit een zeer fraai beeld op gaan leveren. Zoals je kunt zien is deze woonkamer daarvan het voorbeeld bij uitstek! En daarbij is de prachtige open haard een blikvanger van formaat.

Nog een keer natuursteen

Heeft de vorige woonkamer je op het gebied van natuursteen al de nodige inspiratie gegeven? Dan moet je in deze ruimte zeer zeker nog even verder gaan kijken! Vooral de kiezelsteentjes op de vloer in combinatie met de verlichting geven een hele extra dimensie aan deze ruimte.

Roze!

warm design interieur Moderne woonkamers van Sfeerontwerp Modern
Sfeerontwerp

warm design interieur

Sfeerontwerp

We sluiten af met een moderne woonkamer waar voor een opvallende kleur is gekozen. In dit geval roze. We geven toe dat je daar natuurlijk wel van moet houden, maar het is zeker het overwegen waard om één bepaalde (opvallende) kleur als leidraad voor je interieur te gaan gebruiken. Verder zie je in deze woonkamer ook de nodige moderne elementen die je als voorbeeld kunt gebruiken. En mocht je nou nog eens 10 ideeën voor de moderne woonkamer willen bekijken, dan kun je hier terecht!

Heb jij nog leuke ideeën voor een moderne woonkamer? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!