5 schitterende transformaties: een nieuwe badkamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 schitterende transformaties: een nieuwe badkamer

Stoa. Stoa.
Moderne badkamers van Rachele Biancalani Studio Modern
Loading admin actions …

De badkamer is de ruimte van het huis waarin je je vaak terugtrekt om tot rust te komen. Veel mensen beschouwen hun badkamer als een oord van rust. Dan is het des te meer belangrijk dat de looks en feel in orde zijn. Vandaag laten we zien dat elke badkamer een schitterende ambiance kan krijgen, door er een fikse renovatie op los te laten. Ooit waren deze ruimtes oud en versleten, nu stralen ze als parels. Zien hoe dat in elkaar zit? Kijk dan snel met ons mee naar de voorbeelden!

Oud

modern  door iloftyou, Modern

We beginnen onze tour in Sabadell, Barcelona, waar een oude badkamer om een upgrade schreeuwde. In deze loft ontbrak het de bewoners aan niets, maar over de badkamer waren ze niet tevreden. Met een minimale structurele interventie en het veranderen van een aantal accessoires werd het mogelijk om een badkamer te creëren die weer helemaal mee doet met de moderne trends. Let op het verschil tussen links en rechts. Is het geen absolute verbetering dat de glanzende wanden vervangen zijn door zuivere, rustgevende tinten. Ook de meubels zijn behoorlijk anders, rechts zien we het lichte hout dat perfect in het plaatje past. Zelfde ruimte, andere looks. 

Vervallen

Waar de vorige badkamer nog gewoon oud te noemen was, past hier de aanduiding ´vervallen´ beter. Het is net alsof we 200 jaar terug in de tijd gaan. Best een grappige ervaring, maar het komt op zijn minst niet meer te gemoed aan de eisen van de moderne tijd. Meer concreet kunnen we zeggen dat het een trieste aanblik is. Er is werk aan de winkel! 

Heerlijke

De interventie in deze badkamer mogen we met een gerust hart radicaal noemen. Ook de muren zijn vervangen en ook de indeling is compleet anders. Het geheel heeft nu een lichte look en is in tune met de moderne ideeën over hoe je een badkamer inricht. En let een op het geweldige bad.

Jammer

We genieten van onze badkamer, brengen er rustige momenten in door die we echt niet willen missen, maar op een dag valt het in eens op dat het interieur zijn beste tijd heeft gehad. Actie ondernemen is dan de passende reactie. In deze verouderde badkamer spreken de jaren zeventig, ten minste, wat daar aan restanten op uiterst gebrekkige nog van over is. We kunnen er niet omheen, ook deze badkamer vraagt om een renovatie. En op basis van zijn staat van dienst verdient ie niet beter. 

Nieuwe looks

De toekomst lonkt en de zon schijnt in een strak blauwe hemel. Nee we beschrijven hier geen zomermiddag, maar de stralende nieuwe looks van deze badkamer. We zagen hem net in zijn armetierige staat, maar gelukkig is er door de bewoners vlot actie ondernomen en heeft er zich een metamorfose voor gedaan. Let eens op het tegelmotief, de moderne kleur op de wand en de landelijke lijstjes aan de muur. Deze badkamer heeft nu de looks om in weg te dromen op een rurale dagdroom. Wij zijn onder de indruk van deze looks! 

Donker

We kunnen alles zeggen over deze badkamer, zoals over de roze tegeltjes, het verouderde toilet en de kleine badkuip, maar dat doen we niet, want dat is gewoon te makkelijk. Het is vooral de donkere schemerwereld waarin we binnengewandeld lijken die ons tegen de borst stuit. En die ventilator in de muur, wat een ernstige aanblik creëert die! Het moet allemaal anders volgens ons… . 

Zalig

Als de vorige staat van de badkamer gewend bent dan ben je zonder twijfel zeer verheugd over deze schitterende lichte badkamer vol van sprekende meubels met bijzondere kleuren. Ook de kranen zijn van een sprookjesachtige schoonheid. In deze badkamer kunnen wij zeker onze rust pakken! Meer ideeën voor je badkamer vind je hier

Magie

Nu moet je niet denken dat er werkelijk magische of hemelbestormende acties nodig zijn om je badkamer weer up-to-date te krijgen, want als je zelf veel kennis van zaken hebt, handige vingers aan je handen of een expert kunt raadplegen dan komt het heus wel goed. Wij hebben je in ieder geval laten zien hoe mooi een badkamer kan worden als je de juiste inzet en hulp hebt. Met deze laatste afbeelding (wat een schitterent contrast) nemen we afscheid van je. We hopen dat je net zo enthousiast bent en net zo geïnspireerd bent als wij. Blijf ons volgen voor meer woonideeën en trends. 

Deze mooie villa heeft een schitterende natuurlijke look!

Wat vind je van deze badkamers? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!