Een huis dat je nooit weer vergeet | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een huis dat je nooit weer vergeet

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van ze|arquitectura Modern
Loading admin actions …

Er zijn soms van die dingen in het leven die je nooit weer vergeet: je eerste liefde, een mooie film of zo maar een gebeurtenis die op zich helemaal niet zo bijzonder is. Grote kans dat je nu ook een huis toe kunt voegen aan dat rijtje. De woning die we nu gaan bekijken maakt namelijk zoveel indruk, dat je die vast niet weer vergeet. Je vraagt je dan vast af waardoor dat mogelijk is. En dat is nu juist lastig te omschrijven. Oordeel eerst zelf wat voor schitterend werk hier door architecten en interieurarchitecten geleverd is en dan vragen we je nog een keer!

Contrasten

De voorgevel van dit huis wordt gekenmerkt door contrasten. Dit komt vooral door een zeer grote variatie aan kleuren en materialen. De enige gemeenschappelijke deler tussen de twee kanten van de gevel is de vorm: beide gedeeltes zijn strak en recht ontworpen. Afgezien van deze contrasten zien we een schitterend geheel waardoor je ogen echt geprikkeld worden. Als je door deze straat zou lopen dan blijf je zeker even staan om te kijken naar dit huis.

Betoverend

De voorkant van het huis was dan misschien al wel indrukwekkend, de achterkant is betoverend! Een exotische omgeving waar je mond bijna van open valt. Nou moeten we er wel bij opmerken dat de schemering daar ook voor zorgt, de verlichting maakt het huis dan nog mooier dan het al is. Deze mooie besloten tuin biedt een leuk terras en een heel mooi smal zwembad. Ideaal om een paar baantjes in te trekken, maar nog fijner om lekker in te luieren.

Leefruimte

De grote benedenverdieping heeft een open leefruimte waarin de eetkamer en de woonkamer zijn ondergebracht. De eclectische stijl, die ook buiten al duidelijk opviel, is hier ook binnen voortgezet. Strakke witte muren en een glazen hek op de overloop vormen een fraaie combinatie met een houten plafond en een houten vloer. De eethoek doet daar nog eens een schep bovenop: deze tafel en stoelen zou je hier helemaal niet verwachten en toch passen ze opvallend goed in deze omgeving.

Keuken

De keuken laat ook weer zo’n bijzondere dynamiek tussen een moderne stijl en het landelijke gevoel van hout zien. Een hele mooie extra dimensie ontstaat daardoor in deze ruimte. Verder zien we ook hier een eettafel die waarschijnlijk als werkplek ook zeer geschikt is: kijk maar naar de stopcontacten waar een laptop op aangesloten kan worden. Handig voor kinderen die veel moeten studeren.

Schitterende trap

Je ziet niet zo vaak een trap die zelf al mooi is en in zo’n prachtige harmonie met de omgeving is geplaatst. Wat een prachtig effect om de trap zo uit de grond te doen rijzen. De strakke, witte muren en het plafond tillen de trap met de prachtige natuurstenen wand letterlijk en figuurlijk op.

Licht

Door veel ramen in de gevel te verwerken, ontstaat een hele aangename en lichte sfeer in het huis. Hier op de overloop is dat goed te zien. Net zoals beneden zie je hier ook weer heel aangenaam de verschillende contrasten uitgelicht.

Aardse badkamer

De badkamer valt op door de aardse tinten die hier gebruikt zijn. Maar ook daar is natuurlijk weer een contrasterende kant voor bedacht: daglicht van boven geeft ook weer een fris en helder accent aan deze ruimte. Zo is het met dit hele huis: contrasten tussen donker en licht, en modern en natuurlijk. Denk je dat je daarom dit huis nooit meer zal vergeten of heeft het toch niet zo veel indruk bij je achtergelaten? Bij ons in ieder geval wel!

Benieuwd geworden naar meer projecten die je niet snel zult vergeten? Dit huis is daar een ander prachtig voorbeeld van.

Ga je dit huis nooit meer vergeten, of juist wel? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!