De leukste accessoires voor je huis! | homify

De leukste accessoires voor je huis!

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door homify, Modern
Loading admin actions …

Je interieur even een leuke nieuwe twist geven met een klein meubelstuk of een leuke accessoire kan je ontzettend veel voldoening geven. Bij homify geven we je dan ook graag de inspiratie voor de leukste accessoires voor je huis. In dit geval gaan we kijken wat de specialisten van Woodlovesyou&more allemaal te bieden hebben. Deze experts hebben onder meer hele leuke houten meubels, maar in dit artikel gaan we ook kijken naar andere accessoires die ze te koop hebben. Erg leuk voor een wat meer landelijke sfeer in je interieur, al kunnen deze producten bij vele andere stijlen ook een erg mooie aanvulling gaan vormen.

Een bijzonder krukje

Heb je een handig bijzettafeltje nodig of gewoon nog een leeg hoekje waar je iets leuks neer wilt zetten? Een bijzonder krukje als deze kan dan zeker uitkomst gaan bieden! Naast praktisch is het ook vooral een zeer aangename verrijking van je interieur. Uiteraard zeer geschikt voor de meer landelijke interieurs, maar ook in een modern interieur hoeft het zeer zeker niet te misstaan.

Nog een krukje!

We laten je nog zo’n leuk krukje zien, maar deze heeft een leuke moderne twist in de vorm van een metalen onderstel. Een fraaie eclectische oplossing die zich met heel veel stijlen laat combineren. Ook de grote ronde vaas die erop is geplaatst is zeer zeker de moeite waard. Erg fraai om elk willekeurig hoekje in je huis mee op te fleuren.

Lampen!

De lamp die je op de foto ziet, is helemaal hip. Het zorgt voor een stoere touch aan je interieur. Je kunt zelf kiezen wat voor lamp je er in gaat plaatsen: is het bedoeld als verlichting waar je bij kunt werken of moet het juist sfeerverlichting zijn? Een dimmer is ook altijd een uitstekend idee! Boven een grote eettafel is het ook erg leuk om meerdere van deze exemplaren te plaatsen. 

Stijlvol en industrieel

Deze lamp kan voor zowel een stijlvolle als een industriële touch in je interieur zorgen. De mooie glanzende ivoorkleurige lampenkap brengt een hele fraaie sfeer met zich mee. Uiteraard ook weer erg geschikt voor boven de eettafel, maar ook voor andere plekken in je huis zeer geschikt. 

Stoelen

Woodlovesyou&more heeft grote en kleine meubels en accessoires voor jou op voorraad. Stoelen horen daar zeer zeker ook bij. De stoelen links en rechts komen je misschien wel bekend voor, die zijn behoorlijk populair de laatste jaren. De stoel in een het midden is een iets unieker exemplaar dat (al dan niet in combinatie met de andere stoelen) een leuke sfeer aan je eethoek kan gaan geven. Maar ook als (extra) stoel in de woonkamer is die zeer geschikt of als stoel om je slaapkamer net even wat leuker mee in te richten. 

Lampen en meer!

Dat er lampen bij deze experts zijn te verkrijgen is je vast al wel duidelijk. Ook deze stoere exemplaren mogen er weer zijn! Maar er valt meer te zien op deze foto. De prachtige tafel bijvoorbeeld! Of wat dacht je van de planken aan de muur? Of die fraaie fruitschaal? Let ook even op de decoratie op de planken, ook iets om weer te onthouden.

Inrichten maar!

Nog een keer zie je de lampen die al eerder in beeld zijn gebracht en ook op zo’n manier als wij het een beetje voor ogen hadden. Denk er maar over na wat je allemaal met deze leuke accessoires zou willen doen en vooral ook waar je ze toe zou willen passen. En kun je daarbij nog wel wat meer mooie voorbeelden van deze specialisten gebruiken? Sla dan ook dit artikel zeker niet over! 

Welke accessoire zou jij direct in huis willen hebben? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!