Woonpaleis van de 21ste eeuw- wonen in een droom | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woonpaleis van de 21ste eeuw- wonen in een droom

Stoa. Stoa.
Rustieke huizen van ArchDesign STUDIO Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Een nieuw huis is voor veel mensen een droom. Zeker wanneer ze de middelen hebben om een designwoning speciaal voor zich te laten bouwen. Dan is het een kwestie van de juiste expert aan zijn jasje trekken om eindelijk die lang gedroomde prachtwoning te kunnen laten bouwen. Vandaag laten we je een woning in Brazilië zien die aan alle wensen en eisen van de eigenaars voldoet. Het is een woning met een stijl en swung die je maar zelden ziet. Natuurlijk zie je deze wel bij homify, want wij zorgen er altijd voor dat we de mooiste voorbeelden van de hedendaagse architectuur aan je kunnen laten zien. Benieuwd naar deze schitterende woning? Kijk dan snel met ons mee voor de nodige dosis fun en inspiratie!

Sprookje

We komen aan bij de woning en we zijn direct zwaar onder de indruk. De combinatie tussen het wit, groen, natuursteen en het donkere hout maakt deze villa tot een plaatje. Ook de verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Tegen de achtergrond van de Braziliaanse avond wordt het geheel nog mooier. We krijgen zin om de woning van binnen te bekijken, want het kan niet anders dan dat er binnen een inspirerend interieur op ons wacht. Kijk snel met ons mee. Meer mooie ideeën voor je woning vind je trouwens hier

Interieur

Hebben we teveel gezegd? Hier toont de villa zijn schitterende looks. De natuurstenen vloer spiegelt het licht waardoor een prachtige lichtsfeer ontstaat die het wooncomfort tot grote hoogten stuwt. In het dak, bij het tweede niveau, zien we een venster op de buitenwereld, zo kan het daglicht het interieur bereiken. En wat te denken van het kleurenschema, dat houtkleur en minimalistisch wit bevat, een schitterende combinatie die het interieur een eigentijdse vibe geeft. We zien onszelf hier wel genieten van de vrije avonduren. Meer mooie woonideeën vind je hier

Zitgedeelte

Vanuit deze hoek krijgen we een mooi beeld van het zitgedeelte. Ook hier treffen we het reeds besproken kleurenschema aan, maar de kunst aan de muur en de aanwezigheid van de tv geven deze ruimte een ware huiselijke sfeer. Het is een fijne ervaring de ruimtelijkheid van deze vertrekken te voelen; ze lopen in één beweging in elkaar over en zorgen voor een ongekend woonplezier. Dit was een grote wens van de bewoners, die nu met veel genoegen na de arbeid hun welverdiende rust pakken. 

Wenteltrap

In een sierlijke beweging worden we door de houten trap naar boven toe geleid. Het mooie hout matcht prachtig met de witte basis. Zo ontstaat die luxe look waar veel mensen mee weglopen. Met het tweede niveau is er extra woonruimte gecreëerd zodat er meer activiteiten in de woning ontplooid kunnen worden. De openheid waarmee dit alles vormgegeven is is een van de schoonheden van het interieur. 

Materialen

Het is een bijzondere combinatie: natuursteen, zuivere wanden en donker hout voor het plafond. Een tropische look die in dit prachtige land niet misstaat. Een leuk detail is het boompje in de hoek. En wat dacht je van het donkere kleed? Gewaagd, maar geslaagd. 

Eetkamer

In deze eetkamer is erg gekozen voor een look die doet denken aan het design van de jaren zestig. Vooral het gebruik van bruine, gedecoreerde meubels en de glanzende natuurstenen vloer wijzen in die richting. Ook de lange gordijnen spreken de taal van de sixties. Een fijne kamer waarin het gezin elke avond naar hartenlust samenkomt om te genieten van een smakelijk diner. 

Badkamer

De badkamer is voor veel mensen toch stiekem wel een beetje de parel van hun woning. Voor de bewoners van de villa is dit niet anders. Al hun fantasieën en wensen hebben ze bij het ontwerp van hun designwoning heerlijk kunnen verwezenlijken. Opvallend is de zwarte wand achter de badkuip, die er zo qua vorm en tint mooi bij afsteekt. Ook de schitterende wastafels plus meubel spelen in op de wensen van de eigenaars. Wat een licht en wat een sfeer! We kunnen ons goed voorstellen dat er hier elke dag flink genoten wordt van het comfort en de luxe. 

Slaapkamer

Na een bad is het tijd voor de nodige nachtrust. In deze slaapkamer moet dat geen probleem zijn. Het bed is groot en de sfeer is goed. Wat wil een vermoeide mens nog meer? We zien het inmiddels bekende kleurenpalet weer opduiken en ook de materialen worden hier thematisch herhaald. Wij zijn ervan overtuigd dat de bewoners in deze kamer elke dag opnieuw kunnen genieten van hun droomhuis. Met deze kamer besluiten we onze tour. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën.

Deze villa heeft ook zeer prachtige, natuurlijk accenten. 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!