Volop privacy en comfort in een minimalistische woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Volop privacy en comfort in een minimalistische woning

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van ESTUDIO GEYA Modern
Loading admin actions …

Vandaag zien we een woning die aan de buitenkant bijzonder ingetogen oogt, maar eenmaal binnen je gewoon van je sokken blaast. We gaan dit mooie huis bekijken in de hoop er behoorlijk wat inspiratie door te krijgen. Het bouwproject is te vinden in Argentinië en werd voltooid in 2006. Het aantal vierkante meters is aanzienlijk, namelijk zo´n 220. Deze woning speelt met verschillende volumes, geometrie en kleuren. Zo ontstaat een vormtaal die direct overtuigt en zeer modern aandoet. Kijk met ons mee en laat je gewoon inspireren!

Oprit

De gevel van de woning heeft een grijze tint gecombineerd met aardetinten, zo wordt direct de goede toonsetting gekozen. Een moderne woning die er om schreeuwt om bewoond te worden. Het kan dan ook niet anders dat de bewoners bijzonder blij zijn met deze woonstee. De oprit en hoofdingang verwelkomen ons, evenals het enorme metalen hek met zijn zwarte kleur. Het is een robuuste lok die ons vervult met een eigentijdse schoonheid, die van de soberheid en de zekerheid. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Woonkamer

Bij binnenkomst zien we onszelf te midden van een modern interieur met neutrale kleuren, maar ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende kleuraccenten, deze zijn te vinden in de meubels en de decoratieve objecten. De stenen vloer is een element dat de continuïteit tussen de twee delen van de ruimte waarborgt. Let ook even op de muur, deze creëert een mooie feel en de nodige orde. Samen met een expert ontwerp je al snel een droomslaapkamer. 

Keuken

Het interieur van de woning heeft een open feel, de wanden tussen de verschillende gebieden spelen daarbij een grote rol. Op de foto zien we de moderne stijl die alles een eigentijdse look geeft. Een andere mooi detail is de keuken met kookeiland en de trap naar de tweede verdieping. Het vormenspel prikkelt onze visuele vermogens en we zijn onder de indruk van de good looks. De grote ramen en schuifdeuren zorgen voor een open en transparante ambiance, waarbij het daglicht zorgt voor een optimale sfeer waarin wonen volkomen leven wordt. De natuurstenen vloer zorgt ook hier voor de continuïteit tussen de verschillende ruimtes.

Atrium

In dit atrium komen alle mooie materialen en kleuren op een grandioze wijze samen. Dit atrium is de toegangspoort tot de buitenruimte, en wel in verticale richting. Het zijn de grote raampartijen die hier het daglicht de ruimte geven om diep in het interieur te raken. Samen met de prachtige boom die naar het licht groeit is deze ruimte in een woord prachtig te noemen! Een van de aspecten die met een atrium samenhangen is dat de woonsfeer in een woning echt verbetert. Een veel gehoorde klacht van mensen is dat hun interieur te donker is. Het plaatsen van meer raampartijen, dat hoeft vaak niet eens een bijzonder grote operatie te zijn, staat garant voor een betere lichtsfeer in het interieur.

Terras

De slaapkamer geeft de bewoners toegang tot het sensationele balkon, met een overdekt houten terras. Een ideale plek om met familie en vrienden te genieten van het goede leven. In Portugal is het vaak goed weer, dus men zal hier ook vaak genoeglijke, sociale onderonsjes beleven. Vooral de combinatie van de heldere stenen en het temperamentvolle hout vinden wij erg mooi. 

Relaxen

Hier zien we de begane grond die zich opent naar de binnenplaats. Een groot terras en een prachtige veranda vormen hier de setting om te kunnen genieten van feesten, gezellige avonden of momenten met z´n tweeën. Portugal is natuurlijk een mediterraans land waar veel van het (sociale) leven zich in de avonduren en vooral ook buiten afspeelt. Dan is deze prachtig verlichte binnenplaats toch een schitterende plek om samen te genieten. Neem er een flesje port bij en droom weg onder de mediterraanse hemel. Met een laatste blik op deze buitenruimte nemen we afscheid van de woning om weer verder te gaan naar een ander project. Blijf ons volgen; blijf op de hoogte van de nieuwste woonideeën en trends!

Deze prachtige villa heeft vele mooie accenten, kijk met ons mee en be inspired! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!