Strak en modern vanbuiten met een persoonlijk interieur | homify

Strak en modern vanbuiten met een persoonlijk interieur

Johan van Dijk Johan van Dijk
MARIANGEL COGHLAN Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Bont
Loading admin actions …

Een schitterende villa met een moderne buitenkant kan soms een hele grote verrassing aan de binnenkant bieden. Dat is nou precies het geval met het project waar we nu gaan kijken. Er valt hier veel te zien er valt veel over het huis te vertellen. We gaan daarom ook niet langer wachten om aan de uitgebreide rondleiding te beginnen aan dit project, waarvan de binnenkant is vormgegeven door de Mexicaanse interieurarchitect Mariangel Coghlan.

Stoer en gesloten

Vanaf de straat zie je een fraaie villa, maar wel een exemplaar met een stoer en een gesloten uiterlijk. Eigenlijk roept deze foto dan ook meer vraagtekens dan uitroeptekens op! Daarom houden we je ook niet langer in spanning en gaan snel een kijkje achter deze muren nemen.

Dynamisch

In tegenstelling tot de voorkant, is de achterkant veel opener. Het beeld dat we zien is vooral heel erg dynamisch. Een strak en rechthoekig gebouw met een prachtige houten overkapping die het dak van de veranda vormt. Het is al een eclectisch voorproefje van de binnenkant!

Voordeur met kleine veranda

Niet alleen in de achtertuin is een veranda te vinden, ook bij de voordeur is een schitterende overkapping gemaakt, die stiekem misschien nog wel mooier is dan de ruimte aan de achterkant. Vooral de prachtige natuurlijk begroeide wand is zo aangenaam om naar te kijken. Bijzonder is ook dat er van het moderne van het huis weinig te zien is: het ziet er hier heel landelijk uit.

Ontspannen woonkamer

De woonkamer is al een eerste prachtig voorbeeld van een eclectisch geheel. Een heerlijke rustieke sfeer in een moderne omgeving. Een zeer gezellige ruimte waar een groot gezin gemakkelijk op de bank kan zitten.

Open eetkamer

De leefruimte op de begane grond biedt nog meer dan alleen de woonkamer. Deze mooie open eetkamer bijvoorbeeld. Heerlijk dineren met uitzicht op de tuin. Met open schuifdeuren wordt de tuin een prachtig verlengstuk van de kamer.

Vleugel

Een beeldbepalend element in de woonruimte is de mooie zwarte vleugel. Woont hier een verborgen muzikaal talent? Het leuke zithoekje met de klassieke stoelen en fraaie accessoires maakt het geheel compleet. Heel bijzonder is ook de overloop die je boven ziet: door de stalen constructie zorgt die voor een industrieel tintje in de ruimte.

Keuken

Voor grotere diners kun je in de eetkamer terecht, maar voor een wat simpeler maaltijd schuif je gewoon lekker in de keuken aan. De pannen kunnen vanaf het fornuis direct op de prachtige natuurstenen tafel. De moderne keuken zelf is ook een plaatje om naar te kijken. Het past heel goed bij de grote variatie aan stijlen die je in het interieur ziet.

Bibliotheek

De overloop biedt plaats aan een kleine bibliotheek. Een mooie oplossing die heel veel extra sfeer toevoegt. Let ook zeker even op de prachtige kunstzinnige hoek aan de linkerkant.

Tv-ruimte

Er is nog meer op de overloop te vinden: een prachtige tv-ruimte. Lekker om ongestoord tv of een leuke film te kunnen kijken.

Slaapkamer

Er zijn vanzelfsprekend heel wat slaapkamers in deze villa te vinden. We laten deze zien vanwege de prachtige sfeer die deze foto oproept. Een prachtige mengeling van klassieke, landelijke en moderne elementen maakt een heerlijke ruimte om te slapen of gewoon ‘zo maar even’ te ontspannen.

Natuursteen

Deze prachtige wastafel van natuursteen laat weer zo’n landelijk stukje van het huis zien. Je vraagt je bijna af welke stijl je in dit huis niet tegen bent gekomen. Een ideale woning voor mensen die tussen uiteenlopende stijlen geen keuze kunnen maken. Het zorgt in ieder geval voor een fascinerend interieur.

Kan een huis voor jou niet eclectisch genoeg ingericht zijn? Dan wordt je ongetwijfeld ook dolenthousiast van dit project.

Enthousiast geworden door het zien van dit huis? Laat hieronder gerust je reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!