Een klein en stijlvol appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een klein en stijlvol appartement

Stoa. Stoa.
Moderne slaapkamers van Isadora Cabral Arquitetura Modern
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we het interieur van een bijzonder appartement, waar de creatieve ideeën van de bewoners verwezenlijkt zijn. In dit huis is veel aandacht besteed aan het eenvoudige interieur, dat het woongemak van de bewoners zoveel mogelijk vergroot. Met minimale middelen is het gelukt om een woonstee te creëren waarin de bewoners, maar ook hun familie en vrienden met veel plezier kunnen genieten. Het appartement heeft een oppervlakte van 62 vierkante meter,  dit lijkt heel weinig, maar toch is het genoeg om groots in het appartement te kunnen leven. Wandel met ons mee voor de nodige inspiratie!

Woonkamer

Deze woonkamer heeft wat je noemt een zeer persoonlijke inrichting, overal zien we lijstjes met speelse tekeningen, houten wandbekleding en sfeervolle vloerbedekking. De bank steekt als een koele kikker af bij de lichte muur en de houtkleur. Die houten wand is trouwens een schuifwand, waardoor eet- en woonkamer van elkaar gescheiden kunnen worden als daar behoefte aan is. Het is een woonkamer met een levendige look die typisch Braziliaans aandoet. Meer mooie ideeën voor de woonkamer kun je hier vinden. 

Amusement

Hier zien we de woonkamer vanuit een andere hoek, waarbij het direct opvalt hoe kunstzinnig en artistiek het interieur vormgegeven is. De tv heeft hier een centrale plek en vormt het venster op de wereld, maar je kunt de televisie ook rustig uitlaten om gewoon eens een leuk boek te lezen. Het mag allemaal in deze prikkelende kamer.  

Keuken

We zijn aangekomen in de keuken, hier is goed te zien dat in de woning verschillende soorten materialen gebruikt worden: natuurlijke en artificiële, hout en metaal. De keuken heeft een kleine bar waaraan je heerlijk kunt ontbijten en daarbij heerst er een mooie lichtsfeer, deze ruimte heeft de juiste ambiance waarin je kunt genieten van het leven, samen of lekker tijdens een momentje voor jezelf. Meer spannende designideeën werk je uit met een interieurarchitect

Bijkeuken

In de bijkeuken vinden we de juiste plek om te werken en om de was te doen. Door het relatief kleine woonoppervlak dat de woning rijk is, waren de bewoners genoodzaakt om sommige kamers in het huis meerdere functies te geven, deze bijkeuken annex thuiskantoor is hiervan een goed voorbeeld. De doorzichtige schuifwand maakt het mogelijk om op een luchtige wijze het kantoor van de bijkeuken af te schermen, zonder dat je het gevoel hebt dat je in een kast zit, hoewel dat praktisch gezien natuurlijk wel zo is. 

Eenvoud

Deze badkamer heeft een zuiver look, dit komt door de witte tinten en de minimalistische vormgeving van de meubels en het sanitair. Niet alleen is deze opstelling een weldaad voor de zintuigen (vanwege de duidelijke, eenvoudige vormen), maar is ook erg praktisch als we het hebben over het schoonmaakgemak, want je kunt overal goed bij en zo houd je de kamer eenvoudig schoon. Transparantie is ook een belangrijk begrip in deze ruimte, een voorbeeld daarvan is de glaswand, deze zorgt voor een droge vloer, maar behoudt de ruimtelijkheid in de badkamer. En wat dacht je van die spiegel? Wij zijn fan! 

Slaapkamer

We besluiten zoals elke avond de dag in de slaapkamer. Ook deze tour sluiten we af met een blik in deze serene ruimte. Alles werkt samen om de perfecte ambiance te creëren waarin je kunt genieten van een goede nachtrust: de verlichting boven de ramen, de kunst aan de muur en de sfeervolle hangende nachtlampjes. En wat te denken van het bed: dat heeft een prachtig sprei waarmee direct de juiste toon gezet wordt? Wij blijven hier om even uit te rusten van de wandeling, maar we hopen je snel weer te zien bij een volgend bezoek aan een woning. 

Deze woning heeft een persoonlijke stijl en is supermooi! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!