Exotisch droomhuis met modern interieur | homify

Exotisch droomhuis met modern interieur

TILL BEHNE TILL BEHNE
Márcia Carvalhaes Arquitetura LTDA. Klassieke slaapkamers
Loading admin actions …

Vandaag nemen we je mee naar een prachtig exotisch droomhuis in Brazilië. Dit huis wordt gekenmerkt door zijn moderne interieur, dat functionaliteit met de nodige luxe combineert. Daarbij komt dat het huis in een prachtige groene omgeving staat waardoor het een mooi totaalplaatje is. De architecten van Márcia Carvalhaes Arquitetura hebben gekozen voor hoogte, veel glas, hout en hebben optimaal gebruik gemaakt van het fantastische uitzicht. Kom gauw mee en laat je betoveren door dit exotische pareltje.

Zijaanzicht

We zien hier het zijaanzicht van het huis. Links op de foto is de hoofdingang, maar daarover later meer. We zien een hoog eerste woongedeelte met daar achter een enorm dakterras met nog een verkoelende verrassing. Met een trap naar beneden kom je ook nog in een groene tuin terecht. Met alle palmbomen en het overige groen is dit een bijna paradijselijk aanzicht.

Verkoelende verrassing

En dan nu hier de verkoelende verrassing. In een exotisch een warm land als Brazilië ben je natuurlijk nergens zonder zwembad. En dit is wel een heel prachtig exemplaar. Lekker beschut achter het huis en met genoeg terras eromheen. We zien verschillende zit- liggedeeltes en ook een overdekt terras met een buitenkeuken voor het nodige barbecue plezier. En ook hier is het uitzicht ongetwijfeld weer fantastisch.

Voordeur

En dan is het tijd om naar binnen te gaan. En wat voor een ontvangst is dit. Geen doorsnee voordeur, maar een imposante poort die majestueus opent en sluit. Je zou er bijna een aparte ingang en uitgang in kunnen zien. Voor de gasten die je ontvangt is dit in ieder geval, na het zien van het exterieur van het huis, een tweede wow-momentje. Mooi is ook hoe het hout van de voordeur doorloopt in een deel van de gevel. En het vele groen maakt er een mooi natuurlijk geheel van.

Hoogte

Eenmaal binnen zien we inderdaad de enorme hoogte die het huis heeft. We staan hier in de keuken/eetkamer. Door die hoogte en de enorme ramen, inclusief fantastisch uitzicht, is dit een hele open en grootse ruimte. Er is een luxe keuken met daar aan vast een grote eettafel, die garant staat voor gezellige dinertje met vrienden en familie. En met dit uitzicht kan het alleen maar een mooie avond worden. De eetkamer loopt vervolgens over in de woonkamer.

Woonkamer

De woonkamer is om de hoek bij de keuken, waardoor het toch een beetje afgescheiden is. Hierdoor heb je wat privacy en als je wil zijn het dus twee verschillende ruimtes. Ook in dit gedeelte zien we weer ramen van de vloer tot plafond. Dat zorgt naast veel daglicht ook voor een fantastisch uitzicht. Niet alleen de prachtige omgeving, maar ook het zwembad streelt het oog. Daarnaast kun je als ouder op deze manier bijvoorbeeld ook nog een beetje je spelende kinderen in de gaten houden.

Bubbelbad

Mocht de zon een keer niet schijnen, ook dat gebeurt wel eens in Brazilië, heb je in dit fantastische huis ook nog de beschikking over deze dit geweldige bubbelbad. Met plek voor meerdere personen, in combinatie met het fraaie uitzicht, is dit een plek die qua ontspanning niet onderdoet voor een luxe spa. En als je in een romantische bui bent, kun je er natuurlijk ook 's avonds in gaan zitten en dan zorgen de sterren en de lichten van de tegenovergelegen huizen voor de nodige sfeer.

Slaapkamer

En we eindigen, en dat is nooit verkeerd, in de slaapkamer. Een grote en luxe ruimte met eveneens ramen van vloer tot plafond en het daarbij behorend uitzicht. We zien een mooie houten vloer die in het hele huis terugkeert en die ook wel gelijkenissen vertoont met het gekozen hout van de voordeur en het hout van het terras. Al met al is dit een prachtig, weloverwogen en uitgebalanceerd huis dat het hart van iedereen die architectuur een warm hart toedraagt, sneller zal laten kloppen. 

Wil je nou ook zo'n exotisch droomhuis? Deze professionals helpen je graag met het ontwerpen en het bouwen ervan. Wil je er ook een fantastisch zwembad bij? Kijk hier eens voor inspiratie. En in dit Ideabook lees je alles over de perfecte buitenkeuken voor bij je zwembad.

Wat is je lievelingsruimte in dit huis? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!