Twee smaakvolle ingerichte villa's | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Twee smaakvolle ingerichte villa's

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Paolo Cavazzoli Modern
Loading admin actions …

Meestal beschrijven we één huis of één project voor je. Maar vandaag gaan we het iets anders aanpakken: je krijgt nu twee huizen in één keer te zien. De reden is dat deze villa’s tegelijkertijd gebouwd zijn en zowel op het gebied van architectuur als interieur een prachtige eenheid vormen. Maar dan wel met allebei hun eigen accenten en stijl. Dus geen kijkje in de keuken, maar een kijkje in de keukens! Paolo Cavazzoli, een expert op het gebied van meubels en accessoires uit het Italiaanse Parma, is verantwoordelijk geweest voor de inrichting van de huizen. Laat je inspireren door deze mooie stijl!

Eclectische eenheid

Deze twee villa’s vormen een prachtige eclectische eenheid. Een tweeling die niet zo maar te missen is! Het idee van een klassieke en Mediterraanse villa is duidelijk het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van deze huizen. De aanleg van de tuin en de keuze voor een variatie aan materialen en vormen in de gevel geeft toch een heel hedendaags karakter aan het complex. En zeker als de tuin tot bloei gekomen is, ontstaat een prachtige omgeving. Let ook even op de ruimte die het landschap rond de woningen biedt.

Mengeling van stijlen

Het eclectische gehalte dat aan de buitenkant al te zien was, is binnen in van de twee huizen nog beter te zien. Een hele fraaie mengeling van stijlen bepaalt het interieur in deze woonkamer. De inrichting is redelijk minimalistisch, maar raakt op sommige punten ook een klassiek beeld en een prachtig Perzisch tapijt voegt een aangenaam oosters tintje toe. Een grote schuifdeur zorgt dat je bij mooi weer zo naar de gemeenschappelijke tuin kunt lopen.

Sfeervol

De eerste keuken geeft een heel erg mooi sfeervol beeld. In de ruimte is spaarzaam gebruik gemaakt van kleur en daardoor wordt alle aandacht naar de blauwe achterwand getrokken. Een hele mooie manier om kleur in een keuken te brengen en tegelijkertijd ook een hele mooie serene rust te behouden. Het keukenblok zelf is redelijk modern, maar met een duidelijke inspiratie op klassieke en landelijke elementen. En dan hebben we nog de prachtige klassieke tafel: een schitterend geheel!

En suite

Als je vanuit deze keuken weer richting de woonkamer kijkt, zie je de mooie en suitedeuren. Ook weer zo’n mooi voorbeeld van een concept uit de klassieke bouwstijl die op een hele mooie eigentijdse manier is ingepast. Erg fijn is de extra kastenwand die is ontstaan door de en suitedeuren. Het zorgt voor heel veel ruimte om voorraad in op te slaan.

De andere keuken

De keuken in het andere huis laat een iets moderner beeld zien. Klassieke en landelijke elementen zijn hier duidelijk minder aanwezig dan in de vorige keuken die we zagen. Maar ook hier is aan sfeer absoluut geen gebrek. Wederom een heerlijke ruimte om zowel in te kunnen koken als in te kunnen eten.

Chique badkamer

Beide huizen beschikken over twee badkamers, dus we moesten een keuze maken welke twee we jou zouden laten zien. We hebben de meest sfeervolle ruimtes voor je uitgekozen. Neem nou deze chique badkamer. Het marmer op de muren zorgt voor een hele elegante en tegelijkertijd ook ontspannen entourage.

Hip en klassiek

Compleet anders dan de badkamer die we net zagen, maar zeker niet minder mooi is deze ruimte geworden. Hippe en klassieke elementen zijn hier in een hele mooie eenheid bij elkaar gebracht. Vooral de combinatie van het behang, de leuke wastafel en de spiegel geven een schitterend effect. Een zeer geslaagd project!

Geïnspireerd geraakt door het zien van deze twee woningen? Als je meer ideeën op wilt doen van een huis in een soortgelijke stijl, dan is dit project ook zeker geschikt voor jou.

Is dit een geslaagd voorbeeld van een eclectisch project? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!