Droomhuis met excellent terras

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Droomhuis met excellent terras

Stoa. Stoa.
 Gang en hal door A2OFFICE
Loading admin actions …

Een groot deel van de Portugese bevolking woont in een appartement, daarom vinden we het erg leuk om je vandaag eens mee te nemen voor een wandeling door zo´n woning. We laten je zien dat je niet veel vierkante meters nodig hebt om te kunnen genieten van het mediterraanse leven. Een open sfeer en een moderne inrichting zijn de juiste ingrediënten om een droomhuis in te kunnen richten. Kijk vandaag met ons mee naar deze woning in Portugal die zeker voor een boel inspiratie zal zorgen. Be inspired!

Terras

 Terras door A2OFFICE

We nemen hier een kijkje op het bijzonder grote terras dat ongeveer 110 vierkante meter telt. Gezien de kwaliteit van de omgeving is het hier in de avonden zeker goed toeven. Het terras bestaat uit een hardhouten vloer die een natuurlijke vibe geeft aan deze buitenruimte. In de wand zien we een deur die leidt naar de zolder, zo heb je als bewoner vanuit de woning een directe toegang tot het terras. Echt zo´n plek waar een grote Portugese familie heerlijk kan genieten van het goede leven. Op dit terras voel je de vrijheid waar zo veel mensen naar op zoek zijn. Meer mooie ideeën voor je terras bespreek je met een expert!

Helder

 Gang en hal door A2OFFICE

Het appartement was niet altijd zo mooi, er was namelijk een bijzonder grote renovatie nodig om het weer helemaal in shape te krijgen. Natuurlijk is er tijdens deze intensieve renovatie alle aandacht geweest voor de identiteit van het dorp waarin de woning staat, maar ook voor de woonsfeer binnen in het appartement. ¨Les is more¨, was duidelijk het device dat bij de inrichting van deze woning in gedachten gehouden is. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Budget

 Badkamer door A2OFFICE

Het budget was beperkt, waardoor gekozen is om delen van de woning, zoals bestaande houtdelen en vloeren, niet te slopen maar opnieuw te gebruiken. Dit scheelt tijd en geld. Verschillende kamers zijn opgeknapt, zoals de keuken, bijkeuken en wasruimte, maar deze toiletruimte bijvoorbeeld is volkomen verbouwd, want deze was zwaar verouderd. 

Sfeervol

 Keuken door A2OFFICE

De woning is gelegen in Vila do condo, dit is in de buurt van enkele grote steden. Toch ademt deze streek een plattelandssfeer uit die een onmiskenbare aantrekkingskracht heeft op mensen vanuit de wijde omgeving. Deze woning werd ongeveer 20 jaar geleden gebouwd, maar in die tijd zijn er zeer veel veranderingen geweest die de lay-out van de woning obsoleet hadden gemaakt. Het oude interieur was donkere en bedompt, zeker qua ambiance sloeg deze de plank volkomen mis. Uiteindelijk is het een woning geworden met een prachtige lichtsfeer waarin de bewoners naar hartenlust kunnen wonen. De minimalistische vormgeving draagt sterk bij aan deze ambiance.

In de keuken zijn veel bestaande elementen hergebruikt, maar de witte kleur laat de keuken stralen als nooit te voren. Zo creëer je al snel een minimalistische, moderne look. Ook is er veel aandacht besteed aan de plaatsing van de verlichting. Deze elementen werken samen om een prachtig lichte ambiance in de keuken op te roepen die het extra leuk maakt om aan je favoriete gerechten te werken. Samen of alleen: koken wordt zó verleidelijk leuk en gezellig!

Eetkamer

 Eetkamer door A2OFFICE

Tijdens het project is er echt geprobeerd om de woonkwaliteit van het appartement te verbeteren. Dit is iets waar de bewoners van de woning natuurlijk bijzonder blij mee zijn. Het interieur ziet er eenvoudig uit, maar schijn bedriegt, want de meest eenvoudige ontwerpen eisen het meeste vakmanschap. Deze eetkamer is het bewijst van het idee dat je met weinig middelen een moderne vibe kunt creëren. 

Slaapkamer

 Slaapkamer door A2OFFICE

Al het meubilair in de woning is volkomen afgestemd op de kleuren van de wanden en de feel van het interieur. Naast de nieuw aangebrachte elementen zien we ook nog sporen van het oude interieur. Toch bestaat er geen clash tussen de twee, want oud en nieuw zijn door vakmanschap en passie voor het renovatiewezen in een volkomen harmonieuze relatie met elkaar gebracht. We besluiten onze tour door de woning. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën!

Een juiste vloer kiezen kan lastig zijn, zeker als deze in de douche of badkamer komt te liggen. Hier vind je alle ideeën die je bij deze kwestie kunnen helpen! 

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!