Het mooiste werk van een veelzijdige architect | homify

Het mooiste werk van een veelzijdige architect

Johan van Dijk Johan van Dijk
Soul Chic Beauty institute Moderne gezondheidscentra van MEF Architect Modern
Loading admin actions …

Een architect is doorgaans degene die een gebouw ontwerpt en daarbij voornamelijk de focus legt op de buitenkant van een huis of ander bouwwerk. Sommige architecten gaan echter verder dan dat en zorgen ook dat de inrichting op fraaie wijze wordt verzorgd. Een zeer sprekend voorbeeld van zo’n allround architect is de Nederlands-Italiaanse expert van MEF Architect. Werkend vanuit Vinkeveen draagt ze zorg voor projecten in binnen- en buitenland en daarbij mag het geen verrassing zijn dat Nederlandse en Italiaanse inspiratie naadloos in elkaar overlopen. Kijk lekker met ons mee naar het mooiste werk van een veelzijdige architect!

Inspiratie

Voorgevel Moderne huizen van MEF Architect Modern
MEF Architect

Voorgevel

MEF Architect

Zoals we net al een beetje hebben aangestipt, komt de inspiratie van deze architect voort uit zowel de Nederlandse als de Italiaanse traditie. Voor wat betreft het ‘Hollandse’ beeld zie je hier een schitterend voorbeeld. Overduidelijk traditioneel geïnspireerd, maar wel duidelijk met een stevige moderne invalshoek. Daarmee is een ontzettend dynamische woning ontstaan. En het zal je misschien ook niet verbazen dat ook het interieur door deze architect ontworpen is. Laten we daarom ook even binnen gaan kijken.

Indrukwekkend interieur

Modern binnen traditionele grenzen Moderne woonkamers van MEF Architect Modern
MEF Architect

Modern binnen traditionele grenzen

MEF Architect

Eenmaal binnen in dit huis word je misschien nog wel meer verrast en wel door een indrukwekkend interieur. Dit eclectische geheel ziet er erg dynamisch en inspirerend uit. Een heerlijke sfeer waarin het ons zeer prettig lijkt om in te wonen. De trap is een prachtige blikvanger en ook die tafel is er eentje om zelf in huis te willen hebben.

Boothuis

Botenhuis van MEF Architect Landelijk Hout Hout
MEF Architect

Botenhuis

MEF Architect

De veelzijdigheid van MEF Architect blijkt ook uit de diversiteit van de projecten waar ze mee aan het werk gaat. We laten je hier namelijk een boothuis bij de Vinkeveense Plassen zien. Weer een heel ander kaliber dan de woning die net voorbij kwam, maar ook zie je hoe traditie en moderne stijl hand in hand met elkaar kunnen gaan.

Schoonheidssalon

De ingang Moderne gezondheidscentra van MEF Architect Modern Glas
MEF Architect

De ingang

MEF Architect

Een schoonheidssalon inrichten? Ook daarvoor ben je bij deze expert aan het juiste adres! Een prachtige moderne sfeer met een leuke knipoog is het resultaat. Vooral de diepte die is aangebracht in de muur in combinatie met de verlichting laat zien dat hier een architect aan het werk is geweest. En in zo’n entourage wordt je al ontspannen voordat de behandeling überhaupt begonnen is!

In Italië

Voorgevel van MEF Architect Minimalistisch Glas
MEF Architect

Voorgevel

MEF Architect

We hebben tot nu toe de focus alleen maar op de Nederlandse projecten van de architect gelegd, maar ook in Italië zorgt ze met enige regelmaat voor de mooiste ontwerpen. Hier zie je een schets van een fraaie vakantievilla. De Mediterrane inspiratie is duidelijk, maar daar is vooral ook veel moderne architectuur in verwerkt die ook toch wel sterk aan Bauhaus doet denken. Leuk is ook de manier waarop de rode kleur daarin dan weer een rol speelt. Een heerlijke plek om op vakantie te gaan lijkt ons zo.

Kantoorruimte

Vergaderingsruimte: modern  door MEF Architect, Modern Hout Hout
MEF Architect

Vergaderingsruimte

MEF Architect

We gaan weer terug naar Nederland en kijken hier naar de kantoorruimte van een advocatenbureau dat ook door MEF Architect onder handen genomen is. Wederom zo’n plek waar de eclectische inrichting voor een dynamische balans heeft gezorgd. Let hier vooral even op de vorm van de deuren: een uniek ontwerp dat zonder meer voor extra dynamiek zorgt.

Trappen

Het laatste wat je nu van het werk van deze expert laten zien is weer zo’n fraaie trap. Je zag eerder ook al een trap voorbij komen en ook aan het ontwerp van de trappen wordt door de architect de nodige aandacht besteed. Dit is een prachtig eclectisch voorbeeld van de trappen die deel uitmaken van de ontwerpen. En met zo’n blikvanger wordt elke gang of hal automatisch al opgefleurd! Ben je ondertussen nog niet uitgekeken op het werk van deze professional en wil je nog meer bekijken? Mis dan ook dit artikel niet!

Welk ontwerp behoort tot jouw favoriet? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!