Kantoren die je energie geven! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kantoren die je energie geven!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Kantoor van YBB Architecture Amsterdam
Loading admin actions …

Als je een kantoorbaan hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk is dat jij je op je werkplek ook een beetje thuis voelt. En wij weten uit ervaring dat het qua sfeer en stijl op heel wat werkplekken vrij droevig gesteld is. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, want dit kan ten koste gaan van de werkprestaties. Gelukkig zijn er de architecten van YBB Architecture Amsterdam. Ze kunnen er namelijk voor zorgen dat er kantoren ontstaan die je energie geven. En daarin ligt natuurlijk een belangrijke kernvoorwaarde van het succes van iedere onderneming!

Kleur

Kleur aanbrengen in een ruimte kan er voor zorgen dat er een dynamiek ontstaat die energie geeft. Maar bij een eclectisch interieur (modern en industrieel) zoals hier, is het de vraag hoe je de kleur op zo’n manier toe gaat passen dat die ook niet weer teveel afleidt. Hier is dat gedaan door middel van kleurrijke stoelen en wat subtiele kleuraccenten her en der in de ruimte. En over inspiratie gesproken: let ook zeker even op de teksten die zijn aangebracht!

Eclectische inrichting

Als je naar de inrichting van dit kantoorpand kijkt, dan valt het eclectische karakter op. Een hele fraaie mix van industriële, moderne én rustieke elementen. Dat zorgt voor een hele aangename sfeer: enerzijds zakelijk maar ook zeker huiselijk. En een bijkomend voordeel is natuurlijk het prachtige uitzicht dat je hier hebt, fantastisch toch?

Bijzondere kastenwand

Deze bijzondere kastenwand dient een dubbel doel: uiteraard is het handig om documenten en andere spullen in op te kunnen slaan. Maar het zorgt ook gelijk dat de achtergelegen werkplekken een beetje afgeschermd zijn. En daarbij is gekozen voor een kastenwand met een fraaie rustieke uitstraling. 

Even zitten

Lunchpauze of even een kopje koffie tussendoor? Dan moet je wel een leuke plek hebben om even te kunnen zitten. De architecten hebben veel aandacht besteed aan plekken waar je even kunt ontspannen. Dit hoekje is daar een zeer fraai voorbeeld van. Ook handig om met een klein gezelschap even te gaan vergaderen! Het schilderij op deze plek maakt het beeld natuurlijk helemaal compleet en geeft het bijna een beetje het gevoel van een woonkamer of een eetkamer.

Architectuur

Zoals gezegd is dit interieur tot stand gekomen dankzij de architecten van YBB Architecture Amsterdam. En dat zie je onder andere ook terug op deze glazen deur: een prachtige foto van een fraai stukje architectuur is daarop verwerkt. En dat er Amsterdamse architecten aan het werk zijn geweest komt ook uit het geheel naar voren: internationale allure gecombineerd met Hollandse gezelligheid. En dat mag gerust een hele prestatie genoemd worden om deze elementen goed met elkaar te combineren.

Pantry

Een kantoorruimte kan natuurlijk niet zonder een pantry. De plek om even een kopje koffie of thee te halen, even een broodje te smeren of tussendoor even bij te praten met je collega. Hier is gekozen voor een hip geheel met veel moderne elementen. Leuk is de blauwe kleur die is uitgekozen: die komt in twee verschillende tinten weer terug op deze plek.

Nog meer huiselijkheid!

De laatste foto van dit artikel mag gerust een uitsmijter genoemd worden. Want je ziet hier nog meer huiselijkheid en kleur! Wederom een erg inspirerende omgeving die voor zowel pauzes als vergaderingen kan worden gebruikt. En reken maar dat hier ook een hele leuke vrijdagmiddagborrel gehouden kan worden! Als meer bedrijven hun werkruimtes zo inrichten als hier, kan dat wel eens heel erg goed voor de werksfeer en productiviteit zijn. Wat ons betreft een absolute aanrader! En ben je ondertussen benieuwd naar meer werk van deze experts? Neem dan ook bij dit artikel even een kijkje.

Zou jij hier ook vrolijk van worden als dit je werkplek is? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!