Praktisch én persoonlijk: unieke infraroodverwarming | homify

Praktisch én persoonlijk: unieke infraroodverwarming

Johan van Dijk Johan van Dijk
slaapkamer verwarming van Heat Art - infrarood verwarming Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Je hebt misschien al wel eens vaker bij homify iets gelezen over infraroodverwarming. Deze vorm van verwarmen zorgt voor een directe en plaatselijke verwarming die erg praktisch en aangenaam is, maar kent ook een hele leuke andere kant. Je kunt deze verwarming namelijk heel erg persoonlijk toe laten passen! We hebben daarom het leukste werk van de experts van Heat Art – Infrarood Verwarming uit Gameren bij Zaltbommel voor je op een rijtje gezet. We geven je daarbij gelijk de inspiratie die bij jou misschien wel hele leuke en creatieve ideeën naar boven kan brengen!

In de badkamer

Er komen in dit artikel meerdere ruimtes in het huis voorbij en we beginnen daarbij in de badkamer. Juist de badkamer is een plek waar je het in de winter lekker warm wilt hebben, zeker als je van een aangenaam bad gaat genieten. De entourage is in deze badkamer in ieder geval helemaal perfect om van te gaan genieten. En in dit bad zit je er zeker warmpjes bij: de fraaie afbeelding die boven het bad te vinden is, is namelijk een infraroodpaneel dat voor de verwarming zorgt!

Nog een badkamer

Voor we ook andere kamers en ruimtes met infraroodverwarming gaan bekijken, nog even weer een badkamer. Ook hier is de verwarming weer bij het bad toegepast, nu aan het plafond. Hier geen afbeelding, maar fraaie grijze panelen aan het plafond die ook zeker qua diepte iets aan het geheel toevoegen. Zeer zeker ook een fraaie oplossing.

Lekker slapen

Houd je wel van een beetje (extra) warmte in de slaapkamer? Qua sfeer is hier gekozen voor een inrichting met veel grijs en niet zo heel veel kleur. Juist het kunstwerk boven het bed geeft wel veel kleur en zoals je misschien al wel aan voelt komen ook heel erg veel warmte! Voor alle koukleumen is het namelijk een erg goed idee om een dergelijk paneel bij het bed te plaatsen.

Sexy slaapkamer

Voel je wel voor een sexy slaapkamer? Doe hier dan zeker inspiratie op! Het is op deze manier natuurlijk ontzettend leuk om je slaapkamer extra leuk aan te kleden. Zo’n tekst op de muur past letterlijk en figuurlijk helemaal bij dit sexy infraroodpaneel. Hier zie je overigens dat het paneel wat verder van het bed is geplaatst zodat je de warmte iets minder direct tot je krijgt. Ideaal als je het ook niet te heet wilt hebben tijdens het slapen, al kan door deze afbeelding de temperatuur misschien ook wel behoorlijk oplopen…

De keuken

Aangename warmte tijdens het koken direct op het aanrecht? In dit geval is dat gerealiseerd door een zeer fraai paneel aan een van de wanden in de keuken te hangen. En de afbeelding die daarbij is gekozen is voor elke koffieliefhebber eigenlijk een must have! Als je ook wat inspiratie wilt voor een ontzettend leuke keuken, dan kun je met deze foto ook zeker je voordeel doen.

Warmte van boven

Je hebt al eerder kunnen zien dat de infraroodverwarming ook heel goed aan het plafond geplaatst kan worden. Hier zie je een keuken waar voor een fraaie blauwe wolkenlucht is gekozen! Zo lijkt het net of je een fraai dakraam hebt, alleen geeft deze warmte af.

Op de werkplek

Niet alleen voor particulieren levert Heat Art – Infrarood Verwarming de meest mooie en praktische warmteoplossingen, ook voor werkplekken is dit systeem zeer geschikt en kan het daarnaast ook nog eens een waardevolle toevoeging aan de sfeer zijn. Ideaal om elke werkplek op deze manier individueel te kunnen verwarmen: zo kan elke werknemer precies de warmte krijgen die hij of zij nodig heeft. Met deze foto zijn we aan het einde gekomen van ons overzicht. Wil je nog meer weten over dit type verwarming? Dit artikel kan je dan verder helpen!

Wat voor soort paneel zou jij kiezen en met wat voor afbeelding? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!