8 moderne multifunctionele ruimtes | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

8 moderne multifunctionele ruimtes

Johan van Dijk Johan van Dijk
't Landhuis Amsterdam Moderne evenementenlocaties van Hoope Plevier Architecten Modern
Loading admin actions …

De ruimtes in je huis hebben vaak een vast omschreven functie: denk aan de keuken, de woonkamer of bijvoorbeeld de eetkamer. Maar hoe leuk is het als die verschillende functies ook een beetje in elkaar over kunnen lopen? In een studio is dat doorgaans het geval, maar ook in een groter huis kan het erg leuk zijn als je verschillende functies aangenaam met elkaar combineert. We hebben daarom diverse experts geraadpleegd om te zien wat er allemaal mogelijk is. Dat heeft geresulteerd in een fraai overzicht van 8 multifunctionele ruimtes waar jij je lekker door kunt laten inspireren.

Je eigen ruimte

Villa's Bilthoven Moderne studeerkamer van Cita architecten Modern
Cita architecten

Villa's Bilthoven

Cita architecten

We beginnen met een ruimte die er in eerste instantie uitziet als een kantoor. Maar dit is meer dan dat! Kijk maar naar de cd’s die je ziet staan. Dit zou dus je eigen ruimte in huis kunnen zijn. Zeker aan te bevelen als je een kamer over hebt. Combineer de verschillende functies van werkkamer, studeerkamer, bibliotheek en wie weet meditatieruimte. Zorg voor een hoekje met kussens, een bank of misschien wel een bed waar je even helemaal tot jezelf kunt komen… En dat kan hier in een zeer fraaie moderne entourage.

Woonkamer of meer?

Moderne woonkamers van homify Modern

In dit geval zie je in eerste instantie een fraaie woonkamer met een prachtige moderne inrichting, een rustieke vloer en fraaie industriële ramen. Een schitterend eclectisch geheel dat een prachtig voorbeeld kan zijn. Maar dit zou ook een aangename wachtkamer kunnen zijn voor een praktijk of een lounge. 

Kantine

Multifunctionele vergader-, workshop-, eet- en speelkamer Eclectische evenementenlocaties van Aileen Martinia interior design - Amsterdam Eclectisch Hout Hout
Aileen Martinia interior design – Amsterdam

Multifunctionele vergader-, workshop-, eet- en speelkamer

Aileen Martinia interior design - Amsterdam

Als het over multifunctionele ruimtes gaat, hoeft dat niet alleen maar je huis te betreffen. Het kan uiteraard ook om een bedrijfsruimte gaan. In dit geval zie je een multifunctionele kantine. Het geheel is met simpele meubels en materialen kleurrijk ingericht. Ideaal om te kunnen eten, maar ook om even te kunnen ontspannen. 

Kunstzinnige invulling

Interieur multifunctionele zaal Moderne evenementenlocaties van Hoope Plevier Architecten Modern
Hoope Plevier Architecten

Interieur multifunctionele zaal

Hoope Plevier Architecten

De kans dat jij een ruimte zoals deze in je huis hebt, is niet zo groot. Maar inspiratie kan het je zeker geven! Dit is namelijk een multifunctionele ruimte die voor verschillende kunstzinnige invullingen geschikt is. Theater, dansstudio of feestruimte? Het kan op deze plek allemaal. En dat allemaal in een zeer fraaie moderne entourage.

Een en al stijl

Public Space Minimalistische bars & clubs van HOP Architecten Minimalistisch Keramiek
HOP Architecten

Public Space

HOP Architecten

Een blik in deze ruimte laat één en al stijl zien… Ook hier zien we weer een zeer fraai multifunctioneel geheel. Dit kan als bedrijfskantine dienen, maar ook voor jouw keuken is dit een fantastische inspiratiebron. Of hebben we hier toch met een hippe koffiebar te maken? Het is aan jou om hier verder je voordeel mee te doen!

Wat is dit?

Moderne eethoek met felgekleurde muur in de kleur Allium Eclectische eetkamers van Pure & Original Eclectisch IJzer / Staal
Pure & Original

Moderne eethoek met felgekleurde muur in de kleur Allium

Pure & Original

Bij deze foto kun je een ‘wat is dit?’-momentje hebben. En het is dan ook zeker aan te bevelen om zelf even na te denken wat voor ruimte dit zou kunnen zijn. Wij helpen je op weg door ook even wat suggesties aan de hand te doen. Het zou een fraaie eetkamer kunnen zijn of juist een bedrijfskantine. Ook als werkplek of vergaderruimte is dit heel erg geschikt. We kijken in ieder geval weer naar een fraai stukje gekleurde moderne interieurarchitectuur.

Multifunctioneel met uitzicht

Luxe appartement Moderne woonkamers van ZO ingericht Modern
ZO ingericht

Luxe appartement

ZO ingericht

Met zo’n uitzicht als hier kun je van deze ruimte ook veel meer maken dan een woonkamer alleen. Heerlijk multifunctioneel en sfeervol modern ingericht. Een heerlijke luxe die jou misschien nog wel veel meer woondromen geeft. 

De garage!

Van garage naar creatieve workshopruimte van Peggy Franssen Interieurontwerp Scandinavisch Multiplex
Peggy Franssen Interieurontwerp

Van garage naar creatieve workshopruimte

Peggy Franssen Interieurontwerp

Gebruik jij je garage alleen maar voor een beetje opslag maar zou je er eigenlijk wel een andere bestemming aan willen geven? Denk er dan zeker over na om het in te gaan richten als multifunctionele ruimte! Heerlijk om lekker te hobbyen of om als speelruimte voor de kids te gebruiken. Voor nu zijn we door de foto’s heen, maar als je nog meer ideeën wilt, dan moet je dit artikel ook niet overslaan. 

Welk idee zou jij wel uit willen (laten) voeren? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!