Schitterende verf voor in de badkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Schitterende verf voor in de badkamer

Johan van Dijk Johan van Dijk
Badkamer in Hammam stijl Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Loading admin actions …

Menig badkamer is tot het plafond betegeld. Maar dat kan soms eigenlijk een beetje afbreuk doen aan de sfeer en de stijl van de badkamer. En dat is heel erg jammer! De experts van Pure & Original uit Lelystad hebben echter verf die ook voor de badkamer uitermate geschikt is. Naast een mooi beeld van deze verf (en de toegepaste techniek waar we straks meer over gaan vertellen!) biedt dit artikel ook de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor een sfeervol ingerichte badkamer. Dus als jij je hier even in gaat verdiepen, sla je twee vliegen in één klap. Handig toch?

Marrakech Walls

Marrakech Walls in de kleur Ashes Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Pure & Original

Marrakech Walls in de kleur Ashes

Pure & Original

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen waar het de verf betreft: de gebruikte verf in deze badkamer heeft als naam Marrakech Walls. En dat er een dergelijke oosterse naam is gekozen, begrijp je ongetwijfeld direct als je naar de kleur kijkt. Deze badkamer neemt je gelijk mee naar de sfeer van duizend-en-een nacht. De tegeltjes die zijn uitgekozen, passen daar uiteraard uitstekend bij. Ook bijzonder is de manier waarop de wastafel (ook alweer zo’n fraai exemplaar!) is aangebracht. En dat die dan ook nog met dezelfde tegeltjes is bekleed, maakt deze prachtige badkamer helemaal compleet. 

Ambachtelijke verfmakers

Beige kleurige verf met kleurnuances Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Pure & Original

Beige kleurige verf met kleurnuances

Pure & Original

De experts van Pure & Original mogen gerust ambachtelijke verfmakers genoemd worden. Al bestaat dit bedrijf pas sinds 2006, de fabriek waar de verf wordt geproduceerd bestaat al heel lang en is een echt familiebedrijf. Dat ambachtelijke zie je terug in de geweldige sfeer die opgeroepen wordt door de verf. En in deze badkamer is er dan uiteraard ook nog eens voor gekozen om dat geheel op fraaie wijze aan te kleden met oosterse elementen en accessoires. Mocht die stijl jou heel erg aanspreken, dan is het zeker verstandig om hier iets mee te gaan doen. Creëer op deze manier gewoon je eigen hamam.

Motiefjes in de verf

Betonlook in de badkamer boven het bad Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Pure & Original

Betonlook in de badkamer boven het bad

Pure & Original

Voor we naar de muur gaan kijken, kunnen we het uiteraard niet nalaten om het even over het bad te hebben. Wat een heerlijk plekje om te ontspannen heb je daar… En handig om zo’n plankje te hebben voor eventueel een hapje en drankje. Maar aangezien we de focus op de verf moeten leggen, zullen we daar nu eerst even naar gaan kijken. Het bijzondere is vooral de manier waarop het (uiteraard met de hand) is aangebracht. Met een speciale roller zijn er namelijk hele fraaie motiefjes in aangebracht. Dat maakt het effect natuurlijk helemaal compleet.

Accessoires

Zachte tinten in de badkamer voor een natuurlijke en warme uitstraling Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Pure & Original

Zachte tinten in de badkamer voor een natuurlijke en warme uitstraling

Pure & Original

Als je een verf als Marrakech Walls gebruikt, dan kun je de rest van de ruimte niet laten verworden tot een saaie bedoening zonder aankleding. Fraaie flesjes, geurstokjes en andere accessoires mogen dan ook zeker niet ontbreken. Zo’n tandenborstelhouder van marmer past daarin uiteraard ook uitstekend. En zoek voor de ultieme ontspannende ervaring in bad wat leuke en vooral ook lekker geurende kaarsjes uit. Trek een heerlijk flesje wijn open, zet een muziekje aan en je komt in je eigen hamam helemaal tot rust.

Totaalplaatje

Marrakech Walls in de kleur Ashes Mediterrane badkamers van Pure & Original Mediterraan
Pure & Original

Marrakech Walls in de kleur Ashes

Pure & Original

Met een laatste totaalplaatje nemen we af van zowel de verf als de badkamer! Vanuit dit perspectief zie je de prachtige vloer ook heel mooi in beeld. Je begrijpt dat die ook helemaal bij die geweldige oosterse sfeer past. Het kaarsje brandt en de handdoek hangt klaar: laat het bad maar volstromen en spring er lekker in. Heerlijk badderen in deze badkamer wil iedereen wel. Laat het dan voor jou ook zeer zeker een inspiratiebron zijn en vergeet daarbij niet wat voor belangrijke rol de verf kan spelen bij die sfeer. Wil je daarnaast meer weten over de verf van Pure & Original? Zorg dan zeker dat je dit artikel leest.

Ook aangenaam verrast? We vernemen je reactie graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!