Slapen als een vorst in een moderne luxe slaapkamer! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Slapen als een vorst in een moderne luxe slaapkamer!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Grote slaapkamer met inloopkast: modern  door De Suite, Modern
Loading admin actions …

Voor iedereen die, zeker met het ruige najaarsweer in gedachten, het liefste de hele dag in bed blijft, hebben we nu wat leuks om heerlijk van te gaan genieten! Uit het werk van de creatieve interieurontwerpers van De Suite uit Moordrecht hebben we namelijk een hele fraaie selectie van luxe moderne slaapkamers voor je gemaakt. Je kunt hier slapen als een vorst en menig hotelkamer verbleekt bij het zien van deze beelden. Dit doen we natuurlijk ook met het doel om jou op de juiste ideeën te gaan brengen waarmee jij van je slaapkamer een prachtige sfeervolle ruimte gaat maken. Neem er maar lekker de tijd voor (al dan niet vanuit je bed!) om dit alles te gaan bekijken.

Een eclectisch geheel

Grote moderne slaapkamer Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Grote moderne slaapkamer

De Suite

In de titel heb je gezien dat het om moderne slaapkamers draait, maar dat neemt niet weg dat deze eerste slaapkamer een prachtig eclectisch geheel geworden is. Het moderne voert zonder enige twijfel de boventoon, maar door veel hout toe te passen is een leuk rustiek randje toegevoegd aan de ruimte. En juist dat zorgt voor een heerlijke ontspannen entourage om in te kunnen slapen, maar die tegelijkertijd ook zeer uitnodigend is om ook heel wat wakkere uurtjes in door te brengen. 

TV uit de kast

TV kast met lift: modern  door De Suite, Modern
De Suite

TV kast met lift

De Suite

Een tv in een kast is geen bijzonderheid, maar als we het over luxe slaapkamers hebben dan komt die gewoon automatisch uit de kast! Heerlijk als je voor het slapengaan nog even tv wilt kijken of als je wakker wilt worden met een leuke serie, film of gewoon het nieuws. Dat de tv niet permanent aanwezig is, maakt dat je slaapkamer wat meer rust uitstraalt. Met een druk op de knop komt die echter tevoorschijn en op een soortgelijke kan die letterlijk en figuurlijk ook weer uit het beeld verdwijnen.

Net een hotelkamer!

Design bed Duo Pezze: modern  door De Suite, Modern
De Suite

Design bed Duo Pezze

De Suite

Als je zo naar deze foto kijkt, dan lijkt het wel of je in een hotelkamer bent. En dan uiteraard niet van een louche 2-sterren hotel, maar in een wat betere hotelkamer! Zo’n slaapkamer als deze kan door de experts van De Suite worden gerealiseerd. Hier zie je ook weer een prachtige luxe entourage met fraaie geïntegreerde verlichting in het hoofdbord en bovendien aan weerszijden een dubbel stopcontact. Ideaal als je ’s nachts je telefoon of tablet op wilt gaan laden. Het kan zelfs allebei tegelijkertijd!

Een inloopkast

Inloopkast met zicht op het bed Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Inloopkast met zicht op het bed

De Suite

Zeg je een luxe slaapkamer, dan zeg je eigenlijk ook al automatisch een inloopkast. En die is er in de slaapkamer die we net ook al zagen (ja, die hotelkamer!) ook gerealiseerd. Heerlijk om na het opstaan gelijk je kleding voor de dag uit te kunnen zoeken. Erg handig is ook dat er veel glazen deuren zijn toegepast. Zo kun je gelijk in een oogopslag zien wat de meest geschikte kleding voor de dag is.

Indrukwekkend hoofdbord

Slaapkamer als in hotel Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Slaapkamer als in hotel

De Suite

Deze gehele luxe moderne slaapkamer is natuurlijk een plaatje om te zien, maar het meest indrukwekkend is toch wel het hoofdbord. Wat een fantastisch geheel! Voeg daarbij ook nog eens de geïntegreerde spotjes in het plafond en het plaatje is compleet. Die spotjes zijn erg handig, want je kunt ze dimmen en daardoor precies de juiste sfeer in de slaapkamer gaan creëren die op dat moment nodig is.

Kasten

Luxe hotel slaapkamer voor thuis Moderne slaapkamers van De Suite Modern
De Suite

Luxe hotel slaapkamer voor thuis

De Suite

We zijn alweer toe aan de laatste foto van dit inspirerende Ideabook en laten je daarbij de kasten zien die in deze ruimte zijn te vinden. Ook weer iets om lekker van te genieten! Wat leuk om door middel van zo’n kast in het midden je mooiste tassen en andere accessoires ten toon te kunnen stellen. Heerlijk! En kun jij nu niet wachten om nog meer fraaie slaapkamers te gaan bekijken? Mis ook dit artikel dan niet! 

Welke slaapkamer uit dit overzicht is jouw favoriet? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!