High tech producten voor in en uit huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

High tech producten voor in en uit huis

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
modern  door Concrete Rudolph GmbH, Modern
Loading admin actions …

Hoogwaardige technologie is vooral mooi als het ons dagelijkse leven gemakkelijker maakt, wat extra comfort biedt of gewoon onze zinnen prikkelt! Maar, veel statistieken vertellen ons luid en duidelijk dat high tech niet persé alleen een kwestie van vernieuwende technologie is, maar dat de populariteit van high tech producten tegenwoordig ook voor een significant deel bepaald worden door design en gebruiksvriendelijkheid. Hier bij homify hebben wij een aantal high tech producten die precies in deze categorie vallen: dingen die het leven kunnen vergemakkelijken en mooier kunnen maken en dat alles in de vorm van prachtige designobjecten. Hier zijn een aantal van de beste ideeën van onze professionals:

Lamp met geïntegreerde luidspreker

Ons high tech product nummer 1 is wat betreft compacte multifunctionaliteit bijna niet te overtreffen: dit is namelijk een lamp en luidspreker in één! De traploos dimbare LED lamp Boomer Light heeft een geïntegreerde Bluetooth-luidspreker. Zo kun je direct met smartphone of tablet de muziek bedienen. Dit product mag dan high tech zijn, de lamp kun je simpelweg in een gewone fitting schroeven en zowel lamp als luidspreker worden via het net van stroom voorzien. En uiteraard is er ook gedacht aan gebruikscomfort, want deze lamp komt met een afstandsbediening waarmee je vanaf de bank geluidssterkte en de verschillende lichtopties kunt bedienen!

Thuisbioscoop

Onze professionals van Inspire Audio Visual hebben zich – wat de naam al verraadt – in hoogwaardige beeld-, licht- en geluidsinstallaties gespecialiseerd. Hier zien we een project in North Yorkshire, waar een thuisbioscoop is gerealiseerd. Een grote flatscreen is aan de muur gemonteerd en neemt maar heel weinig ruimte in. Luidsprekers en bijpassende bioscoopverlichting zijn in het plafond geïnstalleerd. Daarnaast is voor de tv een uitrolbaar scherm gemonteerd inclusief een projector voor het echte bioscoopgevoel.

Hifi uit Oostenrijk

De experts van Poet Audio hebben een kabelloos geluidssysteem genaamd 'pandoretta' op de markt gebracht, dat naast zijn perfecte geluidskwaliteit ook door het buitengewone design opvalt. Met Bluetooth en AirPlay-technologie kun je muziek van iedere gangbare smartphone, tablet of pc afspelen en via twee goed verscholen analoge ingangen kan bijvoorbeeld ook een tv aangesloten worden.

Zwembad of concerthal?

Concert Hall Moving Floor Pool Moderne zwembaden van London Swimming Pool Company Modern
London Swimming Pool Company

Concert Hall Moving Floor Pool

London Swimming Pool Company

Wij hebben hier de oplossing voor iedereen die zich eraan ergert dat een zwembad teveel ruimte inneemt: een naar believen verzonken platform dat het ene moment als zwembadbodem kan dienen en het andere moment als verlengstuk van de vloer. Niet alleen kan de bodem van het zwembad op ieder mogelijke hoogte versteld worden, nu kun je dezelfde ruimte zonder veel moeite ook voor bijvoorbeeld conferenties, concerten of andere droge activiteiten gebruiken.

Outdoor geluidssysteem

Een object voor buiten waar je niet alleen zitten en liggend maar ook met andere zintuigen van kunt genieten. Dit meubel van de firma Concrete® Urban Design is door designers, architecten en tuinarchitecten ontworpen. Dat zijn vorm aan een blad doet denken maakt het mogelijk – dankzij de constructie van glasvezelbeton – de akoestiek van dit object ook in gepaste stijl in de tuin te waarderen, en bij iedere weersomstandigheid.

Terrasdak voor ieder weer

van Saxun Rustiek & Brocante

Nog een technologische highlight voor de tuin is deze terrasoverkapping, die overal vrij neer te zetten is en ons met electrisch verstelbare lamellen voor wind, zon of regen beschut. De functies zijn traploos met een afstandsbediening te regelen en zo staat geen enkel slecht weer het genieten van wat frisse lucht in de weg!

Techniek in vorm

van iTòch Eclectisch

Deze akoestische versterker voor smartphones functioneert misschien helemaal zonder stroom, maar een hoogtechnische uitvindingen vinden wij het nog steeds! Helemaal zonder batterij of kabel versterkt de iTòch het geluid van de audio tot wel dertig procent; puur dankzij de vorm. Functie en design versmelten in dit uit dennenhout gemaakt product tot een schoonheid en dat is tenslotte een van de meest belangrijke karakteristieken van high tech!

Doe inspiratie op voor het technologisch inrichten van jouw huis bij de multimedia-producten of media kamer designs van onze professionals.

Welke van deze producten vind jij het mooist? Deel je mening hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!