Een modern droomhuis in de bossen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern droomhuis in de bossen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van LK & Projekt Sp. z o.o. Modern
Loading admin actions …

Aangenaam wonen in een landelijke omgeving. Een bosrijk gebied kan daar heel erg geschikt voor zijn. En waarom dan niet gelijk groots uitpakken? Dat laatste moeten de opdrachtgevers van dit project ongetwijfeld gedacht hebben. Het resultaat mag er zijn! Een waar droomhuis in de bossen is namelijk ontstaan. Vanbuiten is het al schitterend om te zien, maar eenmaal binnen wordt je ook verwelkomt door een prachtig modern interieur. We moeten naar Polen afreizen om dit project te gaan bekijken. Verwonder je over dit erg mooie ontwerp van de architecten van LK & Projekt.

Donker en licht

Een helder licht in het donker: dat mag je gerust zeggen van dit huis. Licht is ook erg aangenaam in het bos, zeker in de winter kan het hier namelijk behoorlijk donker zijn. We beginnen bewust met een plaatje in het donker om te laten zien hoe mooi het huis op die manier tot z’n recht komt. De structuur van het huis is hier duidelijk te zien: drie aparte voorgevels die veel op elkaar lijken, maar allemaal net iets anders zijn.

Tuin en terras

Met zoveel ruimte om het huis is er uiteraard ook de nodige aandacht besteed aan de inrichting van de tuin en het terras. En op wat voor manier! Heel bijzonder is om te zien hoe de bomen geïntegreerd zijn in de tuin en hoe daar een soort van eilandjes van grind omheen zijn aangelegd. Een origineel ontwerp dat heel goed aansluit bij de unieke architectuur van het huis. Uiteraard kan een aangenaam terras daarbij niet ontbreken.

Hoogte

Doordat deze villa een erg groot grondplan heeft, is het niet nodig om overal de bovenruimte benutten. Als gevolg daarvan is een prachtige hoge woonkamer ontstaan. Erg fijn is ook het uitzicht naar de tuin dat je vanuit deze ruimte hebt. En dan hebben we het nog niet over de stoere, moderne inrichting gehad. Ook daar is zonder enige twijfel erg veel aandacht aan besteed.

Keuken en eetkamer

In het ‘paviljoen’ achter de woonkamer bevindt zich de keuken en daartussen is een eetkamer ingericht. Uiteraard voert hier ook een prachtige moderne stijl de boventoon. Heel erg bijzonder is het betonnen kookeiland. In combinatie met de vierkante afzuigkap, geeft het een licht industrieel tintje aan de keuken. Verder is de artistieke creatie met TL-buizen aan de muur een bijzonder object om te zien.

Ruw beton

In de keuken zagen we al een betonnen kookeiland en achter de trap zien we ook een ruwe betonnen wand. Op sommige plekken, zoals hier, kan dat een prachtige sfeer met zich meebrengen. Een witgeverfde muur had deze ruimte namelijk een stuk minder aantrekkelijk gemaakt.

Fitness en lounge

Leven is hier luxe en zeer aangenaam. Neem nou deze prachtige fitnessruimte die met een mooie lounge is gecombineerd. Na het sporten kun je hier even heerlijk op adem komen met een glas drinken voor je de douche instapt.

Werkkamer

Op de bovenverdieping kan ook gewerkt worden. Er is een zeer fraaie werkkamer ingericht die ook voor heel veel andere doelen kan worden gebruikt. Wat te denken van studeerkamer voor de kinderen of van logeerkamer? Met een ruimte als deze kun je alle kanten op!

Badkamer

De badkamer geeft ook een visueel effect waar je u tegen zegt. Wat een schitterend lijnenspel en wat een mooie combinatie van zwarte, witte en grijze tinten. Je zou hier wel uren onder de heerlijke stortdouche kunnen blijven staan.

Een prachtig project van Poolse bodem en een grote inspiratiebron voor mensen die graag op een moderne manier in een landelijke omgeving willen wonen. Benieuwd geworden naar een vergelijkbaar project? Dit huis zal je dan ook zeker versteld doen staan.

Wat vind jij van dit project? Laat gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!