Infraroodverwarming met een persoonlijke touch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Infraroodverwarming met een persoonlijke touch

Johan van Dijk Johan van Dijk
keuken verwarming : modern  door Heat Art - infrarood verwarming, Modern
Loading admin actions …

Als je met enige regelmaat op homify kijkt, dan ben je vast al wel eens het werk van de experts van Heat Art – Infrarood Verwarming tegengekomen. Infraroodverwarming is een mooie manier om iedere ruimte in je huis of in bijvoorbeeld een kantoorpand te verwarmen. Maar wist je dat je met deze manier van verwarmen ook een hele fraaie persoonlijke touch aan je interieur toe kunt gaan voegen? We laten je daar graag wat meer over weten en geven daarbij uiteraard de allerleukste voorbeelden en suggesties. Het zou dus zo maar kunnen zijn dat jij zeer binnenkort warmpjes zit bij jouw eigen ontwerp!

In de slaapkamer

De slaapkamer is vaak een beetje het ondergeschoven kindje op het gebied van inrichting en decoratie. Het is dan ook een uitstekend idee om juist hier door middel van infraroodverwarming wat extra sfeer aan te gaan brengen. Zo’n prachtige kleurige afbeelding als op de foto die je hier ziet kan de boel flink op gaan fleuren. Ook fijn om het zo bij je bed te plaatsen zodat je de behaaglijke warmte direct voelt. 

Verwarming met een knipoog

Juist deze verwarming kun je met een superleuke knipoog aan gaan brengen. Laten we het eerst even over de plaatsing van dit paneel hebben: die is juist wat verder van het bed af. Je kunt dit precies op jouw wensen afstemmen. De afbeelding die is gebruikt zorgt voor een hele leuke spreuk op de muur. En juist die spreuk kun je heel erg dubbel opvatten, wat een heerlijke creativiteit. 

In de keuken

De keuken is een ruimte die je met decoraties en accessoires leuk aan kunt kleden, maar dat is natuurlijk geen noodzakelijk iets. Als je niet van al teveel poespas houdt, maar toch iets bijzonders toe wilt voegen, dan kan zo’n paneel met infraroodverwarming het wel heel erg goed doen. Zeker voor ware koffieliefhebbers is een afbeelding als deze bij uitstek geschikt. Ook weer eentje om te onthouden!

Onder de blauwe hemel

Infraroodverwarming door middel van panelen kan op allerlei manieren worden bevestigd. Als je de warmte het liefst vanaf het plafond naar beneden wilt laten komen, dan is dat zeer zeker mogelijk. En zoals hier in deze keuken kun je er dan voor kiezen om onder de blauwe hemel aan het koken te gaan. Ook op andere plekken ideaal om toe te passen.

Op kantoor

De laatste voorbeelden die we je laten zien betreft infraroodverwarming in kantoorpanden. We beginnen hier bij de receptie. En je voelt daarbij vast al wel aan dat die prachtige panelen met daarop een wereldkaart de verwarming is. Bij een internationaal bedrijf kan een afbeelding als deze natuurlijk niet beter uitgekozen worden! Maar je zou ook kunnen denken aan het plaatsen van het logo en de bedrijfsnaam op de panelen. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eigenlijk eindeloos.

Verwarming per werkplek

Het handige van infraroodverwarming is dat je er zeer specifieke plekken mee kunt verwarmen. In dit geval is boven elke werkplek in deze kantoorruimte een paneel aangebracht! En dat ook weer met een heel erg leuke afbeelding. Een combinatie die het heel erg goed doet natuurlijk. En wat ook een leuk ingerichte werkplek is dit. Onze complimenten!

Verwarmen met een quote

Op deze afbeelding valt te lezen ‘verwarmen met een quote’. En dat is ook precies wat dit paneel doet! Geen afbeelding, maar gewoon een wit paneel met daarop een leuke quote. Geen slecht idee om dat op die manier aan te pakken. Bovendien kan het bij een vergadering zoals op de foto zeker tot de nodige inspiratie gaan leiden. En wil jij ondertussen nog meer van die leuke panelen zien? Mis dit artikel dan zeker niet! 

Voor wat voor design zou jij kiezen? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!