Top 5 van de week: met twee identieke woningen, maar ook tips over draagmuren, televisies en kleine badkamers | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: met twee identieke woningen, maar ook tips over draagmuren, televisies en kleine badkamers

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Minimalistische woonkamers van The Room Studio Minimalistisch
Loading admin actions …

Deze week hebben we wederom veel artikelen gepubliceerd waarvan je hopelijk het een en ander hebt kunnen opsteken. Wist je bijvoorbeeld al hoe je een draagmuur herkent? Of waar je op moet letten bij de aanschaf van een televisie? Het populaire artikel over kleine badkamers zat daarnaast ook nog eens boordevol tips; hier kom je alles te weten over hoe je een unieke en mooie sfeer in zo'n klein kamertje creëert.

De twee populairste woningen van deze week hebben zo op het eerste gezicht heel wat gemeen: een plat dak, strakke lijnen, een witte gevel en een bruin accent van een ander materiaal. Deze twee vallen waarschijnlijk zo in de smaak, omdat ze perfect in ons kikkerlandje zouden passen, toch bevinden deze woningen zich niet echt in de buurt, namelijk in Polen en Argentinië. Had jij dat verwacht? 

Lees snel verder en zoek de verschillen!

1. Draagmuren herkennen

Open ruimtes in huis, we zien het steeds meer. Het komt dan ook vaak voor dat we na het kopen van een huis al meteen de neiging hebben om bepaalde ruimtes samen te voegen door het uitbreken van een muur. Let er op dat je niet te snel aan de slag gaat met je breekhamer! Voorkom dat je nieuwe huisje in elkaar zakt door te achterhalen of je te maken hebt met een draagmuur. 

In dit artikel hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet die je kunnen helpen.  

2. Woning met strakke lijnen

Deze bijzondere woning is vormgegeven met strakke lijnen en een schitterend stijlvol interieur.  Een mooie inpandige garage maakt onderdeel uit van het huis; daarnaast is, enigszins verscholen, de voordeur gelegen. Wat verder direct duidelijk wordt is dat er veel aandacht is besteed aan de aanleg van een mooie tuin. Een tuin die recht doet aan het ontwerp van het huis! Dit fantastische vrijstaande huis is te vinden in Polen.

Reis mee naar Oost-Europa voor dit prachtige project.

3. Kleine badkamer? Er zijn zat mogelijkheden

Een kleine badkamer. Het kan soms een heel gepuzzel zijn om te bekijken hoe je tot de beste indeling en een mooi gebalanceerd ontwerp komt. Wanneer je rekening houdt met een aantal praktische zaken dan is het prima mogelijk om van deze kleine ruimte een prachtige design badkamer te maken. En dat is belangrijk want de badkamer is een plek in huis waar we veel tijd doorbrengen en even op adem komen. In dit artikel geven we je een aantal praktische tips over het indelen van de badkamer en met welke elementen je optisch meer ruimte creëert.

4. Gloednieuw droomhuis

Deze prachtige woning in Argentinië is modern en her en der voorzien van een landelijk tintje. Nog maar net opgeleverd en gloedje nieuw, moet er nog druk worden ingericht. Maar dat geeft je misschien wel de kans om nog meer te dromen over de mogelijkheden van het huis. Bekijk ook de buitenkeuken. De hele familie geniet hier het aangename buitenleven. Heerlijk zwemmen en daarna de barbecue opstoken om vervolgens op het terras te genieten van lekker eten. Ook het uitzicht is daarbij fantastisch!

Ga er maar even lekker voor zitten en geniet mee van dit mooie project.

Een tv kopen in 2016

Tv's hebben tegenwoordig zoveel verschillende opties en mogelijkheden dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Zo zijn er bijvoorbeeld led-tv's en plasma tv's die weer onder te verdelen zijn in smart-tv's, 4K tv's en 3D tv's. Waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe tv? Doe je wel de juiste aankoop voor jouw wensen en behoeften? 

In dit Ideabook hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet; een zestal zaken waar je op zou kunnen letten bij het uitzoeken van je nieuwe tv.

Heb jij wat opgestoken van de artikelen? En welke van de twee woningen is jouw favoriet? Log in en laat je reactie hieronder achter! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!