Neem een kijkje in een prachtige Belgische villa!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Neem een kijkje in een prachtige Belgische villa!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Landelijke villa bij Knokke:   door marcottestyle, Landelijk
Loading admin actions …

Een villa aankopen is een geweldige luxe. Maar zoals je begrijpt ben je er dan nog niet. Want hoe ga je al die ruimtes op fraaie wijze inrichten? De hulp van een expert is dan zeker meer dan welkom! De interieurontwerpers van Marcottestyle zijn aan de slag geweest om deze villa bij het Belgische Knokke op zeer fraaie wijze in te richten. Een perfecte balans van klassieke en moderne elementen is het resultaat. Uiteraard laten we je bij homify zo’n fraai eclectisch geheel graag zien. Kijk dus met ons mee en doe ook zeker inspiratie op voor je eigen huis!

Lekker ontspannen

kasten op maat:   door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

kasten op maat

marcottestyle

Wat wil jij het liefste na een dag hard werken? Lekker ontspannen waarschijnlijk! Je woonkamer moet dan ook een plek zijn waar je helemaal tot rust komt en waar je bovendien ook op aangename wijze gasten kunt ontvangen. Stel je toch voor dat je hier heerlijk op krachten komt met een knisperend haardvuurtje en ondertussen ook nog eens uitzicht hebt op het mooie landschap. Ook in de zomer is het een feest dat je zo vanuit de woonkamer de zeer ruime tuin in kunt lopen door middel van de openslaande deuren.

Woon- en eetkamer

de woonkamer:   door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

de woonkamer

marcottestyle

De woon- en de eetkamer zijn met elkaar gecombineerd en die zie je hier gelijk mooi in beeld. Er is gekozen voor een warme inrichting waarbij het geheel behoorlijk vol is ingericht. En juist dat kan voor een hele specifieke sfeer zorgen, zeker in combinatie met het kleurenschema dat is gekozen. Beige, aubergine, grijs en wit zijn in een sfeervol geheel gegoten. Een oud Perzisch tapijt zorgt daarbij voor een extra huiselijk randje.

Landelijke touch

Landelijke inkomhal:   door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

Landelijke inkomhal

marcottestyle

Nog meer dan in de woon- en in de eetkamer, valt in de hal de landelijke touch op die bij de inrichting is gebruikt. En dat past natuurlijk ook erg goed bij een villa die zo fraai landelijk is gelegen. Hier is alles wat minimalistischer van aard, zodat je op een rustige manier het huis binnen kunt treden. 

Kijkje in de keuken

de keuken:   door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

de keuken

marcottestyle

Voor we daadwerkelijk de trap naar de bovenverdieping gaan nemen, moeten we natuurlijk eerst nog een kijkje in de keuken gaan nemen. Een leuke en ook weer intieme ruimte waar je lekker culinair aan de slag kunt gaan. Ook hier overheersen de klassieke en vooral landelijke elementen, maar is ook niet geschroomd om een modern tintje aan te brengen. Wederom zijn tuin en terras zeer nabij: via niet minder dan twee deuren sta je direct buiten en kun je in de zomer heerlijk op het terras gaan eten. 

Heerlijk slapen

prachtig gezellige slaapkamer:   door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

prachtig gezellige slaapkamer

marcottestyle

Heerlijk slapen doe je natuurlijk in een fraaie slaapkamer. De balans tussen klassiek en meer modern is hier ook weer perfect gevonden. Een lekker ruim bed is daarbij een fraaie luxe. Verder is er goed aan de kastruimte gedacht en is de radiator ook gelijk op fraaie wijze weggewerkt in de kastenwand. Een heerlijke sfeer waarin je ongetwijfeld helemaal tot rust kunt gaan komen. Wij komen graag een nachtje proefslapen!

De badkamer

Landelijke badkamer:  Badkamer door marcottestyle, Landelijk
marcottestyle

Landelijke badkamer

marcottestyle

De rondgang door het huis sluiten we af in de badkamer. Ook weer een ruimte om door een ringetje te halen! Heerlijk zo’n dubbele wastafel, zeker als het ’s ochtends een drukte van belang is met iedereen die fris de deur wil verlaten. De inloopdouche daarachter is ook erg fijn en geeft een zeer fraai effect. Let verder ook hier weer op de kleurstelling: die is helemaal in balans met de kleuren die je in de rest van de woning kunt vinden. Wij zijn groot fan van dit onderkomen! Wil jij graag nog zo’n villa gaan bekijken? Dit artikel kan je dat laten zien! 

Wat vind jij van deze stijl? We zijn erg benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!