De leukste ideeën op het gebied van verlichting

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De leukste ideeën op het gebied van verlichting

Johan van Dijk Johan van Dijk
Vintage Edison Lamp:   door Loftlamp.nl, Industrieel
Loading admin actions …

Nu de dagen weer wat korter worden beginnen te worden, knip je weer veel sneller een lampje aan in huis. Maar ben je al die verlichting in je huis eigenlijk een beetje beu en toe aan iets nieuws? Dan begrijp je vast wel dat homify je graag een handje helpt door de leukste ideeën aan te reiken. Want ook experts op het gebied van verlichting zijn voldoende bij ons te vinden. Kijk wat goed bij je past en ga er maar eens lekker de tijd voor nemen om uit te zoeken waar je de leukste lampen kunt vinden.

Een lampje boven de tafel

modern  door ANCHOVI, Modern

Heb je zo’n tafeltje ergens in een hoek staan die net altijd iets te donker is? Zorg dan dat je er een leuke hanglamp boven gaat hangen! Zo kun je op een hele fraaie manier wat extra sfeer in elke woonruimte brengen. Heb je geen stroom op die betreffende plek? Een kabeltje met een stekker is snel genoeg aangelegd. Installeer het natuurlijk wel veilig, want je zit er niet op te wachten om onder stroom te komen te staan.

Industriële touch

Industriële hanglamp Light&Living Clinton antraciet Ø52 cm:   door Directlampen.nl, Industrieel
Directlampen.nl

Industriële hanglamp Light&Living Clinton antraciet Ø52 cm

Directlampen.nl

Kan jouw interieur wel een stoere touch gebruiken? In dat geval kun je kiezen voor robuuste industriële lampen. Leuk voor de tafel in bijvoorbeeld de eetkamer, maar ook in zo’n verloren hoekje kan een lamp als deze prima tot z’n recht komen. Uiteraard ook erg geschikt voor de hal en de slaapkamer! Zoals je ziet, mogelijkheden genoeg om hier mee uit de voeten te kunnen.

Led strips

Je kent ze vast wel: led strips. Een ideale manier om er voor te gaan zorgen dat je elk hoekje dat wel wat extra licht kan gebruiken, op een optimale manier gaat verlichten zonder dat het licht te fel wordt. Ook in kasten en dergelijke is dat een uitstekend idee: een hele leuke manier om je servies leuk uit te gaan lichten.

Verlichte plantenbakken

Vind jij je tuin wel erg donker als je op zo’n grauwe dag naar buiten kijkt? Overweeg dan zeker verlichting in je tuin! Op dat gebied zijn er natuurlijk heel veel verschillende opties mogelijk, ook op het gebied van bijvoorbeeld verlichting op zonne-energie. Deze verlichte plantenbakken zijn natuurlijk ook een bijzonder fraaie manier om zowel beplanting als verlichting een nieuwe rol in je tuin te laten spelen. Uiteraard zijn er op het gebied van plantenbakken ook weer zeer diverse opties mogelijk. Let natuurlijk ook even op dit prachtige terras, daarmee kun jij je alvast weer op de zomer gaan verheugen.

Terug naar de eettafel

Vintage Edison Lamp:   door Loftlamp.nl, Industrieel
Loftlamp.nl

Vintage Edison Lamp

Loftlamp.nl

De eettafel is in ieder huis zo’n plek waar je samenkomt om te eten of waar je gewapend met laptop of tablet lekker gaat zitten lezen, werken of studeren. Goede verlichting is op die plek essentieel. Zo’n leuke lamp als deze is dan zeker het overwegen waard, ook weer met zo’n leuke industriële touch. Het is daarbij overigens wel aan te raden om te kiezen voor een dimmer: zo kun je de lichtsterkte op elke gelegenheid aanpassen en word je diner bij kaarslicht niet compleet overstemd door de verlichting.

Een kroonluchter

Een kroonluchter is zo’n element dat elke ruimte heel veel extra cachet kan geven. Ideaal voor klassieke interieurs, maar zoals je op de foto kunt zien past het ook uitstekend bij een meer moderne invalshoek. En dan zijn kroonluchters zelf natuurlijk ook nog weer in een zeer brede waaier aan stijlen (en groottes) te verkrijgen. Van heel klassiek tot super modern en van een model met drie lampen tot een model waarin meerder kransen met verlichting te vinden zijn. Aan jou de keuze! En wil je daarnaast nog meer lampen bekijken? Mis dit Ideabook dan ook zeker niet! 

Heb jij nog leuke ideeën? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!