Infraroodverwarming voor badkamer en keuken

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Infraroodverwarming voor badkamer en keuken

Johan van Dijk Johan van Dijk
badkamer verwarming: modern  door Heat Art - infrarood verwarming, Modern
Loading admin actions …

Warmte in je huis is belangrijk. Op de koude najaarsdagen en in het holst van de winter wil jij er natuurlijk wel warmpjes bijzitten. Infraroodverwarming is een van de opties die je kunt overwegen. En in sanitaire ruimtes kan dat een heerlijke en behaaglijke oplossing bieden. In dit artikel leggen we dan ook voornamelijk de focus op de badkamer en de keuken. En net zoals je misschien al wel eens eerder bij ons gezien hebt, staat het werk van de experts van Heat Art – Infrarood Verwarming daarbij centraal. Laat je maar inspireren en wie weet heb jij straks ook een dergelijke verwarming in badkamer of keuken!

Waar is de verwarming?

Het leuke van infraroodverwarming is dat de panelen zo onopvallend aangebracht kunnen worden, dat je niet eens weet dat er een verwarming is! In dit geval is er sprake van een paneel aan het plafond met daarin ook nog eens geïntegreerde verlichting: twee vliegen in één klap dus! Uiteraard is het ook mogelijk om de panelen op de muren aan te brengen. Al dan niet voorzien van een motief. Maar zo boven de douche moet jij je voorstellen dat je heerlijk geniet van de rechtstreekse warmte die naar beneden komt als je lekker staat te douchen…

Boven het bad

Niet iedereen heeft ruimte voor een bad in de badkamer, maar als je dat wel hebt is het uiteraard aan te raden om die mogelijkheid te benutten. En wat is er dan fijner dan heerlijke infraroodverwarming door middel van een paneel boven je bad? Zo kun je misschien nog wel beter ontspannen als je lekker ligt te ontspannen! En als je op zoek bent naar inspiratie voor je nieuwe badkamer, dan ben je in deze ruimte ook zeer zeker aan het juiste adres! Deze spa-achtige entourage is heerlijk als jij de badkamer ook graag voor wat langere tijd ter ontspanning wilt gebruiken.

Ruim en licht

Als we je badkamers laten zien, dan gaan we natuurlijk niet alleen in op de verwarming, maar ook zeker op de stijl en sfeer. Lekker ruim en licht is het in deze ruimte! En al zijn er schuine plafonds als gevolg van de ligging onder het dak, het is toch een erg ruim geheel geworden. Maar voor we naar de keukens gaan moeten we toch de infraroodverwarming even noemen. Zie je dat paneel met de fraaie afbeelding? Dat is de verwarming! Mocht je overigens meer van de kunstzinnige exemplaren willen zien, sla dit artikel dan ook niet over.

In de keuken

Uiteraard laten we je ook nog even wat keukens zien die van infraroodverwarming zijn voorzien. Hier zie je ook zo’n prachtig exemplaar! En ook hier is weer voor een paneel gekozen met zo’n hele fraaie afbeelding. Een plaatje om te zien en ook een ruimte die voor elke culinaire held een waar paradijsje is.

Uit de wolken

Verwarming uit de wolken en dat dan in de keuken? Dat zie je op deze afbeelding zeer fraai in beeld gebracht. Hoe grauw en grijs het buiten ook is, hier zie je de blauwe lucht die ook nog eens behaaglijke warmte afgeeft. Wat wil een mens nog meer?

Andere ruimtes

Zoals je begrijpt is infraroodverwarming niet alleen geschikt voor de badkamer en de keuken, maar kun je er ook elke andere willekeurige ruimte in je huis of op je kantoor mee gaan verwarmen. Hier zie je een hele fraaie woonkamer als voorbeeld. Maar denk ook zeker aan de slaapkamer! Oriënteer je gerust meer op dit onderwerp en kijk ook zeker eens verder rond om te zien wat Heat Art – Infrarood Verwarming nog meer allemaal voor leuks te bieden heeft.

Zie jij zoiets in badkamer of keuken ook wel zitten? We vernemen je reactie graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!