Prachtig wonen dankzij creatieve experts

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Prachtig wonen dankzij creatieve experts

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loftwoning in voormalige oude school:  Woonkamer door Thijssen Verheijden Architecture & Management, Modern
Loading admin actions …

Je hebt bij ons op homify misschien al wel eens vaker werk voorbij zien komen van de architecten van Thijssen Verheijden Architecture & Management. Het handige van deze experts is dat ze zowel de architectuur als het management van de gehele klus voor hun rekening nemen. En daar kun jij natuurlijk alleen maar voordeel van hebben! Wij laten je graag het een en ander van hun werk zien en hebben daarbij in dit geval de focus op het interieur gelegd. Laat je verrassen door de mooie beelden en laat je ook zeker heerlijk inspireren.

Eclectische stijl

In dit eerste kleine appartement word je gelijk overdonderd door de prachtige eclectische stijl. Authentieke elementen met een industrieel uiterlijk zijn in een perfecte balans gebracht met fraaie moderne meubels. Dit is echt een plek om thuis te kunnen komen! En hoe fijn is het ook als een professional er voor kan gaan zorgen dat dit alles op een goede manier van A tot Z wordt begeleid? Daar kun je als opdrachtgever natuurlijk alleen maar profijt van hebben.

Bijzondere oplossingen

Een creatieve architect gaat graag voor je aan de slag om bijzondere oplossingen te bedenken. En dat is bij Thijssen Verheijden Architecture & Management dan ook zeer zeker het geval. Neem nou deze bijzondere verhoging in het appartement dat als werkruimte is ingericht. Zonder een aparte kamer te maken, is toch echt een afzonderlijke werkplek ontstaan. En erg fraai is daarbij de prachtige lichtinval van het licht door de oude ramen… Een droomplekje voor iedereen die vanuit huis werkt! En in de winter ook nog eens heerlijk warm aangezien de radiator mooi verstopt onder het bureau is aangebracht.

Lekker ruim

Deze woonkamer is heerlijk ruim en is wederom op prachtige wijze ingericht. Er is hier gekozen voor het realiseren van een moderne entourage in een oud gebouw. Zeker geen verkeerd idee! En door de kleurstelling blijft het oude karakter toch op de een of andere manier een beetje in stand. Er is hier zeer veel aandacht besteed aan een goed verlichtingsplan en een grote blikvanger in de kamer is natuurlijk de open haard. En ook een leuk idee om te onthouden: zo’n ongedwongen opname van je trouwdag in de kamer plaatsen!

Industrieel randje

We laten je nog een kiekje zien uit het huis van de vorige foto. Hier valt gelijk het industriële randje op. De glazen deuren hebben uiteraard ook een zeer praktisch doel: er is een kleine hal gecreëerd die er in de winter voor zorgt dat het in huis ook wat warmer blijft. Let verder even op het minimalistische effect dat hier is gebruikt: een plaatje om te zien!

Nog een ruime woonkamer!

Lieten we je net al een ruime woonkamer zien, hier is dat wederom het geval. En zo’n prachtige centrale geplaatste open haard zien we ook hier weer terug. En ook hier is weer gekozen voor een moderne inrichting. Met fijne openslaande deuren heb je directe toegang tot het terras, heerlijk voor in de zomer! En zodra het kouder is dan ga je hier binnen gewoon heerlijk genieten van de haard…

De hal

We sluiten af met een afbeelding van een hal. Ook hier zie je het industriële weer terugkomen door middel van de deur. De houten trap zorgt voor een fraaie eclectische balans, zeker in combinatie met de natuurstenen vloer. Zo zie je maar dat de juiste balans tot hele mooie dingen kan leiden. En dat er dan experts zijn die je daarbij uitgebreid kunnen helpen moet toch zeker een geruststellende gedachte zijn. Ben je ondertussen benieuwd naar meer over het werk van Thijssen Verheijden Architecture & Management? Mis dit artikel dan niet!  

Welk huis is jouw favoriet? Laat het ons weten! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!