Droomvilla met meerdere gezichten

Johan van Dijk Johan van Dijk
#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne badkamers Marmer
Loading admin actions …

Een huis kan vele gezichten kennen. Dat kan het interieur betreffen, maar dat kan ook vooral om het uiterlijk van een huis gaan. De prachtig gelegen villa die we nu gaan bekijken is zo’n geval. Met meerdere gezichten bedoelen we dan ook dat er meerdere stijlen en verschillende gevels te zien zijn, maar het woord gezicht moet ook breder getrokken worden. Dat is namelijk wanneer het om uitzicht gaat. Want dat is ook een van de aspecten van deze woning die het geheel nog eens extra bijzonder maakt. De beelden spreken voor zich, we gaan snel een kijkje nemen!

Unieke voorgevel

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne huizen Steen

De voorgevel is al uniek te noemen. De architecten van het Mexicaanse Aaestudio hebben gekozen voor een gevel die gelijk een eclectisch beeld oproept en tegelijkertijd ook voor veel vraagtekens zorgt. Wat zal er allemaal achter deze muren te vinden zijn? En waar je vast ook erg benieuwd naar bent is het uitzicht. Rechts zie je namelijk een heel klein stukje, maar dat is natuurlijk niet het volledige beeld.

Achtertuin

#cumbres369, aaestudio aaestudio Minimalistische huizen

De achtertuin geeft een heel ander beeld dan de ruimte voor het huis. De gevel lijkt hier veel meer traditioneel, maar dan wel met een modern karakter. Maar het mooie is hier toch vooral de tuin zelf. Of beter gezegd: de verschillende terrassen en het zwembad. Vooral de gelaagdheid van de terrassen is erg mooi. Voor elke gelegenheid is wel een leuke plek in de tuin te vinden. En het geeft natuurlijk de mogelijkheid om een leuk feestje in de tuin te kunnen organiseren.

Extra’s

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne balkons, veranda's en terrassen

Dat dit huis een luxe geheel is, was je vast al wel opgevallen. Leuke extra’s, zoals deze waterval vanaf dit balkon, maken de woning nog opvallender.

Fenomenaal uitzicht

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne balkons, veranda's en terrassen

Hoe mooi en bijzonder het huis dan ook mag zijn, het uitzicht is nog mooier dan het huis zelf. Zo’n fenomenaal uitzicht als hier, zie je zelden. Dit is echt een terras dat je nooit meer wilt verlaten. Met heerlijk weer kun je hier wel de hele dag blijven zitten.

In het donker

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne zwembaden

Als je dacht dat het uitzicht niet meer mooier kon, dan heb je het mis. Zodra het donker is en de vele duizenden lichtjes in de stad branden, is het uitzicht nog spectaculairder. Dus ook ’s avonds moet je zeker buiten blijven, zet de terrasverwarming maar aan!

Gang

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne gangen, hallen & trappenhuizen

Al is het buiten nog zo mooi, we zijn hier tenslotte voor het huis. Daarom ook binnen een aantal kiekjes om van te genieten. De gang vormt een mooie en statige entree tot de woning. De enigszins ondefinieerbare eclectische stijl van de voorgevel heerst ook in de gang. Wederom wel met een fantastisch resultaat! En uiteraard zijn de zichtlijnen hier ook zo gemaakt, dat je het schitterende uitzicht goed blijft zien.

Minibar

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne woonkamers Massief hout Bont

Het huis kent vele leuke hoekjes en doorkijkjes. De ruimte met de leuke minibar is daar zo’n mooi voorbeeld van. En uiteraard is er ook een leuk plekje gecreëerd om het drankje op te kunnen drinken.

Chique keuken

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne keukens Graniet

De keuken heeft door het gebruik van marmer een hele chique uitstraling gekregen. Erg leuk is ook de mooie bar die bij het geheel geplaatst is. En let ook vooral even op de eetkamer verderop. Met zo’n uitzicht lijkt het wel alsof je in een skylounge aan het dineren bent. Het prachtig ingerichte huis versterkt dat gevoel nog meer.

Nog meer marmer

#cumbres369, aaestudio aaestudio Moderne badkamers Marmer

Ook in de badkamer is weer gebruik gemaakt van marmer. Erg leuk is de glazen afscheiding tussen het droge en het natte gedeelte van de badkamer. En als je onder de douche staat of in bad zit dan kun je ook weer genieten van de panoramische omgeving.

Deze villa heeft een grote wow-factor. Benieuwd geworden naar meer spectaculaire projecten? Dit voorproefje moet je dan zeker alvast gaan bekijken!

Het mooiste uitzicht ooit? Als jij een nog beter uitzicht weet te vinden, dan horen we dat graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine